Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utkereső

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Statisztika hamisítás szocialista módra! Ahogy telnek a hónapok, azt veszem észre, hogy az Őrtorony Társulat Sztálin és Rákosi Mátyás példáit követi! Hangzatos előadásokban bizonygatják, hogy micsoda szédületes növekedés van Magyarországon és a világon! Például gomba…..
utkereső 2012.08.23 16:21:46
@sefatias: Jól ,értesült vagy ! Igy ,volt valóban. És milyen cirkuszt csinált a kedves ,kétlaki testvér!
utkereső 2012.08.23 16:29:35
@reboot:
Ez igy igaz . Azt is mondhatnám ölik egymást . Nagyon durva .
utkereső 2012.08.23 16:31:17
@sefatias: Ez tetszik !
És pontosan olyan. Egyszer gyere el felénk megmutatom hol van .
Sziasztok! Téma: Jehova-tanúinak lehet-e valódi bibliai üdvössége vagy csak „Őrtorony-üdvössége van”? Minek a hatására merült fel bennem a címbeli kérdés? Néhány hónappal korábban beszéltem egy tanúval  kb. 15 éves aktív tanú élet áll mögötte és  három…..
utkereső 2012.07.30 18:25:24
@reboot: Üdvözöllek benneteket! Itt vagyok ,nem tűntem el ,hisz JJ.blog függő lettem ,ja és a többieké is . Háttérben ,mindennap olvaslak benneteket és látom ,hogy milyen sikeresek vagytok ,hogy sok jt.szeme nyílik ki és tisztul a látása. Mindig is gondom volt a nyilvánosság előtt beszélni ,képzelhetitek ameddig még tanú voltam mit szenvedtem a bemutatókkal !! Azért szép csendesen irányítok embereket ide az oldalra na nem közvetlenül a tanúkat ,hisz nem állnak szóba velünk ,de vannak közvetítők!! Remélem sikeres lesz a háttér munkám !
Tudom ,többen olvassák !! Ezért rátok nagy szükség van . Tudjátok ,kinek kinek más adatik!!
Üdvözöllek benneteket!!
                    Sziasztok! Én 1992 óta vagyok Jehova Tanúja. De. Mivel pilóta vagyok és járom a világot és látok sok mindent ezért úgy gondolom, hogy az értelmi képességemet nem szeretném a Királyság Terem kapujában hagyni. Ott…..
utkereső 2012.02.16 16:09:37
@reboot: mondjuk megnézhetné, hogy véletlen nem a felesége hordja a nadrágot...?
Ez biztosan igy volt . Sőt elég sokszor még mások előtt is beszólt neki.
utkereső 2012.02.16 16:14:43
@reboot: Antalfi , nálunk fejezte be pályafutását ,illetve félidőnél leváltották!!
utkereső 2012.02.16 17:29:58
@reboot: biztos vagy benne, hogy leváltották? én azt hallottam, hogy ő dobta be a törölközőt...
Nem vagyok benne biztos ,csak hallomásból tudom ,de mivel olyan hírtelen kellett lelépniük .és feljebbvalóktól hallottam én is!! Én hihetőnek véltem!!
„A császárnak, ami a császáré”?Jehova Tanúi újra és újra azzal kérkednek, hogy becsületesen megfizetik az adót, és úgy általában mindig betartják annak az országnak a törvényeit, ahol élnek. Nagyon sok tapasztalat jelenik meg kiadványaikban, amelyek ezen…..
utkereső 2012.02.05 12:29:04
@twenty-two years: Varga Gy. testvér .
Ezt a Varga testvért ,ismerem személyesen :
Tudnák róla infót írni ,milyen testvér is valójában ,milyen megbánni valói voltak és vannak !!
utkereső 2012.02.05 13:19:56
@sefatias: Te is ismersz Varga Gy?
utkereső 2012.02.05 13:59:02
@sefatias: Én is őt ismerem!
Hányan olvasnak?Milyen országokból?Honnan találnak az oldalunkra?Kik olvasnak?A hétvégén megnyitotta oldalunkat a 23500. magyarországi olvasó is. Ez 23500 magyarországi IP címet, számítógépet, embert jelent. Ez azonban az olvasóinknak csupán a 82,8%-a. Eddig összesen 65…..
A "dress code" [öltözködési törvény] elutasítása írta: Lee Marsh2011. december 6., csütörtök Emlékszem, Jehova Tanúi milyen büszkék voltak arra, hogy ők mennyire különböznek más vallásoktól. Nincs papi osztály. Nem adnak körbe pénzgyűjtő tányért.…..
utkereső 2012.01.13 20:58:23
@bigpast: Igen, ez a mi gyülekezetünkben is még ki van függesztve!!
