Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugrifüles

109 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katja élete ez a helyzet 2014.03.17 10:38:11
Ma boldog nyűglődés van részemről. Szeretném megsimogatni a tarkódnál a hajad, beletúrni, beleszagolni, odabújni.Szeretnék belecuppantani a nyakadba, ahol összegyűlik az illatod, olyan selymesen puha a bőröd.Szeretnék a vállaidba kapaszkodni, ölelni, szorítani, el nem…..
Katja élete Minden minden 2014.03.07 16:13:11
    Olyan nagyon kezdem összeszedni magam fejben és ebben akármennyire is furcsa, de az éjszakai álmai segítenek.Mindig is álmodtam, úgy 5 éves korom óta emlékszem az éjszakai sztorikra melyek a fejemben játszódtak, kerek történetet alkottak, jósoltak, megijesztettek vagy csak…..
Katja élete Kötődni 2014.03.05 16:07:28
  Olyan félelmetes volt eddig a kötődés téma, leginkább azért mert félek a mindennapoktól, a hagyományos szerepektől, az átlagosságtól, mert soha nem akarok belesüppedni valami jó meleg, megszokott közhelybe. Sokáig nagyon féltem attól, hogy be kell állnom egy olyan sorba,…..
Katja élete Fatalista 2014.03.05 14:49:14
  Az a tézis vált mostanában népszerűvé és több best seller alaptémájává, hogy sorsunkat mi magunk határozzuk meg gondolkozásmódunkkal, vágyainkkal, álmainkat vagy éppen optimizmusunkkal netán pesszimizmusunkkal. Úgy hívják, hogy a vonzás törvénye. Az elv csupán annyi,…..
  Az esküvőszervezés külön iparág. Elég csak egy pillantást vetni az esküvő kiállítások óriási sikerére, a látogatók magas számára. Ma már boldog, boldogtalan ebből szeretne megélni és hihetetlen erőbedobással, marketinggel igyekszik meggyőzni a párokat arról, hogy…..
  Személy szerint egy helyszínt képviselek, de szabadúszó rendezvényszervezőként is dolgozom közel 10 éve. /szerencsére nem esküvőket szervezek.../ Esküvőket kizárólag adott étteremben szervezek,de annyi éppen elég is ebből a műfajból. A munkámnak ez az a része, amely…..
Katja élete Esküvői dekoráció 2012.02.28 18:58:00
  A lehetőségek végtelen tárháza. Alapvetően pénztárca függő a történet. Ha tematikus esküvőt szeretnél, akkor nagyon de nagyon sok pénzt kell ráfordítanod a dekorációra, kapcsolódó elemekre, hogy az ne gagyi hanem valóban színvonalas legyen. A nagy mellélövések…..
Soha életemben nem vonzott az esküvők habos-babos világa. Talán a környezetemben túl gyakori válások, rossz kapcsolatok látványa miatt nem is igazán hittem benne. Az életem azon fordulata pedig, hogy esküvőket szervezek, leginkább engem lepett meg a legjobban. Valójában én egy…..
Vasmacs Beszippantott Amanda Knox 2011.10.04 16:47:11
Beszippantott az Amanda Knox ügy, alig vártam ma az ítéletet, pedig rohadjak meg, ha véleményt tudok mondani arról, hogy bűnő-e vagy sem. Simán el tudom képzelni, hogy a barátjával bedrogozva gyilkoltak, de annyira ártatlan feje van a csajnak. Ráadásul mi van, ha tényleg ártatlan,…..
Egy kis időutazás azokba az évekbe amikor a Lepencei strandot még nem rombolták le és lett áldozata a szokásos vállalkozói pénzmosodának. Wellness és fürdő-forradalom ide vagy oda, azt gondolom, hogy a Lepencei strandot pont a retro hangulata miatt szerettük. Meg a teraszos…..
Katja élete Üvegszilánkok 2011.05.09 19:10:00
            Azt szoktam mondogatni, ha már nagyon sötét az éjszaka közel van a hajnal. Az éj egyre feketébb de én egy aprócska kis csillagot sem látok már az égen. Napról napra egyre inkább megyek kifelé mindenből és a…..
Törvényszerű, hogy minden kapcsolatban egy idő után elérkezik az a pont, amikor a férfi átlépi a negyedik x határt és ezt követően piszkosul fiatal netán gimnazista lányok után kezd kajtatni és konkrétan hülyét csinálni magából? Valóban elkerülhetetlen, hogy ez…..
