Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Docilemonster

11 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszt-Bozsik éra magyar válogatottja kapcsán kialakult benyomásainkat tesszük most közzé, vitára bocsátjuk, milyen jelenségekre, tendenciákra lettünk figyelmesek. Előre szólunk, aki azzal jön, hogy minek foglalkozunk a világ legjobb focija helyett a magyar labdarúgással, azt a…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
Docilemonster 2008.05.26 14:04:02
A bajnoki fordulók mellett egy másik sorozat is a végéhez közeledik. A Knézy Jenő emléktorna zárómondatai következnek. Volt itt minden, ami a hagyományos labdarúgás sajátja. Kiélezett küzdelmek, papírforma eredmények és meglepetések. Később az olasz labdarúgásból átemelt…..
A PL 35. fordulójában, amely az Everton-Chelsea-vel kezdődött, és vasárnap a Manchester City-Portsmouth-szal ér véget, az őszhöz hasonlóan egyszerre teszik terítékünkre a jelenleg egyetlen első osztályú birminghami derbyt, azaz az Aston Villa-Birminghamet, és a Tyne-Wear…..
Kérjük, csatolják be öveiket, mert ez rázós lesz! Szerény meglátásunk szerint már egyébként is a Serie A a legizgalmasabb a jelentősebb európai bajnokságok közül, ez a megállapítás pedig akár további lökést is kaphat az előttünk álló játéknapon – vagy akár el is…..
Nou San Trafford Három dolog... 2008.03.30 12:55:00
1. Mekkora a baj a Barcelonánál, ha már szó sem esik Valdezésről, sőt, néhol kifejezetten a csapat erősségének tűnik? A Rijkaard, Gullit, Van Basten, Blind, Koeman fémjelezte generáció pedig talán tényleg jobban tette volna, ha visszavonul a futballtól, ennek ellenére, sőt,…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Nem sikerült kidrukkolnunk, van angol párosítás, de a gondviselés egyelőre megmentett minket egy mámorító Liverpool – Chelsea-től. Egyelőre. Szinte bizonyosra vehető, hogy aki BL-t akar nyerni, annak angol csapatot kell kardélre hánynia május 21-én a moszkvai döntőben, de…..
1. A spanyol bajnokság még tartogathat meglepetéseket, kár, hogy a tavalyi évhez hasonlóan nem feltétlenül két remek, egységes, taktikus csapat versenyfutására gondolunk, hanem arra, hogy a kevésbé gyenge győz majd a végén. 2. Groteszk módon a Juventus elleni Roma-vereségnek…..
Másodszor olvastam el a történetet, de nem tudom, mit kellene kiemelni. A poszt-WTC-időszak legjobb romantikus történetében ugyanis van leszbi-szerelem, kielégíthetetlen nő, 87ezer forintos arany. Azt sem tudom, hol vagyok, hihetetlen történet, és a lányról még nem árultam el, hogy…..
Az milyen már, hogy a lánynak bezárhatatlan harmonika-ajtaja van és a végén egy híres gitárossal* jön össze? Vagy ez csak szerintem vicces? Sziasztok! Volt egyszer egy lány, nevezzük Eszternek, akivel 18 éves korom körül jöttem össze. Egy iskolába jártunk, barátkoztunk, majd…..
Docilemonster 2008.01.31 08:19:01
Kedves Olvasóim! Én, személy szerint az angol labdarúgás elkötelezett híve vagyok, de minden évben megtetszik egy másik  bajnokság is. Természetesen ez nem csak így intuitívan jön, jól ki kell ezt érdemelni nálam. Tavaly a spanyol bajnokság izgalmai tartottak lázban, idén…..
Kedves Olvasóim! Nem kell megijedni, nem tért vissza a politika színpadára a zseniális kisgazda, és ez nem egy politikai okfejtés lesz, hanem megint arra adom a fejem, hogy magyar focival foglalkozzak. Magam sem hiszem el, hogy ezen a héten másodszor, de ez mellett sem mehetek el szó…..
Kedves Olvasóim! No de ki az a Guzmics Ricsi? A kérdés még az sokat látott futball szurkolónak sem teljesen tűnik jogtalannak. Ha türelmesen olvasol, ígérem választ kapsz a kérdésre. Unalmas szombat estéken, mit is csinál az ember szívesen? Ül a meleg kandalló mellett, és…..
Kedves Olvasóim! Mint, ígértem, folytatom. Szóval, az Elemér csoportban rendezték az egyik szuperrangadót ebben a fordulóban, így kezdjük, mondjuk a Rangers-Stuttgart meccsel. A hazaiak szárnyalnak otthon, míg a vendégek csak szenvednek, így a német bajnok nem sok jóra számíthat…..
Kedves Olvasóim! Már mindenki alig várta gondolom, hogy elkezdődjenek a csoportküzdelmek a Bajnokok Ligájában, a legrangosabb európai kupáért. Az első játéknapon összesen 36 gól esett, ami ugye meccsenként kettő és egynegyed, nem rossz mutató, de reméljük lesz ez még jobb is.…..
Foci és Forma 1 Adius, José! 2007.09.20 17:24:23
Tisztelt Olvasóim! Ma a Bajnokok Ligája első játéknapjának történéseiről akartam beszámolni, de az élet átírta a forgatókönyvet. Tegnap este a Chelsea válságstábja arra jutott, hogy közös megegyezéssel kirúgja a vezetőedzőt. Előző nap a csapat otthon fogadta első BL…..
Foci és Forma 1 Déliek, hülyék! 2007.09.19 12:21:12
Kedves Olvasóim! Kedves hispán barátainknál szinte bizonyos vagyok, hogy elmentek otthonról. Lehet, unalmas, hogy mindig arról írok, ha valahol áll a bál, de azért ami sok az sok, kérem szépen. Mint az ismeretes a spanyol focis TV-s jogokat 2 cég birtokolja, nevezzük őket egyszerűen…..
Bajnoki esélyek a ködös Albionban Kedves Olvasóim! A szép zöld gyep országában bizony már most kirajzolódtak az erőviszonyok a négy naggyal az élen, bár mint szendvicsben a parizer ott díszeleg köztük a svéd telefonmárkáról elnevezett, szövkapként csúnyán besült mester…..
Kedves Olvasóim! Végre megint valami igazi Forma-1-et láthattunk a mai nap, amennyiben rabigába hajtottuk a fejünket, és képesek voltunk arra, hogy másfél órán át hallgassuk Wéber Gabi lágyan, selymesen simuló hangját, és hajlandóak voltunk arra, hogy agyilag ott legyünk…..
Kedves Olvasóim! Már megint sport témában kívánom gondolataimat megosztani Veletek! Úgy gondolom, emellett sem mehetek el szó nélkül, mert ez is egy elég gáz ügy. Szóval Forma1-es kémbotrány. Nem tudom, hogy mennyire ismeritek a részeteket, de a lényeg az, hogy a Ferraris mókus…..
Tisztelt olvasóim! Járva, kelve a világban láttam már, egyet, s mást. Nem mondom, hogy én vagyok a világ legtapasztaltabb embere, de ami az utóbbi években Foci néven történik kicsi ám annál érdekesebb Földünkön, és valamennyire releváns esemény, arról azért…..