Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brumbrum

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  FB Feri avasi haknija 100% minőségi kontenttel járta el az elmúlt napokban a mostanában amúgy sem unatkozó magyar közéleti sajtót. A megtalált kislány és az elcsuklós parlamenti sajtótájékoztató magasságait ostromló miskolci reality a politikai ripacskodás nemzetközi…..
brumbrum 2012.01.27 12:56:28
@öreg_répatorta: Igen, igen, Zuslag mellől hiányzik a börtönből a bűntársa, Szijjártó elvtárs is. Könnyű úgy ugatni, hogy az egész vezető garnitúra a kezükben van.
Kusza Szem számmágus tegnapi Nagy Megfejtés beszédét élőben nem láttam, mert az indexesek online éhségsztrájkja érdekesebbnek látszott, - meg amúgy is éljen a sajtószabadság - de az írott tudósítást olvasva egészen szürreális kép bontakozott ki előttem: Matolcsynak nem…..
brumbrum 2012.01.27 12:49:06
@Habakuk999: Én évek óta mondogatom, hogy kunyeráljuk vissza a Románoktól Erdélyt és azt egy 10 m magas kerítéssel vegyük körbe. Oda ki lehet telepíteni az összes Orvbán rajongót, ott lehetne Orvbán a király, teljesülne a vágyuk is, hogy az unión kívül is van élet. De a kitelepítés után úgy be kellene csinálni a kerítést, hogy a büdös életbe ki ne tudjanak jönni rajta. Néha néha helikopterrel kéne egy kis kaját dobni nekik, hogy nehogy éhen dögöljenek, mert mint tudjuk, munkába csak ők tudnak minket vissza helyezni, de dolgozni ők nem tudnak ahhoz már nem értenek. Ott lehetnének Európa díszpéldányai. Lenne min röhögni. Most kaptam meg a munkaszerződés módosítást, nekem nem lett kedvem röhögni.
Ha esetleg volt még egynéhány honpolgár a zordon Kárpátok öblében, aki elhitte, hogy ez a hatalom csupa normális emberekből áll, az most végképp megbizonyosodhatik arról, hogy ezt az országot a Lipót bezárása után elszabadult elmeháborodottak vezetik. Könyörgöm, ha egy…..
  Az utóbbi hetekben felpörögtek az események Magyarországon a kettős állampolgárság körül. Elsősorban annak kapcsán, hogy a szlovák belügyminisztérium a törvény betűjét szem előtt tartva elkezdte postázni azokat a felszólításokat, melyekben szlovák papírjaik…..
ProgBlog Barátnőm, a bírónő 2011.12.13 18:07:00
"Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!"Bacsó Péter: A tanú – 1969. Lehet, hogy Lévai Anikó barátnője a lehető legalkalmasabb személy az Országos…..
2011. december 10.  intertview Betlen Jánossal De most már be kell látniuk, hogy nekik is közös érdekük, hogy megoldást találjunk, hogy hogyan vegyük ki, mert ha az a megoldás marad, amit én javasoltam, és ami mentén elindultunk, azt nem biztos, hogy túl fogják élni...
Orbán Viktor szerint a kormánynak az a célja, hogy Magyarország Európa legversenyképesebb országa legyen, de a növekedés, a jobb élet előtt még viharos évekre kell felkészülni. Orbán szerint az eurózóna válságához nincs közünk, de a kormány célját nehezebb lesz elérni...
Lerogyott a kanapéra és majdnem rágyújtott az asztalon felejtett cigire. Pedig nem dohányzik, de most jól jött volna valami amivel babrálhat, amivel elterelheti a gondolatait a kinti világról. Fáradt volt, a tömeg ellenére magányos, úgy érezte nem érti őt senki. Ez pedig mindig…..
Még néhány nap, és új ország születik Európában: Orbanisztán. Eredetileg úgy volt, hogy Magyarország lesz a neve, de egy zárószavazás előtti módosítóval Lázár János mindenki meglepetésére az Orbanisztánt javasolta, aztán már így maradt. Mit lehet tenni, így akarták az…..
Akárki akármit mond, a Fidesz felelős a Magyar Dolgozók Pártja és a Magyar Szocialista Munkáspárt bűneiért. Orbán a saját terrorelhárítóival és titkosszolgálataival Biszku és Benkei méltó örököse, kiváncsi vagyok, mikor kell költöznie a Terror Házának, hiszen kell a…..
brumbrum 2011.12.07 13:58:52
@Arbet: Te melyik FIDESZ-nyik vezér vagy ebbe az Arbet név mögé bújva.
