Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mun

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Namarmost...sokan kerdeztek, szoval errol is irok par szot..japanban ketfele wc letezik.. elso latasra mind2 hasznalhatatlan.WCAz egyik, amelyik "pottyantoa", a masik, amelyikre ha ranezel, azt hiszed, egy urhajo ulese..A milliard gombok kozul csak parat emlitek..\a gomb, mely megnyomasa…..
cijjasztok,itt juci:)epp egy sakatai egyetem konyvtaraban vagyunk,ahol kaptunk 20 percet,hogy netezzunk.hogy mit keresunk itt? varosnezunk es az egyetem is rajta van a listan.ez egy 8 eve epult egyetem,ami azert 3 emeletes,hogy ne rontsa a kilatast:) ilyenek ezek a japanok. nagyon szep…..
Hohohoh udv cukorkaim csudi jo napunk volt maaategnap este degeszre tomtuk magunkat a kinai negyedben, csak az a problema adodott, hogy este nem tudtunk elaludni jucival, mert beszelgetnunk kellet...a sok elmenyrol...aztan hajnali kettokor megeheztunk, es sutyiban elokaptuk a…..
itt angi,na en is irok marsziasztok :) el sem tudtam kepzelni h ennyire gyonyoru japan... pedig en aztan gondoltam..de ennyire.magasan lakunk, a kilencedik emeleten, es mikor eloszor kimentunk az erkelyre elallt a lelegzetunkugyebar itt forro a levego, de itt fenn fujt a huvos szel..egesz…..
megerkeztunk vegre a nem tul rovid 13 oras ut utan.angi nagyon ugyeseb birta annak ellenere,hogy mennyire felt a repulestol.miutan budapesten felszalltunk reggel fel 8kor,romaban atszalltunk egy masik jaratra.az a gep olyan hatalmas volt,hogy a vegeig sem lattunk.a kilatas az ablakbol lenyugozo…..
Flash Játékok Office Escape 2008.01.03 11:29:00
Kezdődik az újév, és ezzel együtt a munka. Nyilvánvaló, hogy ilyenkor az ember az irodába ragad be. Mondjuk nem tudom, milyen iroda az ilyen, nekem egészen más elképzeléseim vannak erről, de ez nem is lényeges, hiszen a bevezető történet feledteti velünk:"Elfelejtettem, hogyan…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..