Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vidámzenész

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Hit)e hagyottak Újra otthon! 2013.12.26 14:07:29
Kedves Ex Hitesek! Most hozzátok szólok akik valaha a Hit gyülekezetéhez tartoztatok de vélt vagy valós sérelem ért, esetleg csak szimplán megfáradtál, úgy hitted, hogy egyedül közösség nélkül is meg tudod élni a hitedet, amiről ha őszinte vagy már tudod, hogy nem…..
Vidámzenész 2017.02.20 09:51:02
Kedves András és mindenki!

Nagyon örülök én is a visszatérésednek András és az Úr áldjon meg és őrizzen meg az Igazság útján mindenkor! Mindig is felnéztem rád, mert nagyon inspirálóak voltak a közös beszélgetéseink régebben és az evangelizálásod gyümölcsei miatt is. Szomorúan hallottam ami történt veled, de örülök hogy itt vagy újra. "...30 Elfáradnak és ellankadnak az ifjak, még a legkiválóbbak is megbotlanak.
31 De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.- Ézsaiás 40:30-31 "28 Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra szolgál, azoknak, akiket elhatározása szerint elhívott."(még a verés is bizonyos esetben)
Olvasva a hozzászólásokat én VFO és Ödönke hozzászólását szeretném megerősíteni, hogy nem emberi szervezetekben hanem Isten Igéjében kell bízni. Ahogy Jeremiás próféta felhívja a hívők figyelmét: "5 Ezt mondja az Úr: Átkozott az a férfi, aki emberben bízik, és testi erőre támaszkodik, az Úrtól pedig elfordul szíve!6 Olyan lesz, mint a bokor a pusztában, nem remélheti, hogy eljön valami jó. Ott tengődik kövek közt a pusztában, a szikes, lakatlan földön.7 De áldott az a férfi, aki az Úrban bízik, akinek az Úr a bizodalma.8 Mert olyan lesz, mint a víz mellé ültetett fa, amely a folyóig ereszti gyökereit, és nem fél, ha eljön a hőség, lombja üde zöld marad. Száraz esztendőben sincs gondja, szüntelenül termi gyümölcsét." - Jeremiás 17:5-8
A tapasztalatom az, ahogy az amerikai keresztények történelmét tanulmányoztam, hogy tipikusan egy kelet-európai negatív örökség a szervezetekben és vezetőkben bízás, azonban eredetileg szabad gondolkodásra , felelősségteljes döntésre és Istennel való személyes kapcsolatra teremtette meg az Úr az embert. Amerika is azért tudott naggyá nőni, mert nem emberek mondták meg felülről, hogy mit hogyan csináljanak az egyes emberek, hanem mindenki saját maga találta meg a helyes ösvényt és dolgozott meg keményen , szenvedésekkel együtt érte isten vezetése alatt. A Teremtőnk előtt egyébként is ez az igazi megtérés, amely nem külső kényszerből, hanem szívből igaz szeretetből fakad. ha valaki igazán érett az Úrban akkor meg tud állni az anyagyülekezet nélkül is úgy hogy szolgál egy gyülekezetben, akár az eredeti gyülekezetben ott ahol megtért, vagy akármáshol. Andrással viszont egyetértek abban, hogy ha segítségre van szükségünk, akkor mindig az eredeti gyülekezethez kell fordulni , az anyagyülekezethez, ahol megtért az illető. Az pedig hogy csecsemő, vagy érett keresztény valaki, az nem az idő kérdése egyszerre lehet csecsemő és érett keresztény is az ember. Amíg a földön élünk minden hívőnek szüksége van segítségre.
Az ENSZ Biztonsági Tanács Izrael-ellenes decemberi határozata elkezdte megteremni gyilkos gyümölcseit: Palesztin terrorista hajtott teherautójával fiatalok közé Jeruzsálemben, akik egy kilátópontról az Óváros és a Templom-hegy szépségét figyelték. Négy huszonéves katona meghalt, legalább 15-en…..
Az ókor hét csodája között számon tartott gízai piramis kutatói október közepén jelentették be, hogy két új kamrát találtak a 146 méter magas építmény belsejében. A felfedezés a "Piramis átvilágítási program" első látványos eredménye, amelyet egy éve indított az Egyiptomi Régészeti Hatóság. A…..
Vidámzenész 2016.11.02 13:11:28
@Abdiás: Nagyon jó cikk és nagyon tanulságos hozzászólás. Köszönöm a részletes tájékoztatást! Ezt mindenkinek el kell olvasnia.
Ha a tojás zöld és büdös, akkor a legtöbb ember nem eszi meg. Nagyon helyesen.Ha viszont a kemény tojásnak egy kicsit zöld a színe a fehérje és a sárgája találkozásánál, akkor még simán betoljuk, az alap. A tükörtojás és a rántotta sose lesz zöld, jó esetben. Mi lehet a…..