Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abyn (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
abyn (törölt) 2013.04.16 00:27:03
@tildy:): Ámen! Én nem kértem senkitől hogy ne érezze magát jól ott ahol él vagy éppen otthon, csak a saját véleményemet írtam le amivel itt sokan azonosultak
abyn (törölt) 2013.04.16 00:24:54
@fordulo_bogyo: mért fontos az hogy a gyereket miért nem vittem magammal és az hogy merre voltam, hogy mindenki értse nem az a lényeg hol voltam és mit csináltam a lényeg hogy most mit fogok csinálni a jövőmet hogy tervezem el - jövőnket - terveztük el . Egyszerűen csak szeretnénk saját magunknak megtermelni amire szükségünk van. szó szerint SZÜKÉSGÜNK VAN. Értitek egy olyan életet álmodtunk meg magunknak amiben az értéket nem a pénz képveseli hanem a teremtő munka , a teremtés az élet szolgálata stb nézze meg mindenki Géczy Gábor előadását fenn van a yotubon a cime az Óperenciás tengeren túl. Hosszú de talán megértitek hogy nem nem politika nem vallás , ez csak egy élet cél , egy igazi élet cél .