Regisztráció Blogot indítok
Adatok
partizaan

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kalászi Benjámint eddig a zenei oldaláról mutattuk be itt a Nullkeren, A Tits and Clits egyik tagjaként viszont már számos mixét hallhattátok. A Fresh Art viszont most megmutatja Benjámin másik arcát is, amit esetleg nem ismerhet az electro közönség. A munkái között számos…..
A belvárosi József nádor tér pár napra jelentősen átváltozott egy kreatív csapatnak köszönhetően. A beszámoló és a videó a tovább mögött! KLIKK! Ki volt József nádor? Tudtad, hogy a belváros egyik legfrekventáltabb helyén van egy róla elnevezett tér egy őt…..
Az éveken át tartó youtube előtti nyáladzás után a DeadCode Production egyszer csak bejelentette, hogy elhozza a BONUS Fesztviálra kanadai techno félisten alteregoját, a Plastikman Live show-t.A kontinensen először nálunk lehetett látni az 1.5-ös változatot, ami sokkal…..
A Fresh Art rovat gépezete egy újabb kreatív alkotó munkáját dobta ki. Ezúttal Buzás Aliz, a MOME BA tervezőgrafika szakos hallgatójának remekeit ismerhetitek meg. Az illusztrációk mellett a további linken megtalálhatjátok még Aliz a Wood Festen készített munkáit is:…..
Te hova menekülnél, ha atomtámadás érné a várost? Te hova menekülnél, ha egy mutáns vírusnak köszönhetően élőhalottak ezrei lepnék el Budapestet? Te hova menekülnél, ha ismét megszállnának minket a szovjetek? Te hova menekülnél egy Bon Jovi koncert elől? Te hova…..
Stábunk egyhetes koppenhágai kiruccanása alatt többször is volt módja bepillantást nyerni egy olyan kiterjedt kommuna létezésébe ami már több évtizede saját szabályokkal, önfenntartón működik egy világváros szívében. A hely free spirit atmoszférája mindenkit hamar magával…..
Nem múlhat el hét, hogy egy újabb névvel ne bővüljön ki a Nullker ,,friss művészeti" részlege! Ezúttal Birinyi Tamás a  MOME Tervezőgrafika MA szakos hallgatójának alkotásaiból adunk egy kis ízelítőt. További szikrák az alábbi…..
 Stábunk eljutott az idén másodjára megrendezett, szájhagyomány útján terjedő Beertok Festre, a festőien szép Duna-Ipoly Nemzeti Parkba. Ez a ,,minifesztivál" az elektronikus zene szerelmeseinek a 4 napos Mekkája, ahol a goán keresztül a drum and bass és a electron át…..
Újra lehet túráztatni a szemeket a grafik design megszállottjainak! A tárlatvezető ezúttal Czél Mátyás a MOME média designos hallgatója. További látnivalóért pedig a következő linkre tessék kattani:www.czelmatyas.com/   ..
A 2011-es Művészetek Völgye keretein belül Csórompusztán lehetett megtekinteni a Hello Wood alkotásait. A Fesztivál kezdő napján pedig az alkotók és a barátok közösen ,,megsétáltatták" a kapolcsi fa szimbólumot. A csigacipelésről készült rövid összefoglalót a kép…..
Egy újabb gyöngyszemmel bővült ki Fresh Art részlegünk, László Márk a MOME Animáció szakos hallgatójának munkáival. A karakter rajzok szerelmeseinek egy igazán sajátságos képi világot és mondanivalót közlő vizuális ropogtatni való. A Húspüspök tanácsait pedig…..
Egy kis szotyizgatni való a vizuális megszállottaknak! Benkő Bálint a MOME média designos hallgatójának munkái.  KATTANJ IDE :benkoe.blog.hu/ ..