Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilady22

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NŐ SMINKEL, ÉS ELÉGEDETT.. ;) "Nő vagyok, nő vagyok, nő vagyok hála istennek :D Tehát alap tulajdonságom, hogy imádok sminkelni! De én még mintha valamivel az átlag felett is lennék sminkelés terén. Alig múltam tizenhárom , mikor a suliba is elkezdtem magam…..
   Az ember lánya gyanútlan lény, ha csak úgy flangál egy plázában és nem elég gyakorlott. Mert ugye milyen kedvesnek is tűnik, hogy leszólítják, szeretne-e egy ingyenes sminktanácsadást. Ki ne vágyna egy randa hétköznap délután egy felderültre rajzolt orcára, némi…..
ilady22 2011.11.10 15:09:54
Sziasztok!

Én is csak pozitívan tudok nyilatkozni az Il-Makiage-ról. Tegnap voltam bent. Engem a Mammutban szólítottak meg, és nagyon izgatott lettem a sminktanácsadás hallatán. Jeleztem, hogy nekem a csütörtök késő délután lenne a megfelelő, és valóban arra az időpontra hívtak be. A hely gyönyörű, vörös szőnyeg vezet fel a lépcsőn, az igazi nőknek járó luxus érzését keltette. Körülbelül 5 perc várakozás után odalépett hozzám egy sminkes lány. Rábíztam magam, mivel szerettem volna valami újat kipróbálni a megszokott szineimen kívül. Folyamatos tájékoztatást kaptam arról mi történik az arcommal, és miért. Az alapozóval mindig is gondban voltam, mert nem tudtam kiválasztani a megfelelő árnyalatot. Most megtalálták nekem. A barna színű szememhez pedig eddig nem mertem zöld szemfestéket használni, pedig az összhatás tökéletes. Vásárolni nem kötelező. De az alapozót, az új kedvenc szemfestékemet, hozzá az ecsetet és a korrektort úgy éreztem nem szabad itt hagynom. Nem volt kifogásom. És képzeljétek, mivel a vásárlásom összege elért egy bizonyos határt, kaptam mellé egy AJÁNDÉK SMINKOKTATÁST, ahol magamat tanulhatom meg kifesteni. Alig várom! Utána jelentkezem, és elmesélem milyen is egy ilyen oktatás.
Szerintem nyugodtan hagyjátok, hogy megszólítsanak a hostess lányok a bevásárlóközpontban / ha jól tudom most már az Árkádban is van rá lehetőség/ és menjetek el. Tényleg színvonalas, és tényleg tanácsadáson vehettek részt, ami –én úgy érzem- minden nőnek jár!
A sikerhez vezető út... Budapest egyik legnépszerűbb professzionális makeup cége lett pár év alatt a már 1972 óta világhírű Le Maquillage. A kiváló minőségű termékeket forgalmazó cég igazán profi, tapasztalt sminkesekkel dolgozik együtt.A Le Maquillage…..