Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spkwiktor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldi munkatársam érdeklődött magyar dalok iránt, mikor véletlenül belebotlottam ebbe az időtálló klasszikusba, amelyet imádok, de mindig megfeledkezem róla.Ezt a bandát annyira nem is ismerem, valahogy a 90-es években, mikor a legmenőbbek voltak, nagyrészt kimaradtak.…..
Szegasztok! Gondolom sokszor gondolkodtatok, hogy milyen élete lehet egy mangakának, ugye? Akarjátok tudni? Hát akkor legyen EZ a hónap témája, a mangakák, és ami mögöttük van (néhol egy-két szubjektív ránézéssel persze ;) )! Ebben a hónapban a mangakákról beszélünk!…..
Kész, feladom. A San Andreas egy irdatlanul jó játék, de a "Zero" első küldetése egyszerűen lehetetlen kontrollerrel.... Lassan begolyózok, de még csak nem is látok javulást. :D Ugyanúgy szétroncsolják azokat az antennákat, összpontosíthatok ahogy akarok. Annyira…..
spkwiktor 2011.08.13 20:39:16
Szegasztok! Véééégre itt az új videóm! Ne haragudjatok, hogy olyan sokáig tartott, de volt pár fontos dolgom (és amikor nem volt, akkor meg a Movie Maker vette el a kedvemet)... De itt van az új vidi, jó szórakozást! (És utólag köszönöm mindazoknak, akik segítettek) (Apropó, hogy…..
Sziasztok! Ma egy újabb anime stúdiót szeretnék bemutatni nektek. Egy olyan stúdiót mutatok be aminek érdekessége hogy egyaránt tud piszok jó de piszok rossz animéket is csinálni. Igen ma a J.C Staff Stúdió-t fogom bemutatni nektek.               A…..
Szegasztok! Hát igen, eljött ez a nap is. Bevallom, eredetileg nem állt szándékomban, bár már nem egyszer kérdezték, hogy befogom-e mutatni. Mivel a Kinnikuman után elhatároztam, hogy "neverending shonen"-ből nem fogok videót készíteni, ezért inkább írásos kritikámban mondom el saját véleményemet a…..
Szegasztok! Nem rég írt nekem egy "csillag" névre hallgató anime kedvelő, hogy nem ismerünk-e bizonyos anime figurákat. Szerencsére megtaláltuk neki, az egyik egy Bedaman-os karakter volt, a másik pedig a Doraemon nevű anime fő karaktere. És most erről a Doraemon-ról lesz…..
spkwiktor 2011.06.03 22:00:51
Szegasztok! Újabb anime elemző youtube felhasználót találtam, aki a One Piece-t szeretné bemutatni azoknak, akik netán nem hallottak, vagy mert (mint "azoknak a 2 bizonyos neverending shonen fanok" többsége) a látványvilága elijesztette őket. Ez az első vidije volt…..