Csak a majom fidesz vezetők, akik még a bödön körül ülnek, azok írnak ilyen ígéretes kommenteket. Ép eszű ember már rég belátta, hogy a fidesz egy rakás szart nem ér.
Hazudtok, reggel, délben meg este. Ezt tudjátok,amputált aggyal ennyire vagytok képesek.
brumbrum 2011.12.07 16:15:04
@Arbet: Fél éve ezt haljuk az ilyen barom arcú fülke forradalmároktól, hogy ő nem párt katona, nem fidesznyik. A szomorú az, hogy minden megnyilvánulásotokban ezt a szakbarbár hatalom mániás, majmokat éltetitek. És még van bőr a pofádon azt mondani, hogy szégyelled, hogy vannak ilyen honfitársaid. Hát mi szégyellünk benneteket, szar hazudozó, idétlen állatok. Jöhetsz nekem a félre dumálással megrögzött hazudozók vagytok. Én nem nevezem az ilyen haza árulókat, népsanyargatókat, honfitársaimnak.
Te menj vissza az iskolába és próbálj meg illemet és erkölcsöt tanulni.
Varánusz Alulmúlni Veres Jánost 2011.11.26 05:19:45
Rá kellett jönnöm, hogy Kusza Szem számmágusnak igaza van. Győztünk. Kemény volt a csata, megküzdöttünk a sikerért becsülettel, és most itt vagyunk: sikerült alulmúlni Veres Jánost. Senki sem hitte igazán, hogy sikerülhet, de a csillagok közé szökő CDS felárunk…..
Orbán nem fog, és annak nincs is sok racionalitása, hogy ezt követeljük, mert ha lemondana, akkor hamarább folyna szét a pártja alól a kormányképesség, mint augusztusi tarlón az ökörhúgy. Valmint az se biztos, hogy az utána jövő bárki hozzá képest sokkal harmatosabb…..
brumbrum 2011.11.19 09:21:15
@Pendemonda: Az Öszödi beszéd nem volt indok a Gy F. lemondásárára. Legalább is az értelmesen gondolkozó emberek számára nem. Azok számára igen, aki meg van esküdve, hogy O.V. az igazságos, Ő csak az igazat csakis az igazat mondja, mindenki más hazudik. Ezek az emberek kanyar nélkül bevették a süketeléseit, ami az Ő és a piszkos tizenkettő hatalom vágyának az elérési eszköze lett.
Azt én sem hiszem, hogy tapasztalat hiányosság miatt ilyen langyosak mint a tehén húgy, hanem a politikai felfogásuk abban terjed ki, hogy mi vagyunk az erő nekünk mindent lehet, aki meg meri kérdőjelezni, az csak egy büdös bolsi kommunista, és vissza sírja a szocializmust. De mi, mi aztán mindenhez értünk, és majd mi megmondjuk ki, mikor, mit, és hogyan tehet. Aki nem teszi, az a Magyar nép ellensége.
A FIDESZ trtoll-ok, minden második érvelése, hogy kommunisták vagytok, szoclib. barmok, meg hasonló finomságok. Ész érvek nincsenek.
A te írásod lényege is, az, hogy miért kellene a kormánynak vagy a Palikának lemondania, nincs más, és ez legalább hatalmon van, teszik a dolgukat, és szerinted nincs jobb náluk.
Van jobb náluk, és bízunk benne, hogy lesz is jobb náluk, de ezeket nagyon el kell takarítani.
Kerényi Imre az alkotmány népszerűsítésével kapcsolatban került előtérbe mostanában. Az általa kitalált alkotmány asztalán és az általa megrendelt festményeken röhög a fél ország. A Kettős Mérce talált egy videót, amin Kerényi Imre egy belső Fidesz-gyűlésen még a…..
brumbrum 2011.11.09 21:22:41
@ROBERTO: Te egy nagyon sötét, buta, hallássérült földműves vagy.
Van egy nagyon régi mondás: " aki kurvának áll, az ne csodálkozzon azon ha megbasszák " Ti mint csoda Magyarok, kicsámpáztatok az útra, megsétáltatni a jelző táblákat, bazalt köveket, kukákat, stb. Közben mint, ahogy jó úttörők voltatok, őriztétek a lángot az MTV. székháznál, ami csak úgy önszántából ki gyulladt. Ti voltatok azok az igazi MAGYAR-ok, akik csak úgy sétáltak, és a rendőrség többszöri felszólításra basztátok elhagyni a területet. Innentől kezdve a Rendőrség kényszerítő eszközt alkalmazott, és elhiheted, törvénytelen eszköz nem volt. Azt a sok hülye, hozzád hasonló analfabéta, illetve magát jogalkotó képviselőnek nevezett barom állította, akik a törvényt egyáltalán nem ismerte. A szégyen az, hogy a Rendőrségi Törvényt, amely ezeket szabályozza, azt a szavazásakor, a királyod, és a buzi sleppje is állítólag megszavazta. Ennyire nem értenek semmihez, csak a pofázáshoz.
