Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abigél.

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A mai napon tragédia történt: behalt a laptopom. De úgy totál. Már a levegőben volt a katasztrófa egy pár napja, csak nem vettem elég komolyan az intő jeleket. Több eszem is lehetett volna, mivel ez  már másodszor fordult elő, még gondoltam is rá, hogy legalább az…..
 Ma elgondolkodtam rajta, hogy mikor is ettem utoljára húst. Asszem akkor, amikor beköltöztünk az új lakásba, és a fagyasztott husik közül néhány kicsit kiolvadt. Azaz kb. 25 nappal ezelőtt. Na jó, párizsit azért ettem, de azt sem mostanában. Pedig semmiféle elveimmel nem…..
 Az egész úgy kezdődött, hogy egy barátnőm nagy boldogan újságolta, hogy finnül fog tanulni ősztől, amit már régóta szeretett volna, és most kurzusként fel tudja majd venni. Megnéztem az etr-ben, tényleg indítottak tavaly is finn nyelvi kurzust, meg biztos korábban is.…..
               Ilyen az igazi gyerekláb, ha már egyszer nyár van, és vakáció. Koszos, és persze csupa kék-zöld folt :)Nekem meg jelenleg a világ összes almás Borsodija sem lenne elég, de sajna csak egy van. Áhh,…..
Hmm, múlt héten csak egy napot tudtam menni, és nem is bántam. De holnap ismét vár rám a kukoricaföld. Hurrá... Mindegy, a pénz mindig jól jön, szóval azért annyira nem sír a kicsiny szám.  De ebben a melegben még itthon heverészni is lusta vagyok (azért az már egy szint),…..
Ma történetesen hajnali négykor keltem, ugyanis innen kicsit messzebb van a melós busz, mint a másik lakásból. Széjjel van vágva a kezem (elnézést a tökéletesen magyartalan mondatszerkesztésért, de nincs rá kapacitásom, hogy szebb formában írjam le), mert ugye a rohadt…..
 És lám, mégis van netem :) Azért na, látszik, hogy ez egy más környék, még wifi is van. Majd ha bekötik a rendes netet, akkor dobok fel képet is az új kéróról, nekem nagyon tetszetős, csak még nem igazán vagyunk kipakolva...
Keverve-kavarva Villámposzt 2011.07.01 07:51:17
Még kb. két óra, és itt vannak a szállítók, a tányérok meg még nincsenek elcsomagolva. Igaz, még el sem mosogattam :) És még enged lefelé a hűtő is. Jelentem: káosz a köbön. Ja, és egy óra múlva itt lesz anyukám (vagy csak fél óra?), ha ezt meglátja, asszem egy…..
 Uff, én beszéltem :PNa de mi van már velem? Én sem értem lassan saját magamat. Hát hol van már egy jókiállású férfiember, akibe bele lehetne szeretni? Talán nem is létezik ilyen? Jó, most mondhatnám azt is, hogy férjhez akarok már menni, mert tényleg akarok, de első…..
 Az elmúlt két napban a mezőgazdasági munka örömeivel ismerkedtem, ma viszont itthon vagyok, így van időm írni is minderről. Első nap, amikor hazaértem, azt gondoltam, hogy ez kibírhatatlan, meg fogok pusztulni, kész vége, nem csinálom tovább. Na persze azért mentem másnap…..
  24 évesen megérem azt a napot, hogy kukoricát fogok címerezni. Jó, nem sír a szám, legalább valahova mehetek dolgozni, ahol fizetnek is érte, na de akkor is... Ma mentem szerződést írni, és hirtelenjében én éreztem magam kellemetlenül, amikor a többiek mondták, mikor…..
Holnap kezdődik az utolsó hét, amit a jelenlegi lakásomban töltök. Vagyis na, nem az én lakásom, én csak bérlem, de hát én nem vagyok hajlandó az "albérletem" kifejezést használni, mintha az kevesebb lenne. Régi vágyam teljesül ezzel a költözéssel. Két éve…..
2perc Színpompás muffinok 2011.06.24 19:10:00
Abigél. 2011.06.25 21:59:58
Abigél. 2011.06.09 10:00:21