Egyszer a férjemnek ,előzetes bejelentés nélkül kellett imát mondani ,nem volt zakója mert nyár volt a másik vén vetette le a sajátját és nyomta a kezébe menet közben még a pódium felé haladt !!!
Mondván az előadó is zakót viselt így aki az imát mondja annak is kell!!
Ez nálatok is" törvény "volt???
utkereső 2012.01.14 13:12:49
@leslie07: Mert ,egyre nagyobb a fény!!
Palotás László - Gyüliszex [mirror] Gabi feltette az utolsó részt is, és a korábban adott jóváhagyásával most mi is közzétennénk Palotás László Gyüliszex - avagy a mindennapok Jehova Tanúi között című művét, amely egy önvallomás és hihetetlen részletességgel enged…..
utkereső 2012.01.05 13:35:32
@névtelenül:" Ha két vagy három emberes csoportokból állna csak Krisztus teste, kis sejtekből, akkor félő hogy félremagyaráznák a Szentírást."
Már elnézést kérek ,nem ez a helyzet ??egyik vallás így a másik úgy magyarázza !
Szerinted ,ki magyarázza helyesen?
Egyáltalán emberek tudják e jól magyarázni?
utkereső 2012.01.05 14:16:59
@névtelenül:" Egyébként jársz valamilyen gyülekezetbe?"
Köszönöm ,kérdésedet !
Már nem!!!!!!!!és egyelőre nem is tervezem !!!
16 év elég volt!!!
utkereső 2012.01.07 15:22:15
@magyarázó:
Fél éve hagytuk el a szervezetet, nem könnyű feldolgozni, de nem lehetetlen!
Igaz, nekünk talán könnyebb lehetett, mert mi mind ketten a párommal együtt léptünk ki.
És ami még könnyített a helyzeten, hogy egyszerre több tanú is velünk együtt hagyta el a szervezetet!
Így tudtuk egymást segíteni: hidd el, szükség van a segítő kezekre, a megértésre. De azt biztosan állíthatom, hogy 16 év után most tapasztaljuk, hogy milyen szabadnak lenni, nem pedig embereknek megfelelni.
Sokat segített még ezeknek az oldalaknak a látogatása és a rengeteg bizonyíték arra, hogy mennyire félre voltunk vezetve. Idő kell annak, amíg teljesen "Őrtoronyszemüveg-mentesen" tudunk gondolkodni és szinte még nem múlik el úgy nap, hogy valamilyen formában nem kerül szóba az az időszak, amit bent töltöttünk. Hálát adunk Istennek, amiért most kívülről láthatjuk azokat a dolgokat, amiket addig sajnos nem vettünk észre! Kérlek, jól gondold át, amit megtudtál eddig és kutakodjál, így találhatsz még több bizonyítékot, amelyek segítenek a döntésedben! Ha éredekel, megírom neked miért döntött úgy 14 ember - velünk együtt - egyszerre, hogy ott hagyja a szervezetet, fél éve!
Üdvözöllek!
Bizonyos tekintetben egy újabb "nehéz szülésen" vagyunk túl. Nagyon sokszor előállt ami múltkor: a használt álnevekből szépen rá lehetett ismerni valakire. Most előre jelzem a szerző üzenetét, hogy valakinek a nevét eredeti alakjában hagyta. Nem mondta el kinek a neve…..
utkereső 2011.12.11 16:42:16
@guess_U_who_I-am: Abban, biztos vagy ,hogy Jehova nem engedte meg??
utkereső 2011.12.11 14:40:20
@Toronyőr: Ezzel, én is igy vagyok ! Valamit nem értek!
Anno az alapító Russell és társai, később pedig a Jehova Tanúi vallás diktátor vezetői pl. Rutherford az óriási bakijaikkal, viselkedésükkel, hamis próféciáikkal, dátumaikkal, tanaikkal és bibliaértelmezéseikkel rendszeresen megnyírbálták a tanú közösség…..
utkereső 2011.11.18 21:03:21
@@ndtomas: Érdekelne eddig miért voltál itt?
" Ezt a postot sem azért kommentáltam, hogy vitát nyissak, csak néhány kiigazítást szerettem volna tenni."
Ne kiigazíts ,bizonyíts!!!
Pedig most bizonyíthattál volna ! Lehetőséget megkaptad és kíváncsian várom az érvelésedet az ie.607 -re!
