Regisztráció Blogot indítok
Adatok
--- Der Zebulon aus Tirol ---

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kanpulyka alázatosan jelenti, hogy eltűntek a csótányok a rendőrség Teve utcai épületének kávéautomatájáról: Ezen szerencsétlen állatokat a rendőrség Teve utcai székházának egyik kávéautomatájában kaptam lencsevégre, ékes bizonyítékaként annak, hogy immár nem csak…..
Ismét nagyot alkotott a magát szoftverrendőrségnek képzelő jogvédő szervezet, a BSA. Amióta márciusban kiadtak egy közös nyilatkozatot az adóhatósággal új levéllel terrorizálják a kisvállalatokat. Azt írják, ha ismételt felszólításukra sem küldik el nekik szoftvereik…..
Amikor a kicsinyesség az ügyetlenséggel találkozik, akkor az ember sokat vár a föld alatt, majd többet fizet, mint illene. András levelének végén a megoldás: használjátok a metrót, vagy parkoljatok a panelek közé ha a Sugár-hoz támad kedvetek, esetleg vegyetek egy doboz…..
Aki keres, talál...A minap fogyasztottam el a képen látható pudingot és nem tudtam miért, de nagyon ízlett. Mikor megnéztem az "ízesítését" akkor jöttem rá, hogy miért! :) Mmm, nyami :) Skulo..
Mi még sosem tankoltunk ilyen automata kútnál, ahol kártyával kell fizetni, ráadádásul előre. Furcsának tűnik, hogy egy ilyen fejlett rendszer egyszerűen lehúzza a vásárlót két rugóra. Megkértük petit, küldjön fotót a nyugtáról és az SMS-ről. Addig is azt kérdeznénk:…..
--- Der Zebulon aus Tirol --- 2007.10.08 00:23:56
Annak rossz lehet. Ennek a helyzetnek mulatságos lenyomata a fenti, kirakatban elhelyezett backdoor kommunikációs üzenet. Húgommal találtuk ezt a frontdoor tájékoztatót a Klauzál térnél.Semmi más nem volt kiírva az üzletre,csak ez,tehát ez az egy már biztos. Mi nagyon jót kacagtunk…..
Amrisha első osztályon utazott. Már ha ezt lehet annak nevezni. Egyébként valószínűleg nem magyar kocsi volt. Üdv! Legutóbb írt levelemben dícsértem a MÁV-ot, hogy milyen ügyesek, amiért megtalálták a tisztítószereket. Hát úgy tűnik elbízták magukat. A képeken egy első…..
Új MÁV blog Forró rágógumi 2007.10.07 10:42:20
Hhja én is utálom az ilyet.Szia Georgejr!Peet vagyok. Egy felháborító jelenségre szeretném felhívni a figyelmedet, illetve az olvasók figyelmét: a minap sikeresen beleültem a vonaton egy utas által ottfelejtett rágógumiba, ráadásul a több ezer forintért vett vadiúj farmeremben…..
A Homár álmodni sem merte, hogy pusztán a Budára költözéssel becsatlakozhat a város ezoterikus vérkeringésébe (Kossuth tér nem ér). A postaládánkban talált szórólapot egyelőre nem sikerült dekódolni, az alján látható "url" ugyanis több évszázada elavult.…..
A Homár szereti az egzotikus ételeket, így biztosan kifőzte volna a nyomokban rovarokat tartalmazó barnarízst, de Droopy válogatósabb: Bár, mint tengeri élőlény, Te nem vagy rizsfogyasztó, de talán okulás lehet a többiek számára, akik a hagyományosnál egészségesebbnek mondott…..
Még csak kéthetes a hír, de Indexanyánk sem vette észre, úgyhogy legalább itt legyen meg, hogy a Coca-Cola önhűtő üdítőpalackokkal szeretné letarolni a piacot. A jövőre Angliában debütáló technológia a kupak első elcsavarása után fagyasztja meg kissé az italt, így a…..
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..
Némi kárpótlás Dánieltől. Eddig nem vettük észre, hogy ilyen barátságtalan, elzárkózó lenne arrafelé a hangulat, az is igaz, hogy kizárólag menyhalazási célból jártunk Vácott, a börtön alatti pompás Duna-szakaszon, kivéve egy MTK-vendégszereplést, amikor a helyi részről…..
A higiénés perverziót Kiskicsicsiga leplezte le, a megtévesztő felirat - xogpiszkáló - ehhez képest smafu...
--- Der Zebulon aus Tirol --- 2007.09.24 01:41:12
Hogyan is zárhatnánk elegánsabban ezt a hetet, mint egy békebeli virtuális ételdobálással. A The Good Food Fight oldala eredetileg az egészséges táplálkozást hivatott hirdetni, de ez senkit ne zavarjon meg abban, hogy muffinnal arconküldje az agresszív menzásnénit, a szusiharcost…..
Lajosék találták ezt a csodálatos szépségápolási terméket, ami az egy mondaton belül elbizonytalanodó vásárlókat szeretné megerősíteni helyes választásukban: A párom mutatta az imént az egyik Garnier termékének címkéjét, amely nemigen hagy kétségeket funkciójáról... no…..
A Homár ezt még nem hallotta, phoenix is csak Prágában, hogy a húszkoronást kivonták a forgalomból egy ideje. A Keletiben azonban még fut az ilyen:Egy napos prágai utazásomhoz vettem 520 koronát a Keleti pályaudvari Gyorspénzváltó Kft-nél. Prágában felhívták a figyelmemet, hogy…..
A Homár csak kacag azokon, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy az új IKEA-katalógusból kinézett új termékeit elvitte a KERMI bevizsgálásra. László például majdnem 5 hónapig küzdött bútoraiért az ASKO-val, úgyhogy ő személy szerint nem ajánlja a céget: Tavasszal…..