Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balint28

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A késői, pánikszerű férfivá válás egyik ismérve, hogy az ember úgy tesz, mintha elkezdene vágyakozni a rendszeres testmozgásra. Ha ezt a vágyat cselekedetekre szeretnénk váltani, számos olcsó, könnyen hozzáférhető sportág közül választhatunk. Kézenfekvő a futás, az úgyis divatos, de nagyon fontos…..
balint28 2017.04.09 12:40:38
Sziasztok!

A véleményetekre vagyok kíváncsi.

Pont ugyan ilyen rögzítő rendszert csinálok én is csak én nem bokszzsákot fogok rá akasztani hanem a kerékpárt szeretném hozzálakatolni, hogy ne vigyék el a panelház pincéjéből vagy legalábbis első ránézésre is elrettentő legyen a megjelenése! :)

Ti acéldübelt használtatok a talp rögzítésére én viszont ilyen megoldást választottam:.

www.fischerhungary.hu/tabid-4182.aspx/cpage-details/pcategory-1001049103/usetemplate-productdetails/

A Fischer az SXR családon belül kimondottan ezt ajánlja fém rögzítésére pl. tömör téglába.

Én a 120mm hosszú csavart választottam mert a talp is 10mm vastag lesz.

Mit gondoltok rosszul okoskodom és mindenképp maradjak az acél dübeles megoldásnál vagy ez is jó lehet a szilárd rögzítéshez?

Köszönöm a választ!
Take the Red Pill Nos? 2011.06.03 11:42:00
Nos, szerintem ez már kifejezetten gusztustalan. Saját magát megnyomorítani mindenkinek szíve joga, de másokat talán nem illene. Fred Yoong-nál találtam ezt a videót, ami Elrettentő Példa Gyűjteményünknek egyik nagyon fontos darabja lesz.Még jó, hogy a Youtube-on van…..
balint28 2011.06.04 00:04:06
Sziasztok!

Tudjátok én mit nem értek az egészben! Néha mikor tornász versenyt nézek a Tv-ben csak ámulok és bámulok mikre nem képesek azok a versenyzők. Olyan légiesek és olyan könnyedén mozognak! Öröm nézni őket. Én soha nem voltam tornász, soha nem végeztem az általános sulin kívül tornász gyakorlatokat, a közvetítések szakszavaiból egy kukkot se értek, én csak azt látom jó az amit csinálnak, mert pontos és szabályos. Avatatlan szemként is úgy látom ezt igen így kell csinálni.
De ezzel a videóval kapcsolatban: Hogy lehet így megvezetni embereket, hogy elhiggye azt, ezt így kell csinálni? Annyira rossz még nézni is. Az edző minden hibát elkövet amit csak lehet. Honnan veszi némely edző arra a bátorságot, hogy úgy oktasson valamit amit még saját maga sem tud. Vagy ez már intelligencia kérdése és ennyi az egész? Egy átlag hozzá nem értő embernek tényleg elég lenne az, hogy egy viszonylag sportos jó dumával rendelkező ember oda álljon mellé és agymosás jelleggel megmagyarázza az ügyfelének, hogy ezt igen így kell és kiölje a vendégből a kétkedés legkisebb csíráját is. Nektek mi erről a véleményetek? Juci Te már biztos nagy tapasztalattal rendelkezel az oktatás területén és az ügyfelek kiismerésében mi erről a véleményed, ha megkérdezhetem? Pétertől többször hallottam már ha én pénzt fogadok el valakitől akkor az ügyfél jogosan gondolhatja azt, hogy én szakértő vagyok, nekem pedig kötelességem a tudásom legjavát adni neki úgy, hogy legalább sérülést ne okozzak neki. Kicsit eszme futtatás jelleggel írtam ezt most le, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nem vagyok egy nagy kommentelő, de ez a videó most felszínre hozta belőlem a kíváncsiskodó énemet! :)
Bálint...