Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wheeler320

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis srác korom óta voltak kedvenc versenyeim, ahol - valamilyen megmagyarázhatatlan okból - nagy vágyam lenne elindulni. Az abszolút kedvenc a Mecsek Rallye, de ezen nem csodálkozhat senki. Van néhány vébés, IRC-s verseny, ami mágnesként vonzana: Monte, Svédország,…..
wheeler320 2011.08.02 13:35:41
@upsidedown: egyetértek....
Merthogy a rendszám szerint itt van, nem Kínában, még csak nem is az oroszoknál, ráadásul rögtön egy GTI. De valahogy túlságosan ismerős ez az autó. Az a maszk, azok a fényszórók... Hát persze! Előző BMW 5-ösről vannak a lámpák, a hűtőrács pedig, ha jól sejtem, egy Golf 5…..
Belsőség Ez kéne ezerért! 2011.07.02 06:27:00
Már akkor megfogant a gondolat, amikor Papp Tibi évekkel ezelőtt megírta anyám drágán vásárolt K11-es Micrájának történetét. Azt tudtuk, hogy ez az autó a magas, hatezer eurós ár és az újszerű állapot ellenére Németországban már roncsnak számít, legalábbis a…..
Talán emlékeznek még Gergőre, aki annak idején egy levélben mesélte el, hogyan indult feleségért Chilébe és hogyan kötött ki végül egy Renault Thalia kormánya mögött. Nos, Gergőék életében azóta történt egy s más, míg végül Londonban kötöttek ki, ahonnan szintén…..