Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netkuszkusz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Mi a manó?" - kérdezhetnétek többen is, hiszen ezen a csütörtökön nem nekem kéne posztolni. Azt hiszem mindenkit biztosíthatok afelől, hogy mya_ nem manó, csak feledékeny, ezért a helyén keletkezett űrt ma én próbálom betölteni a berlini Berghain klub…..
Netkuszkusz 2011.09.17 02:59:47
retinaturnerpótlóposzt(mivel kedvenc retinaturnerünknek sürgős dolga akadt...) Aztakibaszotthétszentségesbüdöskurvaistentöröjebelédaretkesgecisfaszát - mélázott el Pálpusztai Tihamér, okleveles csűrdöngölő, szavait a MÁV Makkoshotyka alsóról Hejőpapi felsőre tartó…..
Netkuszkusz 2011.08.21 03:16:44
Azta.. ennyit tudtam mondani, amikor nem is olyan régen rátaláltam ennek a(z album kiadásakor mindössze 19 éves!) lánynak a zenéjére. És azóta sem találom a szavakat - de lehet, hogy nem is akarom, mert ez az a zene, amelyet az ember ritkán talál meg az életében; amely megszólal,…..
  Amikor tavaly az akkori szinte teljes blogot képviselve elmentünk Autechre koncertre, nem gondoltuk, hogy a fő fellépőkön kívül mások is komoly hatással lesznek ránk. Az első néhány órában zenélgető Didjit is ezt az érzést erősítette bennünk, kellemes, de a mezőnyből semmiképp sem kiemelkedő brit…..
Netkuszkusz 2011.08.03 11:26:02
 a minap, tartom kivételes szerencsémnek, a sors összeakasztotta bajszomat bozóki andrás valahavót cool túsz miniszterrel a csepel plázában. beugrottam a biciklisfutár-eb előtt, hogy pepsi colát vásároljak magamnak, meg a hervisben egy biciklit. a kirakatban lévő léthatóan…..
Tegnap a TV2 Aktív stábjával beszélgettünk csinos bicajosokról, stílusról, közlekedésről. A divatbemutatóinkról már ismert, egyébként rendszeresen bringával járó modell barátaink voltak most is segítségünkre. Meg persze a Rocket bikes és az Evobike, akik a csodás bicajokat…..