Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L0ve

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
L0ve 2011.10.10 16:15:04
Britney Spears @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.09.30. Az Aréna az egyik legrosszabbul szóló diszkó a világon, lényegében ez az egyik legfontosabb tapasztalat, amivel gazdagabbak lettünk Britney Spears budapesti koncertjének végére. Jobban örültünk volna, ha egy igazi…..
L0ve 2011.10.01 14:17:49
Belsőség Ami drága, az tartós? 2011.10.01 07:00:00
Peka barátunk arról híres a szerkesztőségben, hogy a világ legváratlanabb pontjairól – ennek következtében – a legváratlanabb időpontokban képes bejelentkezni valami érdekességgel. Úgy látszik, egy ideje már az USA keleti partvidékén portyázik, huzamosabb floridai…..
A Barca-Real tömegbunyóba beszállt a portugál edző is, aki „gyönyörűen” a saját képére formálta csapatát. Videó!  Hajtás után a meccs jelenetei! A spanyol Szuperkupa-döntő…..
Fesztivál, utolsó nap. "Adsz bort?" Hát adott. Csak fészbuk ne lenne.   Tavaly, ugyan nem Sziget, de fesztivál. Utolsó nap, ’valamiBréjnszkoncerten’ szédeleg egy 19 éves fruska. Az alig 10 évvel idősebb úriember mellette: jó a koncert, nem?…..
A Saxo története ott kezdődött, amikor a motorozásé véget ért. Szinte napra pontosan egy éve történt a baleset, amikor a robogózás, mint a tömegközlekedés alternatívája kipattant a fejemből, és rá két hónapra le is zajlott a tényleges baleset, amikor a közben megvásárolt…..
L0ve 2011.08.14 10:13:59
@Pizza zabáló: Az ára meg 440ezer volt...
Pisa Firenzétől 80 kilométerre nyugatra fekszik. A város legnagyobb nevezetessége a Pisai Ferde Torony (Torre Pendente). Ez tulajdonképpen a pisai Dóm mellett álló harangtorony. 838 évvel ezelőtt, augusztus 9-én a pisai Piazza del Duomon az alapkőletétellel kezdődtek meg a torony…..
HamPLÓ A Keleti 2011.08.12 04:10:00
A Keleti pályaudvar kisgyerekkorom egyik rejtélyes helye volt. Tudtam, hol van, ismertem jelentőségét, de látni csak akkor láttam, amikor a Közlekedési Múzeum felé menet pár pillanatig bekukucskáltam a főbejáraton át. Egyszer óvodás koromban le is rajzoltam a forgatagot, amit…..
Divat lett asztmásnak lenni az élsportolók között. Mi ez, kóros tüdővész vagy csak komplett hülyének nézik az embert?Takács Krisztián minapi nyilatkozata mindenesetre alaposan kiverte a biztosítékot. 50 méteres gyorsúszónk 6. lett a sanghaji vb-n, és a hazaérkezés után a…..
L0ve 2011.08.12 21:40:15
Lionel Messi előbb barátnőjét, majd saját bálványát döntötte le a nyaralásán.                       A Barcelona ikonja, Lionel Messi az argentinok számára csúfosan véget…..
L0ve 2011.08.12 21:30:38
Ilary Blasi Mészölyék helyett inkább a strandra szavazott. Megértjük. Férjét is.           A Totti família Sabaudiában tölti nyaralását, és a szépséges Ilary még akkor is ott van, amikor Francesco éppen edzőtáborozik, vagy a…..
L0ve 2011.08.12 21:27:00
Ha messze ülsz, a saját lábad töri rommá a medencédet. Ha közel, nem bírod tekerni a kormányt. Mellesleg, ha túlságosan távol, akkor se. Ja, és ha a fejtámla magasságát nem találod el, kitörik a nyakad, a rossz helyen levő kormány miatt meg fékezéskor akad majd be a lábad.Az…..
