Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halványőszirózsa

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cipruslombok Újjászületés? 2011.06.27 21:00:00
Menthetőek-e a tönkrement kapcsolatok? Megoldhatók-e a régi problémák?Talán ha mind a két fél hiszi, hogy igen; és hajlandóak küzdeni ezért, akkor sosincs veszve. Hisz csak az lehet veszve, amiről lemondtunk. És én nem mondtam le Róla igazán soha. s ha olvassa egyáltalán valaki…..
Cipruslombok Szívadomány 2011.06.27 20:54:00
Szívadomány"csak szerettem volna ha velem is van ilyen..." Ha azt kéred tőlem,én kitépem a szívem,és bársonydobozban neked adom- hisz úgyis a tiéd volt.S tátongó mellkassal feküdtem volna,míg olvasod véremmel írt utolsó üzenetem:"Ez voltam én, s így…..
Cipruslombok Beteljesült régiség 2011.06.15 22:22:47
"Wake up [Wake up]Grab a brush and put a little makeupHide the scars to fade away the shakeup [Hide the scars to fade away the]Why'd you leave the keys upon the table?Here you go create another fable[...] Trust in my self righteous suicideI cry when angels deserve to dieIn my self righteous…..
Cipruslombok 7 másodperc 2011.06.13 19:43:00
Nos, akkor az első és (remélem) utolsó bejegyzésem a témában. Nem így terveztem, szívesen írtam volna erről, de most már oly' mértékben nevetségesnek tartom az egészet, hogy nem érzem szükségét.Szóval, van az úgy, hogy azt hiszed, ismersz valakit, vagy…..
Cipruslombok Emlény 2011.06.09 00:33:00
Ezt találtam ma, talán két éve született: pusztító angyaléltető ördögörök rejtélynyitott könyvrögeszme Hát, költőként nem fogok befutni...
Sikerült majdnem az egész napot végigaludnom. Délben keltem, és délután is  megengedtem magamnak egy kis pihit. Aztán este 7-kor felriadtam, negyedóra alatt összekaptam magam, és elmentem Ricére. Jó volt.A pasifelhozatal kevésbé. Bár nem maradtam ott sokáig, és nem néztem…..
Hajnali fél 3. Valahol elveszve a státustörvény és a Bethlen Gábor Alap között. Igen, próbálom összeszenvedni a másfél hetes csúszásban lévő beadandómat, ami valszeg holnap sem lesz meg.Pompás.Erre mit csinálok? Felfedezem az indaizé által nyújtott, számomra eddig teljesen…..