Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szembemilla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
deb. Rettenthető 2012.05.30 21:10:00
Üdvözlöm azon olvasóimat, akiket a "farokcsont zúzódás" kifejezés keresése vezetett hozzám. Remélem, jó egészségnek örvendenek, javaslatom szerint ülés vagy fekvés közben a fenekük a levegőben legyen. Vagy még ott se. Tévedtem, a keddet lehet még fokozni. Azt hiszem,…..
Kaptunk már jócskán ízelítőt a nyárból az elmúlt napokban, hetekben, így lassan készülgetnek az összeállítások az idei nyári sláger színekről, mintákról, ruha- és kiegészítődarabokból, de előtte íme egy kis szösszenet arról, hogy mit ne és hogyan ne viseljünk. 1.)…..
szembemilla 2012.05.13 12:59:09
divathoz@gaspara:
a party szemüvegnek szerintem semmi köze a divathoz!
HeStyle A Pitt család Tokioban 2011.11.08 18:45:00
Angelina Jolie és Brad Pitt magyarországi kiruccanójuk után most Tokioba utaztak. A nagy, boldog család lassan már annyira nagy, hogy egy focicsapatot is kitesz, de egyelőre még csak egy családi kosárbajnoksághoz vannak elegen. Mindenesetre jó rájuk nézni, vidámak! Ez igaz Bradre is,…..
szembemilla 2011.11.17 20:48:36
Nem találsz kedvenc filmedhez feliratot? Esetleg van egy új filmelőzetes, amit meg szeretnél nézni, de nem tudsz jól angolul?Írj bátran kommentet ide és ígérem válaszolok!..