Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KamKam

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, a svéd gombasalátában kizárólag gomba van (meg talán hagyma), a most következő képes beszámolóban viszont gombán kívül rengeteg más is lesz még. Ezért saláta. Lássuk, hogyan sikerült a svédországi előnyaralás, Magnus barátunk meghívására. (Eredetileg a 10 legjobb…..
Tünde a keresztanyjával, Gúz mint sövény-nyíró bajnok, és a dísz-muffinok (amik nemcsak szépek, hanem finomak is voltak - picit soká tartott az elkészítés a díszítés miatt, de megérte: nemcsak az én gyerekeim tolakodtak érte, hanem a mise utáni gulyáspartin a többiek…..
Na jó, az azért még egy kicsit odébb van. A lakás tartalma csütörtökön lesz átszállítva, és valszeg beletelik némi időbe, mire a kb. 150 kartondoboz tartalma (most tartunk 138-nál a csomagolással) a helyére kerül. Igaz, Jutka optimista, azt mondta, h a Gúz zsúrjára (ami…..
... a képfeltöltés :-)) Persze ezek a képek Mamának és Aninak nem jelentenek újdonságot, mivel mindet ők csinálták :-) Ha újat akarok feltenni, azt tőlük kell megkapnom... ..
Tündérke most elsős az oviban (kiscsoportos), azaz az előző évhez hasonlóan jól kialussza magát ebéd után, itthon meg fittyet hány a lefekvési időre. 10 felé lehet ágyba imádkozni, akkor is sokszor belopakodik Gúzhoz és ott alszik el: vagy esetleg a saját ágyában,…..
Tegnap megérkezett Mama, és a sok "hozomány" között 4 db galamb is bújt! Galamblevest utoljára gyerekkoromban ettem, amikor Etu Mama főzött a Gutról vagy Beregújfaluról nagy ritkán kapott és drága kincsnek tartott alapanyagból. Azóta csak Az ajtó-ban olvastam, h Emerenc a…..
Egész nap loopolva!! Apropó, nem akar a Feró inkább megint ilyen giga rock ünnepeket szervezni a PeCsába, mint '94 táján? Tuti, hogy hitelesebb lenne, mint ez a picsogás abban a buzi vetélkedőben!..
Subba Pink 2011.06.02 08:22:00