Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dubarry

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Modor Tibi! Nem sikerlüt túl jóra az írás de remélem ha átalakítod születik egy jó bandázós poszt. művésznevem:El Charro A játszóterek, terek, városi sportpályák népe: A bandák. Abban szerintem sokan egyetértünk, hogy a legszétesősebb helyek között nem a…..
Dubarry 2011.11.30 19:18:38
@Dzsoni Kráncs: látom győri vagy:) bátyám is tagja volt Inotai bandájának :D
Modorosblog Tőlem se kapsz munkát 2011.08.07 18:15:00
  12 embernek adhatnék munkát havi 2 310.12 € nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom, miért. Szép irodában dolgozhatnál a szolgáltató cégemnek. Nem ügynökösködés, nem kamu. Komoly szakértelmet igénylő munkát kellene végezned, napi 8 órában, csak hétköznapokon.…..
Gyerekkönyvek, gyerekmesék, gyerekversek, gyerekdalok - mi lehet a szerzők célcsoportja és célja? Természetesen gyermekek szórakoztatására szánják a gyermekek nyelvén, jó szándékkal. Legalábbis ezt feltételeznénk elsőre, de minél több emlék tör felszínre, annál több…..
Dubarry 2011.08.07 12:11:30
@lárvalányhaj: az Árvácskát csak felnőttként mertem elolvasni, de végigbőgtem az egészet, a filmet inkább kihagyom....
 -Tessék, vegyél a fasírtból is. Vegyél, vegyél! Én csináltam, a legjobb karajt teszik nekem félre a piacon mindig. Nem eszel sertést? Ez valami vallási dolog? Büdös az eszed tokja büdös, ártalmas ám... nézd meg: ide leteszem, ártalmas? Bánt, megharap, tökön…..
Modorosblog A túravezető 2011.06.05 16:58:00
-Hejj, micsoda túrák, micsoda emlékek, kalandok... amikor összetrombitáltuk a családokat, aztán szombat reggel 8-kor találkoztunk a szentendrei HÉV-állomáson, a Nyugatiban vagy éppen a Bécsi útnál, a buszoknál? Sok kis csúnya, gombafrizurás, SZTK-keretes gyerek tépőzáras…..