Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unegyven

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
" Azon a “fórumon“, amelyet a MÉSZ-nek (Magyar Építőművészek Szövetsége) és MÉK-nek (Magyar Építész Kamara) írt nyílt levélre igyekeztek választ adni, mindennél világosabb volt, hogy nem csak az egyes építészeknek, hanem a szakmai szervezetnek is komoly…..
Alulírott építészek, mint a nyílt levél megszövegezői három hete a nyilvánossághoz fordultunk az építész közösséget érintő alapvető fontosságú kérdésekben. Az azóta történt események, a feltett kérdésekre érkezett félhivatalos és félnyilvános válaszok arra…..
"A BM és a MÉK közötti stratégiai együttműködési megállapodás született - ebben az évben. Az aláírás pontos időpontja a dokumentumból nem derül ki, de az igen, hogy a MÉK azt vállalja, hogy széles társadalmi érdeket jelenít meg, a BM pedig azt, hogy a MÉK javaslatait…..
"Tisztelt jelenlévők! Hölgyeim és uraim!Ádáz vita látszik kialakulni az írott és elektronikus médiában a szakmagyakorlást képviselő mezei építészek (akárcsak jómagam) és választott képviselőik, a Magyar Építész Kamara, a Budapesti Építész Kamara és a Magyar…..
"A 2011. június 30-i Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetsége által kezdeményezett egyeztetéseken elhangzottak kiegészítéséül az Országos Főépítész Iroda dr. Szaló Péter helyettes államtitkár úr 2011. június 29-én kelt nyilatkozata alapján az…..
"A megjelenteket Ertsey Attila köszöntötte, elnézést kérve a meghívó-válaszlevél stílusáért, majd Noll Tamás "mit tesz a Kamara?" címmel röviden áttekintette a MÉK stratégiáját, főbb programpontjait. Ebben kiemelten kezelik az építészek pozíciójának…..
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Építész Kamara azért nem teszi fel honlapjára – a felszólítás ellenére sem – a Magyar Építész Kamara elnökéhez és a Magyar Építőművészek Szövetsége elnökéhez írt nyílt levelet, mivel azt kezdeményezői sem tették fel a MÉK…..
NYÍLT LEVÉL A Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetsége elnökének   Alulírott építészek úgy véljük, meg kell szólalnunk a nyilvánosság előtt: alapvető szakmagyakorlási és etikai elveinket éri nap mint nap komoly támadás, miközben érdekvédelmi…..
unegyven 2011.06.27 11:06:18
A területi kamarák közül csupán a Dél-Dunántúli Építész Kamara (www.ddek.hu/index.php?id=956) és a Somogy Megyei Építész Kamara (www.smek.hu/index.php?id=956) tartotta fontosnak a Nyílt levél honlapjukon való feltüntetését.
NYILATKOZAT a MÉK elnökségének június 23-i közleményével kapcsolatosan   A június 20-án megjelent, a MÉK és a MÉSZ elnökének címzett nyílt levél megszövegezői (ha tetszik: "kezdeményezői") nem tekinthetik válasznak az ezidáig 170 építész által aláírt,…..
"Vannak közel kétszázan, s számuk napról napra nő, akik levelet írtak az érdekeik képviseletére felkent szervezetek maguk által választott képviselőinek, mert elégedetlenek. Elégedetlenségük oka, hogy úgy vélik, érdekeik képviselete nem tökéletes, hiszen olyan…..
Fórum a nyílt levélről Az elmúlt napokban nagy érdeklődést és felháborodást keltett az a június 20-án keltezett nyílt levél, mely hat különböző témában  - a következő kijelentéssel illeti a MÉK-et és a MÉSZ-t: „Hogy lehet az, hogy mindezt a MÉK és a MÉSZ…..
Nyílt levél a Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetsége elnökének..
Nyílt levél a Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetsége elnökének..