Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geeker

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarom eldönteni a kérdést, hatótávnövelős villanyautó vagy konnektoros hibrid-e az Ampera. Nem fogom felboncolni a GS hajtásláncát sem. Az egyenlőtlen párharchoz még csak értelmes indokot sem kell keresni, egyszerűen kíváncsiak voltunk, mennyit esznek a valóságban. Itt állt…..
Majdnem úgy lett, hogy poszt helyett egy "Betegség miatt zárva" tábla fityeg a Közlönyön, de Adorján nem bírt magával, és lázmérővel a hóna alatt számolt egy kis váltóáttételt. Nagy szerencse ez mindannyiunknak, különben itt most az Ackermann-kormánygeometria mélységeivel…..
Geeker 2012.01.31 11:31:57
@fogash: de ha már a boxok elejénél tiltáson forogna 5.ben akkor még midnig ott a 6. ami lehet h pont nem lesz hosszú és a ~300LE-vel és az új végáttétellel még viszonylag dinamikussá is teheti. ha meg nem forog le olyan hamar akkor máris tökéletes. :D már csak azt várom, mikor lehet majd ezeket a problémákat olvasni:D
Ma délben a menzán Csikós kolléga megkérdezett, tudom-e, hogy mennyit futott a múlt heti Hangyász Hétfő. – Nem én – feleltem, és felidéztem magamban a levelet, amiben beküldtem a posztot a TC levlistájára "2000 jól megérdemelt oldalletöltés" felütéssel. Nagyjából ennyire…..
Geeker 2012.01.10 22:04:30
@es125: az X-15-ös kísérleti repülőgép, tulajdonképpen utazósebessége sincs, mivel csak a sebességrekord megdöntésére tervezték, és csak arra repül. Az SR-71es nek a bevallott 3mach feletti utazósebessége van, amivel nehezen magyarázható 1-1 küldetés, mert rövidebb idő alatt ért vissza mint kellett volna. olyan 3,8 mach felett kellett volna repülnie, hogy hazaérjen mégis megtette. több van abban a gépben mint bevallják, és a megmaradt ~20 gépből nem tudni hogy hol van egy pár darab, mivel nincs az összes múzeumban, tehát még bármi lehet :)
Ahogy mai cikkünkben említettük, a műkedvelő hiéna szerelemre éhes, versre vágyik. Ki más olthatná vágyát, mint a kedves Olvasó?Ezért hát péntek délig szeretnénk kérni egy legalább négysoros szerelmes verset a Michelin gumiemberkéhez. A kész művet kérnénk komment…..
Robogó Ne gyújts rá! 2011.06.02 09:51:00
Valamikor a cucializmusban – főleg mi, vidékiek – nem nagyon tudtuk, mi az a robogó. Még a motor és a segédmotor közötti különbség sem volt tiszta, csak azt sikerült tizenegynéhány évesen felfogni, hogy 14 éves korban meg lehet szerezni a segédmotor jogsit, amivel lehet…..