Katja élete Hűtlen Hűtlenek 2011.05.09 17:28:00
Ahány kapcsolat annyi élet? Azt gondolom, hogy férfiak és nők között nincsenek alapvető különbségek. Bizonyos szempontból viszont még mindig úgy gondolkozik és ítélkezik a társadalom, mintha a sötét középkorban élnénk. Egy idősebb ötvenes ismerősöm egyik nap teljesen…..
Szombaton szerencsére egy órát hagytam magamnak, hogy lottózóba menet megpróbáljam kitalálni azt az öt bűvös számot, amely több mint egymilliárd forintot hozna a konyhára. A mi kis Pest megyei településünk lottózójába érkezve azonban tanácstalan és pánikba esett…..
YESKate Bosworth. Harmónikus de a táskának, rockos, kövekkel kirakott felsőnek köszönhetően estélyre megfelelően bohém, laza eleganciát kölcsönöz a színésznőnek. A színek remekül illenek a bőréhez, hajához. Minden tekintetben jó választás. A magas derekat meg valahogy meg…..
Már tagadhatatlanul itt a Tavasz és a férfiak legnagyobb örömére lekerülnek rólunk a rétegek, kabátok, sálak, vastag pulóverek. Hogy mit hoz a Tavasz a divat terén? Rózsaszínt az idén is, minden mennyiségben.YESVictoria Beckham a híres 'fashionista' egy igazán feltűnő pink…..
Dátum: 2011. március 22. kedd - A víz világnapjaHelyszín: Gellért szállóLéber Barbara divatbemutatója a víz világnapján került megrendezésre a Gellért szálló imponzás előcsarnokában. Érkezéskor a rendezvény méreteire már a parkolóhelyek korlátozott számából lehetett…..
 Veszélyes dolgot tettem és elmerültem egy kicsit a jobboldali érzelmű honlapok, blogok, facebook oldalak olvasgatásában. Katasztrófális egy élmény volt. Valójában építő jellegű kritikát, észérveket, hasznos vitákat ezeken az oldalakon hiába keresünk, mert ilyet nem lehet…..
 Egyszer az életben mindent meg kell tenni, ki kell próbálni, meg- és átélni. Tehát arra gondoltam,  – nem ebben az évben volt – hogy megnézem én magamnak a híres, szimpatikus Csernus doktort. Bár következetesen élem az életem, azért még van mint tanulnom és…..
   Panton - 2120  A tervezők pszichiátereink helyett lélekdoktoraink lesznek az idei évben. Úgy gondolták, hogy tekintettel az elmúlt két év válságos időszakaira, szükségünk van valamire ami jókedvre derít minket, vidámsággal tölti el szívünket, magával ragad…..
 Amikor először láttam ezeket a cipőket, fogalmam sem volt a tervező nevével fémjelezett márkáról. Egyszerűen megtetszett, mert a tökéletesen klasszikus tűsarkú finoman, mégis ellenállhatatlanul szexisen új stílust képviselt. Elképzeltem, ahogy elengáns fekete…..
A stílus maga az ember és az emberek között vannak politikusok, first lady-k, vessünk hát egy pillantást  a világ vezetőinek stílusjegyeire.Érdeklődve várom visszajelzéseteket, hogy nektek melyik elnöknő vagy feleség stílusa nyerte el a tetszéseteket.1. Michelle…..
  Jacqueline Kennedy-Onassis Teljes név: Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onassis Született: Southampton, New York, 1929. július 28.Elhunyt: New York, 1994. május 19.    Az ex First Lady, John F. Kennedy felesége már tíz éve nem él. Az elegancia nagyköveteként…..
 NUDE  - újragondolt természetesség?   NUDE = A második évét élő meztelen testszín. Tökéletesen passzol a szintén divatos halvány pasztelekhez, szürkékhez, fakó púder rózsaszínekhez, de mélyebb feketékkel is vagányan párosíthatjuk. 2010-ben divatos volt ezt a…..
www.facebook.com/pages/S-t-y-l-e-c-o-r-n-e-r-B-L-O-G/140406016015600                A fenti linken találhatod meg rajongói oldalunkat a Facebook közösségi portálon.Szeress és kövess minket. Ha szívesen írnál,…..