Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Funhouse

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Blogom! Nagyon vicces, különös érzés így rátalálni erre a felületre, ahova közel 4 éve írtam utoljára...pont az előtt a döntés előtt, ami alapjaiban változtatta meg a 30-as éveim elejét. Nem sokkal a 30. születésnapom után szakítottam a volt párommal, exemmel és elköltöztem egy albérletbe,…..
Kedves Blogom, 29 éves nő vagyok, 10 éve tartó párkapcsolatban, jelenleg együtt élek a barátommal, kb. 4. éve. Tavaly májusban költöztünk át albérletből az ő lakásában - nagyszülőktől örökölte. Bölcsészként végeztem, majd sajtóreferensként dolgoztam első munkahelyemen 3 évig, 1 évig pedig egy…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Hello blog, Pár napja nyitottam egy másik tárhelyen egyet, ahol sikeresen tudtam feljegyezni a napi hű-de-+ dolgaimat. Most már nem tudom, mert jelzésszerűen lefagyott a rendszer. Legyen elég elsőnek annyira, hogy most itt próbálkozom, rendszerhez szoktatom magam. Meglátjuk mi lesz…..