A másik meg az, hogy ne a rendőröket szidjad majom, hanem, azt hogy a Gergényi Úr és a Pintér Úr nagyon jó barátságban illetve üzleti kapcsolatban álltak. Gergényi volt BP. rendőrfőkapitánya, Pintér úr meg a másik seggdugasz jobb keze, és ismételten Belügyminiszter. Így nem is volt gyanús, hogy a törvényes tömegoszlató eszközök is egycsapásra törvénytelenek lettek.
Úgy, hogy mielőtt hülyeséget beszélsz, tájékozódj. A rendőrségi törvény nem titkos, lehet tanulmányozni.
Én tényleg nem értem, hogy miért ez a hír napok óta. Most egy kicsit vonatkoztassunk el az aktuálpolitikától, és attól, hogy a mindenkori ellenzéki szempontból annál jobb, minél rosszabb az ország helyzete. Ennél sajnos most sokkal komolyabb a helyzet. Nézzük madártávlatból…..
brumbrum 2011.10.28 13:49:50
@elwood: Bocsánat nem neked címeztem, csak a rossz válaszra kattintottam.
Krjus-nak címeztem.
hogyvolt VV5 - 1x38-1x41-ig 2011.10.23 19:30:00
Nahhát ott hagytam abba, hogy Csaba rekord mennyiségű jelet szedett össze, csak drEszter van biztonságban és este megnevezi, kit hív ki párbajra. Nyomban megjegyezem azt is, pontosan így érezhette magát Proust, mikor elkezdte írni Az eltűnt idő nyomában c. remeket, mint most én, de…..
Nagyon. Annyira, hogy még Lázár Jánosnak sem sikerül lepleznie.A készülő új választójogi törvénnyel kapcsolatban Lázár János azt mondta: a kormány ragaszkodik a 200 fős parlamenthez, a vegyes választási rendszerhez, a kompenzáció szükségességéhez, a nemzeti kisebbségi…..
brumbrum 2011.10.22 08:23:59
Hát kedves Lázár elvtárs én egyben bízok, hogy a mohó párt társai csak ki lopják a cementet abból a betonból, és a maradék törmelékkel együtt, a szemét telepen kötnek ki. Azt nem írom, hogy út töltésben, mert önökben egy szilárd test sincs, ami alkalmassá tenné arra. A gennyes, kocsonyás anyagban minden csak el akad, és egy helyben, padlógázon pörögve teszünk meg több száz kilométert, mivel az okos vezető, nem jön és nem jött még rá, igaz később sem ismerné el, hogy egy helyben csesztünk el rengeteg energiát, pénzt és időt.
Így hát, a gerinctelen, szilárd testet nem tartalmazó, anyagot csak a szemét telepre vigyük. Igaz ott is csak a környezetet szennyeznénk vele, veszélyes anyagnak minősülne.
Legyen kisebb parlament, csak kevesebb képviselővel, ne robbantással, és ami fontos lehetőleg önök nélkül, és az embereket valójában a gerincesekhez tartozók kezdjék el képviselni.
Tudja a hernyók egy nagyméretű dió fát, gyorsan le tudnak kopasztani úgy, hogy egy fa levél sem marad rajta. Önök is ezt tették, csak most már áttértek a kannibalizmusra, saját fajtájukat kezdik kopasztani és felfalni.
Bízok benne, hogy végre letörik az az ág amelyiken az önök hernyó csapata, várja az új levél fakadást.
Csak összejön annyi féreg irtó, hogy le tudjuk fújni a fánkat és az megtisztul.
Egy elvárásunk van már csak, ha már kopasz a fa, fogják be a szájukat, és több kárt ne okozzanak.
Azt hittem nem lehet fokozni. Lehet.   A szocialisták tönkretették az önkormányzatokat! A szocialisták tönkretették az önkormányzatokat. Csapnivaló és felelőtlen politikájukkal a teljes eladósodottságba kergették azokat. Egyre kevesebb pénzből kellett egyre több…..
