Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warlord

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak emberek, amelyek néha reménytelen esetek. Az Xpress nevű dvd online boltnál lehet filmeke kommentárokat leadni és garázdálkodik egy (pár) troll, amelynél az ember a fejét fogja. Nem is troll a legmegfelelőbb szó, hiszen egy igazi troll tudja, hogy ő hülyeséget csinál és…..
Warlord 2010.08.24 01:16:55
Nagyszerű videó! Azonban elnézve bámulatos konzolgyűjteményét, igen meglepő, hogy nem birtokolja az én első konzolomat, ami szintén Pong konzolnak nevezhető. :D Ha minden igaz még működőképes, csak nem találom hozzá az adaptert. De elemmel is használható elvileg ;)  ..
Egy nem annyira új videókészítő visszatért :)..
Warlord 2008.10.18 00:00:48
Végre elérkezett az Alone in the Dark befejező része. Senshinek igaza van: a Taxis résznél lévő zene máris megfogott engem. Senshi a következő videónál beújítani tervez néhány dolgot;)..
Kissé reactor feelinges, ami nálam már jó 1 jó pont :)..
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
Nah elmagyarázom 'Áztete' dolgokat( hogy Jóózsie szava járásával éljek): "Athemil szűri a videókat": Számomra a szűrás az azt jelenti, hogy a rosszabb videókat visszaküldöm újrafeldolgozásra, de ha nem szeretne vele tovább vesződni a kedves készítő akkor…..
Az XBox és a WC utazás című videó sajnos kicsit csúszni fog emberek,mert a kedves Windows Movie Maker érthetetlen okokból nem menti a kész videü hangját.Igen,a videó már elkészült,csak az első perc után semmi hang nincs és nem értem miért.Szóval kezdhetem előlről és kb. 5…..
Én ezt a játékot csak ajánlani tudom. A grafikai hiányosságokat teljes mértékben pótolja a játék feeling-je és a pályák változatossága.Igaz csak kevés pálya van benne, de akkor is egy igazi klasszikus.+Letölthető ingyen…..
Rossz PC Juniorok Argo - GTA 3 pt3 2008.05.10 20:05:00
Hátt igen Argo viszsatérése után lehet, hogy vissza is kell vonulnia. A következő évi nyelvvizsgái miatt kevesebb ideje jutna a bloglára(bestpcgames.blog.hu) és ebből kifolyólag társszerkesztőt is keres. Akit Érdekel az katt ide ^^^^^^..
Az a legjobb,amikor a pilóta kiugrik a repülőből téged meg otthagy... Reactortól idézetek(youtube):"A Quake 3 Arena is multiplayer játék, érdekes módon a gépi ellenfelek ott 1000× ilyen okosak.Jaaa, és az 1999-ces játék. ""[...] Hacsak nem az ellenséges…..