Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajhullás

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FÉRFI SZEMMEL rovatom NŐKNEK  Tudom, hogy a nők nagyon kényesek arra, amikor a férfiak – pláne, ha az a párjuk-társuk – leragadnak a cici-fenék négyszögben, mondván: „van más is rajtunk, nem csak ezek!” Persze minden nő a legelőnyösebben próbálja…..
  Az elmúlt négy napban itt a Juventus Rádióban egy olyan játékot játszottunk, amelynek a győztesét másodmagával elrepítjük Dublinba, ott tölthet egy nagyon dögös szállodában három éjszakát és még koncertjegyeket is kap a Malahide kastély parkjába, hogy a budapesti…..
 Biztos mindenki emlékszik még Bajor Imrére Szomszédok sorozatból. Vizsgáljuk csak meg a haját! Itt egy kép, ami akkor készült.forrás     forrásHajbeültetés előtt! Segített visszanyerni önbizalmát, lelki egyensúlyát!  A hajbeültetés nem…..
Szerinted is rohamosan változik hajós András frizurája? Az ősz haj kimondottan jól áll neki, de a hajhullás és a kopaszodás, az már egy másik téma!Hajós András nem is oly régen:forrásÉs egy újabb képforrás    Ha így folytatja, és nem tesz ellene semmit,…..
 Ki ne ismerné Phil Collins zenéjét, és jellegzetes hangját. Sajnos a haja már nem ennyire megnyerő! A sztárok is kopaszodnak, a sztároknak is hullik a hajuk. Nem feltétlenül a kor és a genetika tehet erről! forrásEz egy kép még a Genesis korszakából. És íme egy másik,…..
 Már többször írtam, hogy az egyik legfontosabb dolog, amit a hajadért tehetsz, az a méregtelenítés. A méreganyagoktól való megszabadulás nem csak a hajadra, de az egész szervezetedre jó hatással van!forrás         Hogyan…..
 Gyakran felmerülő kérdés nőknél és férfiaknál egyaránt. A hölgyeket talán jobban sokkolja a hajhullás ténye, de a férfiak sem ugrálnak a tűz körül örömükben. forrás  Mit tegyél ha hullik a hajad?Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy megálljon a…..
 "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Segítség!Sírógörcsöt kapok!Ma reggel ismét a fürdőkádban sokkot kaptam! Hajat mostam, és annyi hajszálam hullott ki, hogy eldugaszolta teljesen a lefolyót! Ugyan nem számoltam meg, mert rengeteg volt, mégis úgy gondolom, ez már nem…..
 Vannak bizonyos esetek, amikor bizony ciki! Mikor? Akkor, amikor a hosszú hajú férfi, nem hajlandó elfogadni a hajhullásának a tényét, s elöl ugyan kopaszodik, hátul pedig lófarokban hordja megfogyatkozott hajának tincseit.forrás forrásHogy mit lehet tenni, ha cikis a hajad?…..
Fontos téma a hajhullás annak, akinek hullik a haja!Mit lehet tenni azért, hogy megálljon a hajhullás? Sok mindent. A hajbeültetés csak felületes kezelés, olyan mint a smink. De ha az okokat keresed, és meg akarod állítani, akkor mélyebbre kell ásni magad a témában! Itt…..
 Egyszer már foglalkoztunk a témával, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy egy rossz fog, mennyi gondot tud okozni. Ha hullik a hajad, kopaszodsz, az első dolgod az legyen, hogy menj el fogorvoshoz! Még akkor is, ha úgy érzed, hogy nincs baj a fogaiddal! Nem feltétlenül jelentkezik…..
Szervezetünkben rengeteg méreganyag raktározódik. Ezek a méreganyagok nehezen távoznak, ezért szükség van méregtelenítésre. Hogyan kezdjünk hozzá házilag? Egyszerű! Próbáljunk meg 2 hétig kizárólag zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani. Így zsírok, és más állati…..
Ha minden rendben van, a kismama és a magzat is egészséges, általában a hajhullás megszűnik a terhesség alatt. Ennek oka, hogy folsavat minden kismamának szednie kell.forrás Persze az is közrejátszik nagy mértékben, hogy áldott állapotban a hölgyek sokkal jobban odafigyelnek a…..
Többször tárgyaltuk már a hajhullás okait, ez férfiakra, nőkre egyaránt jellemző. De mit tehet egy nő, ha hullik a haja? Leborotválja kopaszra?forrásNeki jól állt, s nem a hajhullás miatt lett kopasz.     De ritka, aki a hajhullása miatt kopaszra borotválja…..
 Biztos sokszor mondtad már Te is, "kihullik a hajam ettől..." vagy "hullik a hajam az idegességtől", stb.forrásIgen, a hajad hullik a stressztől, idegességtől. Miért? Mi köze a hajadnak az idegrendszeredhez? A stressz felemészti az antioxidánsokat a…..
 Takáts Tamás haja állja az időt! Pont olyan, mint 20-30-40 évvel ezelőtt, biztos nem volt hajbeültetésen! Mi lehet a titka? forrás      forrás      De nézhetjük Kóbor János tincseit…..
A hajhullás szomorú ténye, nem mindenkinek adatik meg. Vannak olyan sztárok is, akinek régi fényében pompázik a frizurája!Mick Jagger például, szinte változatlan a haját tekintve!forrás   forrás       Hát igen, vannak szerencsések!…..
Nem csak nekünk, a sztárok is kopaszodnak, nekik is hullik a hajuk.Szerinted Robbie Williams kopaszodik?forrás      Nézzünk egy két képet, hogyan változott a sztárok hajkoronája az éve múlásával. Persze nem csak az öregedés és a korosodás miatt…..
Bármennyire is furcsának tűnik, a hajhullást a legtöbb esetben egy fog okozza. Hallottunk már sokat és sokszor arról, hogy egy rossz fog, milyen problémákat okozhat, hatással lehet különböző szerveinkre, szívre és az egész szervezetre. Egy apró kis gyulladás, amely a hosszú…..
Nincs annál sokkolóbb, mikor egy nő észreveszi, hogy hullik a haja, nagyon hullik a haja és kopaszodik. Egy férfi bármikor leborotválhatja a maradék haját, és tar fővel, kopaszon is vígan vagy kevésbé vígan, de élheti életét. Mit tehet egy nő? Mit tegyen, amikor már annyira…..
A hajhullás több dologból adódik. Kopasz akarsz lenni? Nem kell elfogadni és beletörődni a hajhullás okozta kopaszságba! Nem hiúság, vgy ha valaki annak ítéli meg, hát legyen az! Hogy mit lehet tenni, ha elindult már a kopaszodás? Lejjebb olvashatod. Használ? Igen! A lényege, hogy…..
Nem vagy még 90 éves? Mégis hullik a hajad? Kopaszodsz? Nem tudod, hogy miért? Keresed az okokat? Genetika? Öröklődés? Betegség? Ez mind lehet az oka. De tehetsz ellene, s nem feltétlenül a hajbeültetés a megoldás. A hajhullás már kezelhető! A hajhullás megállítható! Ugyan…..
A hajhullás és kopaszodás a férfi társadalom nagy problémája. Mit lehet tenni a hajhullás ellen? Először vizsgáljuk meg magunkat, hogy mi okozza a hajhullást és a kopaszodást. Betegség? Vitamin hiány? Szervezetünk tele van méreganyaggal? Vagy egyszerűen a hormonok?Különböző…..