Bár az Őrtorony irodalom tele van gyűlöletkeltő "kereszténység"-ellenes vitairatokkal, a szervezet parazita jellegét bizonyítja, hogy a "kereszténység" kutatásától függ a saját érveinek felállítása, és hogy szinte kizárólag más keresztény felekezetek tagságát veszik célba…..
utkereső 2011.11.11 14:19:51
@bigpast: ""Egy biztos: ez az oldal továbbra is "Jehova Tanúi tévtanításaival, titkaival, családjaik életével, és tapasztalataikkal fog foglalkozni, válaszokat fog adni a kérdéseikre, továbbá segítséget fog nyújtani a kiszabadulásukhoz.""

Egyet értek !!Ha valaki mást akar, nyisson egy oldalt kezdjen hozzá máshol!
Akinek nem tetszik mi történik itt, az ne látogassa az oldalt. Szabad akaratunk van . Nem?????
Nekem ,személy szerint, öröm itt lenni ilyen emberek között aki segítik egymást ! Köszönöm mindenkinek!
A következő videóban láthatjátok Russell testvérünk  sírkövét és emlékművét. A videót lefordítottam nektek, a FELIRATOZÁST be lehet kapcsolni!    "Itt állok Pittsburg-ben, Russel lelkész sírhelyénél, aki az a személy volt, aki elindította Jehova Tanúit, és e sírkő…..
utkereső 2011.11.04 18:41:02
@magyarázó: Mennyire kényelmes hely ez a tanúságra, az óraszám biztosítására a meleg szobából . Igaz értelme nem sok van. igaz a házról házra végzett szolgálatnak sem, mégis elmennek prédikálni mert a szervezet ezt kívánja ! Talált most egy kényelmes megoldást erre?
*** w80 10/1 25. o. 6. bek. *** [1975-ről]"Az Őrtorony az 1976. július 15-i számában [angolban], miután megmagyarázta, hogy mennyire nem tanácsos a figyelmet egy bizonyos dátumra irányítani, kijelentette: „Ha bárkit csalódás ért, miután nem ezt a gondolatmenetet követte,…..
utkereső 2011.10.27 22:30:51
@magyarázó:
Üdvözöllek ezen az oldalon!

Örülök hogy itt vagy! Az, hogy itt vagy sok mindent elárul arról, hogy mennyire tartod be a szervezeti szabályokat! Lehet, hogy véletlenül találtál ide ha nem, kérlek mond el mi miatt jöttél ide?
Én véletlenül találtam meg ezt az oldalt, de egyáltalán nem bánom, mert amit addig csak sejtettem az itt világos lett előttem! Kérlek ne csak felszinesen olvasd el az írásokat illetve a hozzászólásokat, mert nem "egy a központi témájuk," hanem nagyon is szerteágazóak!!!
Én 16 évig voltam tag a szervezetben és már régóta sejtettem, hogy valami nincsen rendjén. Sok olyan kérdés fogalmazódott meg bennem, amit nem lehetett feltenni mert akkor nem vagy jó Tanú, ha kérdezel. Ezen az oldalon mindenre megkaptam a választ. Sok-sok bizonyítékokkal alátámasztva! Olvasom, hogy 15 éve tag vagy akkor, ha minden rendeben van nem értem miért vagy itt, még akkor sem ha azt irtad "itt egyedül én próbálom megvédeni a hitünket."
"A hű rabszolga osztály sosem mondta magáról, hogy neki higgyünk és nem is vállalta fel azt, hogy most mindent megértünk. Minden kijelentést írásszöveg utalással látnak el, így ami tőlük jön az valójában a bibliavers magyarázata."
Biztos, hogy jól magyarázzák?
Az viszont igaz, hogy nem vállalták fel ha valami jóslásuk nem jött be!! Mindig azzal jönnek, hogy "egyesek hibásan értelmezték"...
Bocsáss meg, véletlenül nem felszinesen olvastad ezeket a kijelentéseket a kidaványokban ?
Tudod e ki a szervezet elnöke ?
Tudod e, hogy Russel pásztor szabadkömüves volt?
Tudod e, hogy miért a piramisok méretéből számolt Russell és hogy a síremléke egy piramis és hogy szabadkömüves temetőbe temették [a Watchtower méghozzá!!]?

Kérlek ne vedd egy kalap alá a cikkeket, és ne felszínesen olvad őket, hanem járj utána a valóságtartamuknak, a konkrét állításoknak. Ne általánosságokban beszéljünk.

Jahveh áldjon meg!