A hét híre kétségkívül az, hogy már hazánkban is elérhető a Google-navigáció. Lehet, sokukat nem érinti, de iszonyatosan hasznos és olcsó megoldás. Lényegében az összes olyan mobiltelefonra letölthető, amelyik képes adatforgalomra (egyáltalán, van még olyan, amelyik nem?)…..
L0ve 2011.08.12 13:55:39
Mióta az Apple 2005-ben bejelentette, hogy Intelre váltja az addigi PowerPC alapú technológiát, a két cég együttműködése töretlen. Az Intel egy korábban sosem látott processzort tervezett az első MacBook Airekbe, egy pillanatra úgy tűnt, mintha a gyártó direkt az Apple kedvéért…..
Pillanatok alatt százezres nézettséget ért el a Youtube-on az alábbi videó: Érthető, hiszen a felvétel szerint a júzer az Apple svájci oldalán kattitngatva váratlanul az iPhone 5 weblapján találta magát. Van rengeteg kép, adat, szlogen, az egész rendkívül profi munka, nehéz…..
Pénteken igazi meglepetés vár a Sziget látogatóira. Nem, nem valami különleges koncertről van szó, hanem arról, a Sziget lakói megismerkedhetnek a magyar tüntetéskultúra javával. Míg a Sziget bejáratának jobboldalán, a HVIM fog tüntetni, baloldalon ellentüntetők állnak ki, a…..
  Augusztus 20-án debütál az Országház új díszkivilágítása, ami olyan lesz, mint a fenti képen látható. Emlékeztetőül: korábban csak a kupolát, valamint a fontosabb oszlopsorokat emelték ki fémhalogén-lámpás fehér fénnyel. így nézett ki:     "Minden homlokzat…..
Az első japán kapszula hotel a 70-es évek végén nyílt meg Oszakában, hogy az üzletembereknek és az ingázóknak szállást nyújtson. Azóta a turisták egyik kedvenc szállásformájává váltak a kapszula hotelek.   Manapság a legtrendibb kapszula hotel lánc a 9H. A kilenc órás…..
L0ve 2011.08.10 13:35:55
Appleblog Az Apple titka 2011.08.10 07:50:00
Érdekes cikk jelent meg az Intomobile-on, ami arra keresi a választ, hogy mitől olyan sikeres az Apple. Hosszabb-rövidebb kitérők után arra jut a szerző, hogy azért, mert egyszerűen jobb termékeket gyárt konkurenseinél. Azért ki is fejti ezt bővebben a lap. A bevezetőben a 2007-ben…..
L0ve 2011.08.10 13:34:32
Múlt hét végén kezdődött az ügy, amikor 207 darab magyarországi iPhone tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy nem tud csatlakozni a hálózatra. Mindegyikük a Telenorhoz tartozó SIM-kártyát használt. Nem sokkal később a telefonok újra elérhetőek lettek. A Telenor azt állítja, a…..
L0ve 2011.08.08 17:08:26
2006 után újra a brit nyerte a Magyar Nagydíjat, nem hiába edzett a vízipólósokkal. A különbség azonban látszott: a mieink a vb végét elrontották, Button viszont éppen a magyar futam utolsó harmadában lépett előre.Hát az égieknek duplán is köszönetet mondhat vasárnap Jenson…..
Balázs két hete küldte levelét (bocsi!), amelyben az istvánteleki delta állapotáról ír. Ott 3 aljzatról is hiányzik a rögzítés, így a sínkorona folyamatosan deformálódik. Ráadásul át is van repedve, mert szerinte nem csak felületi repedés. Ez volt a levélírás előtt 5…..
L0ve 2011.07.30 17:16:11
@Uninvited: Az a vonat mióta létezik, soha nem ért be időben. Egyszer emlékszem egy jókora vasdarabot húzott maga mellett a Keletiben. :D
Van ok örülni, mert a Lion jól sikerült, az Air bővítése majdnem hibátlan, legfeljebb a 3G-s modem hiányzik belőle, a mini meg gyorsabb és olcsóbb lett, még ha ki is került belőle az optikai meghajtó.Ezzel együtt a fehér kis MacBook kurvára fog hiányozni.Nekem is volt egy ilyen…..