Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lyah

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi ügyben a Zugügyvéd sem érti, milyen üzletpolitikai érdek áll a mögött, hogy ha egy nyilvánvalóan hibás bevásárlókocsi miatt valakit baleset ér egy áruházban, és a felelősök próbálják időhúzással és mellébeszéléssel  elkenni az ügyet.Tisztelt…..
Lyah 2011.06.08 15:57:27
@21es: Viselkedtek velem már alpárian, de legalább szemtől szemben. Ismétlem, Te kezdtél személyeskedni, és nem a témához, hanem hozzám kapcsolódóan; és marha viccesnek tartom, hogy ezek után még én érezzem rosszul magam. Kizárólag a témához szóltam hozzá a nekem szóló rosszindulatú megjegyzésedig. Nincsenek magánéleti gondjaim, nem traktálok senkit vele, viszonyítási alap volt; és előbb javasoltam Neked, hogy a témára szorítkozz, mint ahogy Te a válaszodban ezt nekem. A véleményem írtam le, nem okoskodom, és főleg senkit nem illettem semmivel, aki nem értett velem egyet a kommentelők között. Amennyiben az első hozzászólásom - ami még a témáról szólt, az esethez kapcsolódóan, anélkül, hogy bárkinek a kommentjére reagáltam volna - okoskodás, akkor szerintem itt mindenki csak okoskodik. Pechemre itt vagy Te, aki a véleményem után megszólítottál, nem túl kedves módon, és most még folytatod is, az ég tudja, miért, mert az előző válaszomban sem személyeskedtem.(Bár bevallom, lassan nem esne nehezemre, mert emberből vagyok) Te viszont ezt teszed, aztán felül akarsz emelkedni, miközben Te indítottad az egész konfliktust, és ráadásul még jól is próbálsz kijönni belőle. Maradj a témánál, hagyd abba a személyeskedést. Maradjunk annyiban, hogy nem értünk egyet, és ennyi. Van még itt, aki egy véleményen volt velem, és megúszta a anélkül, hogy tégy rá megjegyzést. Én a témához hozzászólni jöttem ide, nem vitatkozni valakivel, aki eldönti, ki okoskodik, ki nem; és mondok valamit: az esetet indító kérdés szerint itt mindenki, aki hozzászólt, szempont. Majd eldönti a kérdező, hogy ki okoskodott, és ki nem. Tisztelettel.
Lyah 2011.06.08 09:40:46
@21es: Köze van a marketinghez, és ezen nem fogok vitatkozni. Pr-hoz még inkább. Ezt kifizetve sem fognak rohanni a szülők felborogatni a gyerekeiket a bevásárlókocsikban, mint ahogy véleményem szerint a szóban forgó szülők sem ezzel a tervvel mentek oda. A kérdést, hogy akkor miért nem borul fel naponta 5000 kocsi 5000 gyerekkel, meg is lehet fordítani: mert ez a két szülő sem így akarta?
A személyeskedést szerintem nyugodtan ki lehet hagyni, mivel az esethez fűződő véleményekre volt kíváncsi a leíró, nem pedig arra, hogy mennyire tud egyik a másikkal bántó lenni, csak mert nem egyezik a véleményük. Amennyiben érdekel, nem, nem ültetem bele, mert az első két hónapját végigkómázta, emiatt van mozgásfejlődési lemaradása, és így ő még nem ül biztonságosan. Köszönöm, tudom, hányféle baj érheti a bevásárlókocsiban.Ismerek olyan kisgyereket, aki 7 hónaposan biztonságosan ült, őt alapos törölgetés után valószínűleg beleültetném már 8 hónaposan. A "max. csináltok másikat" megjegyzésedet egyszerűen szóra sem méltatom. Ha bántani akartál, sikerült, gratulálok. Jobb most? Elhiszed, hogy ettől nem fogunk egyetérteni?
Üdv, L.
Lyah 2011.06.08 10:43:52
@21es: Talán akkor ne kezdj személyeskedni, ha nem érdekel a helyzetem, a gyerekem, mert valóban nem témája a topiknak. Amennyiben nem így szólítasz meg, eszemben sem lett volna felhozni, de alpári voltál és bántó, teljesen feleslegesen, mert a rólam alkotott véleményednek semmi köze az esethez. Legalábbis, ha a fenti két hozzászólásom alapján lehet véleményt alkotni a személyemről, a szülői kvalitásomról.

Szerintem jobban járna, ha fizetne a Tesco, nem anyagilag, hanem megítélésben. Nekem ez a véleményem. Az ő hozzáállásuk is vérzik több sebből, és a reakcióidejük is elég lassú volt, ami csak rontott a helyzeten.