Orbán Viktor levelet írt a rendőröknek. Hopp, azt elfelejtettem mondani, hogy ez másfél éve volt.   Most már más szelek fújnak. Visszamenőlegesen el akarják venni a korkedvezményes nyugdíjat a rendvédelmisektől, ami érthető módon nekik nem tetszik. Az Országgyűlés…..
brumbrum 2011.06.04 12:53:49
@Vidéki: A jelentős része? Maga, hol él? Maga tényleg hülyének született. Az a pár száz barom arcú segfej az a jelentős rész. Csináltasson jó szemüveget, de az amputált agya akkor is mást fog látni.
Közel 6 millióan vagyunk és voltunk akik nem akarták ezt a szart. Ja, hogy nem szavaztunk? Az ilyen fülke forradalmár soha az életben nem fogja a dolgokat megérteni, mert szűk látó körű.
És annyira buta, hogy az x-et is úgy tudta csak leírni, hogy fogták a kezét.
Akik szétverik a köz tulajdont, amit az adókból építettek fel, azok az "emberek" számomra csak rohadékok tényleg. Én tisztelem a köztulajdont és a magán tulajdont is. Igaz a magántulajdont szerzők egy részének a tisztességes tulajdon szerzését meglehet kérdőjelezni. De akkor is tiszteletben tartom.
Az aberrált alakok tényleg szerepet kaptak 1998-2002 között, és 2010 április 11 óta. Ezt jól látja, lehet, hogy levette a ragtapaszt a szemüvegről.
brumbrum 2011.06.04 16:21:26
Na megint, ha nem tudunk valamit, akkor jön az erőltetett nyelvi kisegítés. Ettől nem lett műveltebb, de egye fene szégyellem magam.
Én az elmúlt 8 évet sem istenítem, semmi jó nem történt velünk, csak a hazudással és az ígérgetéssel szembesültünk akkor is. De amit azért el kell ismerni, hogy a demokráciát nem próbálták meg semmibe venni. Nem próbálták a jogokat elvenni, vagy korlátozni. Egyszerűen nem próbáltak meg a Wc-n lehúzni bennünket, a törvények egyedi értelmezése alapján. Vagy gyorsan törvényt alkotva megtenni.
Nem láttam rózsaszínben a világot, azért választottam én is a korkedvezményes nyugdíjat.Mert rendőrként utáltam, hogy nem tudtam a munkámat rendesen végezni, mert a valaki mindig akadályozta. Elvették a benzin pénzt, nem voltak nyomtatványok, nem volt írógép papír, egyszerűen már a semmi volt csak és a nagy mellű rendőri vezetők, akik a statisztikákkal verték a mellüket és a Rendőrség csak csúszott a szakadékba. Volt feljelentés rengeteg ellenünk, amiről mi nem tehettünk. De ezt a " Vidéki " féle emberek soha nem értik meg.
Utáltam a Gyurcsányt amikor nem kezdte el a reformokat, amikor kin nevezte Horváth Ágnest, utáltam amikor a betegségem miatt jártam az orvost és fizettem a vizit díjat, utáltam amikor a Kóka szem rebbenés nélkül hazudott, utáltam amikor a rendőröket a lakossággal össze ugrasztották, és egyetlen rendőri vezetőt nem ítéltek el, csak kis rendőröket, egyszóval utáltam a tehetetlenséget.

"Vidéki"
"Ön szerint a választók akarata semmit sem számít és a választók akaratából létrejött kormány az ön kemény akaratához képest egy nagy nulla."
Igaza van. Az akaratom tényleg nulla. De a valóságot mondja ha lehet, ne a nagy sületlenséget.
Hogy volt? A választásra jogosultak 40 %-a körüli része ment csak el szavazni ugye? Annak az 53 %-át érte el az Ön sötét pártja. Ez a választásra jogosultak kb tizenvalahány százaléka. Na ez ugye, hogy nem a többség, csak jól hangzik.

Nekem nincs is lelki ismeret furdalásom. Csak egyszerűen nem szeretem a hazugokat. Ha a sötét pártja mind azt betartotta volna amit a választásokkor ígért, semmi bajom nem lenne velük, csak az a baj, hogy jobban hazudtak mint a Gyurcsány. és ez tény.

A képviseleti demokrácia nem rossz dolog, ha valóban demokrácia van és valóban mindenkit képviselnek, nem csak azokat akik a párttal szimpatizálnak és gazdagok. Valamint nem a saját akaratukat akarják rá KÉNYSZETRÍTENI a népre, mer ez már diktatúra.
Az Ön vezére nem tehetetlen, csak az a baj, hogy egy meg egy szakbarbár, akinek lövése nincs semmiről, csak izomból neki ugrani mindenkinek.