Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csepi1

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Helyszín: majdnem az egész Bakony.MEGHÍVÓ! Kedves sorstársak, kedves sárdagasztók!Több éves kényszerű pihenő után a zirci "Nyomfoglalók" újból lendületbe jönnek és versenyszervezésre adják a fejüket.Gyülekező és a rendezvény központja: Zirc város…..
Csepi1 2011.06.05 16:49:32
Kedves „Lilaköd”! Úgy gondolom, könnyű név nélkül mások munkáját, hobbyját és magánéletét szapulni. Pláne úgy, hogy – feltételeztem – elképzelése sincs, miről is szól ez a sport valójában. Sajnos ebben mi is hibásak vagyunk! Hiszen 1-1 verseny és 1-1 „elvadult állat” ámokfutása miatt az egész terepjárós társadalom meg van bélyegezve. Viszont az nem véletlen, hogy a két hónapos engedélyeztetési procedúra folytán az alábbi szervek az áldásukat és támogatásukat adták erre a rendezvényre: Erdőgazdaságok, Erdőfelügyelet, Vadásztáraságok, Magántulajdonosok és Természetvédelmi hatóság. Fenti hivatalok bizonyára megfelelő szakértelemmel rendelkeznek arra vonatkozólag, hogy megítéljék szabad, vagy nem szabad.
A rendezvény egyéb kulturális, kapcsolatteremtő, turisztikai töltettel is rendelkezik, melynek hosszútávon akár gazdasági vonzata is lehet (pl.: Művészetek Völgye, Eplény Sípálya, stb.).
A tisztánlátás végett kérem, kérdezze meg az „autóspihenő tulajdonosait”, hogy miért nem adtak engedélyt a Bulinak. Meg fog lepődni…..
Csak idézni tudom Spakal-t: „Az, hogy kinek mennyibe került az autója, az magánügy”, csak azt nem tudom, hogy ez vajon Önnek miért fáj. Én egy több, mint 10 éves autóval járok, de nekem, nem fáj.
Az Ön szemlélete alapján az erdei állatokat is ki lehetne tiltani élőhelyükről (a disznó túr, a szarvas rág). Feltételezem, hogy Ön mindenhova gyalog, illetve tömegközlekedéssel jár és ezzel is maximálisan kíméli, óvja környezetét.
Tisztelettel és üdvözlettel:
A másik főszervező