Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Honey91

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan közeledik a szeptemberi budapesti Nike félmaraton. Aki rendszeres hölgy látogatója a Futóklubnak, ennek alkalmából most részt vehetett egy jó kis csajos felkészülésen. Múlt héten csütörtökön az Oxigén wellnessben fogadtuk az előreregisztrált vendégeket, akik ajándék…..
Már hírt adtam róla korábban, éppen a szakdolgozatomat írom. Mivel a suli már nem veszi el olyan sok időmet, el is határoztam, hogy nekiugrok a Nagybetűs Életnek és munkát keresek. A sport és a futás elég közel állnak hozzám, nem lesz nagy meglepetés, ha azt mondom, hogy…..
Miről is írhatnék így év elején én is, mint mindenki más itt körülöttem, az újévi fogadalmamról? Egyéb újévi fogadalmakkal különösen nem szoktam foglalkozni, vagy sikerül, vagy nem. Talán egy-egy "figyelmesebb leszek másokkal" és "kevésbé leszek egyke" címszó alatt…..
Lassan másfél év telt el azóta, hogy belecsöppentem ebbe a futóvilágba. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ismerek meg ilyen sok embert, akik a mindennapjaim részeseivé váltak. Közös futások, beszélgetések, kajálások, röhögcsélések, közös szülinap ünneplések stb. De…..
Utánfutó blog Ultrabalaton 2012! 2012.04.03 12:00:07
Durvák vagyunk, tudom, de mi már most a 2012-es UB-ra készülődünk. Szeles, ámbár verőfényes Vivicittás reggelre ébredtünk, amikor csapatunk kitelepült a Margitszigetre és egy kis brainstormingot tartott. (Ne kérdezzétek miért pont a Margitsziget! Biztos a futólégkör jót tesz az…..
Utánfutó blog Újrakezdés 2012 2012.03.12 11:47:00
Szégyen és gyalázat, de nálam március 11-én került sor a 2012-es évem első futására. Persze most magyarázkodhatnék a vizsgaidőszak, a mínuszok és egyebek miatt, de be kell vallanom, hogy inkább egy jó nagy adag lustaság volt az oka. Miután az Egyesült Államokban is nagykorú…..
Kicsit érdekesen kezdődött a múlt hét csütörtököm. Annak ellenére, hogy elkéstem előadásról, és majdnem otthonhagytam a futócuccomat, illetve a "házi készítésű" pogimat, egész nap arra gondoltam, hogy csak este 6-kor ne essen az eső! :-) Délután 4 körül…..
SZER-VUSZ-TOK! SZER-VUSZ-TOK! SZER-VUSZ-TOK! Így várta múlt héten a szervezői csapat az ELTE PPK-s kicsi gólyákat a balinkai tábor bejáratánál. A felénk közeledő 200 pici szempár az elején kissé félénken sétált be a kapun, akkor még nem sejtve milyen felejthetetlen hét vár…..
Július 28-án megtörtént az első hivatalos felkészülésünk a Trio-ra. Bár erőteljes edzésnek nem nevezném, de bemelegítésnek azért megtette :D Csodálatos csintalan csajos csapatunk létszáma megCsappant (megfázás miatt, szóval igazolt hiányzás), így ketten vágtunk neki…..
Már csak párat kell aludni…és mi lesz akkor, na mi? :) Hát persze, hogy a Fuss Normafa, a Futóbulik 3. állomása. Izgága kis csapatunk már össze is dugta a fejét, hogyan tudná a mit sem sejtő futókat elkápráztatni. Az eredménye is meglett… kezdjetek félni (szó szerint…..
A már egyre híresebbé váló esemény nem okozott csalódást most sem. 2011. június 18-án este 8-kor már majdnem tele volt a Clark Ádám tér futócipőben érkező lelkes fiatalokkal! :) Ekkor elkezdődött a "becsekkolás" és utána a diáknagykövetek megismerkedhettek a saját…..
Utánfutó blog Meggyőzni Henit 2011.06.12 13:03:05
"Igazán messze vagyok az atléta termettől, mégis pozitívan lepődnek meg ismerőseim, mikor kijelentem, igen is gond nélkül le tudok futni 10km-t, ha élet-halál harcot vívnék például egy hathengeres mákosdelfinnel. Örökös gyerek maradok, aki indít, benne van minden…..
Honey91 2011.06.13 15:13:24
@oenci: Jujj, annyira jó ezt hallani, hogy ennyien vagytok akik imádnak futni. A Városligetben is láthattuk mennyien vagyunk és a többi eseményen egyre több embert vihetünk be ebbe az életérzésbe:) Akkor szombaton?! Majd kiderül...:)
Honey91 2011.06.13 15:18:11
@Ragnoti: Szia, azt tudnod kell hogy kb 4-5 km futásról beszélünk, úgyhogy azt be tudod saccolni, hogy bírod-e vagy sem. Egyébként nem kell megijedni tőle egy könnyed futásról van szó, közben elmélyedünk a vár rejtelmeiben, nevetünk és jól érezzük magunkat, és egymást:) Sok sikert a felkészüléshez!!!
Nagy örömömre szolgál, hogy a Futóblog szerkesztőjeként eldörrenthetem az Utánfutók testvérblogunk hivatalos startpisztolyát és végre elindulhatnak az Utánfutóink is a futás népszerűsítésének rekortán bevonatú útján. Hogy kik ők? Hat lelkes fiatal, kollektívába…..