Egy éppen öngyilkosságra készülő nő, tette előtt imára kulcsolja kezeit. Utoljára arra kéri a Fenségest, hogy mentse meg életét, segítsen rajta. Órák, súlyos órák telnek el és semmi nem történik. Amikor a gyógyszerei után nyúlna, csengetnek az ajtaján. Az utolsó…..
utkereső 2011.09.04 15:15:12
Üdvözöllek benneteket ,akik ezt az oldalt látogatják:
Ahogy olvasom .sokan vagyunk aki hűséges Tanúk voltunk ,még akkor is ha évekig sok mindennel nem értettünk egyet a hű és bölcsel. Nekünk a férjemmel ennek az oldalnak ,később pedig a hasonló oldalaknak az olvasása segitett ,hogy tisztán lássunk. Én is véletlenül találtam erre az oldalra amit Isten segítségének tulajdonítok ,mert a társulat hivatalos oldalára akartam lépni.
Akkor megláttam azt a címet .hogy az ENSZ és Jehova tanúi kapcsolata! Erre aztán kíváncsi lettem és rá katt.
Na azóta történtek dolgok mert utána kb. 3 hétig mentünk még gyülekezetben de már nagyon feszűlt voltam az ott elhangzottaktól ,mert akkor már sok mindent tudtam amit nem ugy tanítanak ahogy az a Biblában benne van ! Azóta nagyon sokat olvassuk a Bibliát és vessük össze különböző fordításokkal . Akik eddig nem tették meg próbálják meg igy olvasni . Rám döbbenetes hatással van még a mai napig is azért mert nagyon más a ( mi Bibliánk) .Először felszabadult érzésünk volt aztán később bennem átváltott egyfajta gyűlölet érzésre és nem atagok iránt hanem akik irányítják a szervezetet,amin most uralkodnom kell !
16 évig voltunk tanúk, és az ami elszomorít ,hogy ennyi éven át félre vezettek bennünket :
Amit mi is tapasztalunk 3 hónapja nem járunk gyülekezetben senki de senki nem keresett bennünket a szerető pásztorok közűl . Testvérek közül is csak ketten akik megkérdezték mi történt velünk. Ami pozítivum ebben a dologban az .hogy 3 házaspár az aki most fog a napokban elkülönülni ők mind a barátaink .
Nem vagyok a szavak embere de akik ezt az oldalt látogatják gondolkodjanak ,vizsgálódjanak és olvassák a Bibliát mindentől függetlenül. pár hónap múlva biztosan sokkal könnyebben tudunk ezekről a dolgokról beszélni.
utkereső 2011.09.04 20:54:55
@bigpast:
Igen a 3 házaspár 1 gyülekezetből és hozzánk közel levő gyülekezetből is páran elhagyták a szervezetet ! Bizom benne .hogy valóban nagyot fog durranni !
Egy Jehova Tanúja, Nancy DiGeronimo elvesztette a "Jogtalan élet" pert, amit 2005-ben indított New York államban (USA), miután megmentették az életét egy vészhelyzetben alkalmazott vérátömlesztéssel, a szülése utáni komplikációk fellépésekor.- 2011.…..
utkereső 2011.08.14 10:51:14
@lilliana33:
Kedves lilliana33, valószínű egy csónakban evezünk ,mi még a párommal ,úgymond papíron tanuk vagyunk ,de végre eljött a szabadulás ideje ,az ilyen embereknek köszönhetően , akik itt, ezen az oldalon is segítenek !
Azt elmondhatom ,hogy csodálatos érzés szabadnak lenni ,szabadon gondolkodni . Bepótolni tán nem tudjuk az elmúlt évtizedeket ,de amit hallottunk is mindig a szervezetbe ,előre tekintsünk . Igaz még azt is meg kell tanulni ,hogy hogyan tudjuk a felszabadult időnket felhasználni .De menni fog csak az is fokozatosan . Mi a párommal egyelőre élvezzük a független életet . Többet tudunk egymással is foglalkozni odafigyelni egymásra. És természetesen azért ott van a Biblia olvasása és a csodálatos felismerés ,hogy mennyivel másként látom a Biblia mondanivalóját: elmondhatom ,hogy most közelebb kerültem Istenhez és a Fiához mint abban a sok évben amit tanúként éltem!Ez az amit Jézus mondott . Ha megismeritek az igazságot szabaddá tesz!
Igen elmondhatjuk .hogy szabadok vagyunk! Új élet vár ránk . Ezt kell fokozatosan és okosan használni!
Sziasztok! Elmesélem Nektek, hogyan lett a Férjem Jehova Tanúja...: ...Ott kezdeném, hogy nehéz gyermekkora volt . Édesanyja öt éves korában elhagyta a családot egy gazdag férfiért,...az édesapja alkoholba menekült,...a nagyszülők, az óvoda, az iskola vette át a nevelő…..