Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gollam12

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai képen látható hölgy most akkor ül vagy fekszik?..
gollam12 2010.11.18 12:44:27
@rAzOr: sokszor láttuk már, hogy hatalmas szobrokat építettek opcsaloknak, szóval ha akarták volna, meg lehetne oldani. másrészt lehetne egy nagy plakát is, ami a nő mögött van egy falon :) de amúgy szerintem is fekszik
Még készül a videó, de addig is itt a játék intrója... Túl hosszú lett volna, hogy így 1:1-ben berakjam a teljes videóba, úgyhogy ezt így kis teasernek már kirakom :) Kirakhatnám youtube-re is, de félek, hogy a jenkik beparáznak a ronda, virtuális szilikon csöcsöktől...
gollam12 2009.01.26 12:43:56
Kedves mindenki. Ahogy láthattátok a múlt héten, két játékot is ki kellett szelektálnom a páciensek közül (Road to Fame, Grand Touring), úgyhogy kis csúszásban vagyok emiatt. De sebaj, az ilyenekre tartogattam egy játékot, amit tavaly vettem 250 forintért.(Erről bővebben itt)…..
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
gollam12 2008.11.06 20:19:50
:)
Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó. Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy…..
Olvasóinknak egy számottevő része utaspanaszok helyett tanácsokat, külföldi tapasztalatokat oszt meg velünk. Ennek ékes példája volt a füvesített buszsáv is. Ma két ilyen levelet olvashattok, ha lentebb tekertek. Ismerjétek meg, milyen az utastájékoztatás és a jegyrendszer más…..
Viktor küldött egy szerintem igen szórakoztató verset. Köszönöm!Reggel felkeltem, és Stellára gondoltamaz étvágyamat, egyből el is rontottamolyan hangot hallottam éppenmint a tolatás a Big RigsbenOlyan rosszul lettem, orvoshoz mentemde annyira segített, mint a Ski Park…..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..