Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mifee

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Yazdot elég nehéz volt elhagynunk, mivel Miha véletlenül összecserélte a szandálját Béláéval (tök ugyanúgy néztek ki), így nem tudtunk időben indulni, mert mire észrevettük a dolgot, Miha elment várost nézni :) Megvártuk, jól kiröhögtük egymást, majd elbúcsúztunk az…..
Mifee 2011.08.13 07:29:30
Kopottas Targonca 2012 Don't panic 2011.07.30 07:52:00
Megvagyunk, túljutottunk Pakisztán veszélyesnek mondott, valójában tök nyugis részén, a pakik nagyon aranyosak és segítőkészek és furcsán beszélnek angolul. Most Kelet-Pakisztánban vagyunk, 2 nap múlva lejár a vízumunk, úgyhogy lépünk tovább Indiába. Itt már sokkal gyorsabb…..
No kicsit lemaradtunk közben a történetünkkel, úgyhogy most igen röviden, de sok képpel próbálom összefoglalni az eseményeket. Először is, miután Amanda lelépett, tovább akartunk mozdulni Antalyából, viszont közbejött az a szerencsétlen esemény, hogy az éjjel lenyúlták az…..
Mifee 2011.07.24 10:40:57
@vdavid: sok fajta römi van, mindegyiknél más és más. de itt van egy link url=http://internetgames.hupont.hu/6/romi-szabalyok#Hagyom%C3%A1nyos%20Gin%20R%C3%B6mi]römi szabályok és játékok[/url]
Cappadociát elmesélni szavakkal körülbelül annyira okos dolog, mint wc pumpával fogat mosni... Meg lehet oldani, csak semmi értelme. Úgyhogy inkább itt egy album, kommentezve magyarul-angolul, nézegessétek szeretettel :) ..
Miután aludtunk egy remek éjszakát Antalya egyik nagyon olcsó - "csótányos" - hostelében, ahol a recepciós némileg rápörgött Juditra vízvásárlás közben, megérkezett Amanda a reptérre. Nem voltunk túl tájékozottak a terminálok számában és felépítésében, így…..
Itt a folytatás =), bocsi, de mindenhol azt mondják, hogy van net pedig nincs! A történet fonalát felvéve (igen nehéz ennyi idő után) nem arra mentünk végül Istanbul után, ahogy terveztük. Mert terveztünk sok körbenézős és tengerpartos dolgot az Égei-tengerhez közel, de kaptunk…..
Mindjárt jön az új poszt Tüdüm tüdüm tüdümm ..
Mifee 2011.07.03 20:21:33
@powee / EGergely: már kész van a következő adag, csak nekünk, csak (nem) most :)
hamarosan felrakják :) . de cselesek, mert lesik ki is aggódik értük.
Kedves Judit, Dávid! Nagyon várjuk már, szeretnénk
olvasni a kalandjaitokat. :)
Románia természetileg gyönyörű, a közterületek bár nem mindig tiszták, de alapvetően gyakran sokkal szebben vannak megépítve és időnként sokkal jobban felszereltek technikailag, mint nálunk. Tipikus példa erre a bukaresti metró. Le a kalappal. LCD kijelző és…..
Vama Vechén 9 éve jártam utoljára. Akkor úgy épült be módosult tudatomba, mint a legjobb hely, ahol életemben voltam. Már régóta vissza akartam jönni ide megnézni, mennyit változott azóta. Az emberek egy része azt mondta, már nem akkora hippitanya, mint régen volt, mert…..
Buna seara ... A Deltában egyetlen hagyományos recept van, ami azért speciális, mert az elkészítéséhez való vizet a méltán híres Dunánkból hozzák a konyhára. Utánajártam, hogy ezt a csorba levest hogyan készítik el, mondjuk 2011. júniusában. Míg Béla és ismerőseink a…..
Mifee 2011.06.10 12:02:50
@powee / EGergely: Az csak erős paprika :) Itt nálunk is szokás, hogy nem csináljuk erősre a levest, de teszünk ki mellé csípős paprikát és ki hogy szereti úgy ízesíti
Mifee 2011.06.11 13:49:34
@d6: úgy képzeljük el mint a legénylakásban? a sarokban a fikusz igaz kipusztult, de a hűtőben már csirázik valami?
Sziasztok Mindenkik! :)   Ezúttal a Duna-deltából jelentkezünk, ahol nem kis megdöbbenésünkre van kemping, melegvíz, és ami a legdurvább, internet, több helyen is. Amikor ~11 éve itt vóttunk épösapámíkkal, akkor nemhogy internet nem volt, de jobbhíján csak a falu…..
Kopottas Targonca 2012 Elindultunk! 2011.06.02 14:20:00
Ezúton köszönjük szépen Lászlónak, hogy kedd este leitatott minket a Schönherzben, mert így a reggel 8-as indulás délután 2-re halasztódott :) Délelőtt még összepakoltunk, bescanneltük az útleveleinket a vízumokkal, megcsináltuk a táblát a stoppoláshoz, aztán 14:15-kor fel…..