Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iiwerin

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 18 éves, Zsanett nevű gimnazista lány a szeptember 16-án a TV2-n induló ÖsszeEsküvők legfiatalabb menyasszonyjelöltje, írja a Blikk. Mivel a képen látható hölgy még javában a 11. osztályba jár, a műsorban csak igazgatói engedéllyel vehet részt, amihez innen is…..
A YouTube-ra pakoltak fel az F/X jelenlegi legfaszább sorozatának új évadából egy ízelítőt, jó szórakozást hozzá. ..
Ha valaki eddig nem láttott volna egy SOA-epizódod sem, de itt már annyit olvasott róla, hogy jövő héten bepróbálná, viszont annyi ideje nincs hogy három évadot ledaráljon időközben, fellélegezhet, hiszen az F/X készített három felzárkóztató videót a negyedik etap elé, amiket…..
hogyvolt Aranypart - 1x07 2011.09.01 07:03:00
A tegnapi nap elég lassú volt, a két díszribanc kvázi kurválkodása mellett Levi bőröndös mutatványa volt az egyetlen kiemelhető esemény, még Pörkölt is visszafogta magát, pedig Alfahímet igazán megharaphatná. A folytatás esőben ázó, szomorú Petőfi-sétánnyal indul, a pult…..
iiwerin 2011.09.01 12:42:18
@Liller: de lehet, csak vagy 6 számmal kisebb...

@RobinWarez: Britanniában és Kanadában whisky, Írországban és Amerikában whiskey.
iiwerin 2011.09.01 13:17:05
@Liller: ha még nagyobbakat csináltat, előbb-utóbb orra esik... és félő, hogy akkor még többen botlanak bele csak úgy, minden előzmény nélkül... :)
comment:com A nap képe: Katey 2011.08.31 10:00:00
Jövő héten jön a Sons of Anarchy. Ő meg Katey Sagal, a sorozatot készítő Kurt Sutter felesége. ..
iiwerin 2011.08.31 10:46:24
iiwerin 2011.08.31 15:50:40
@neccharisnyás útonálló: +1!
És ha ezt sem lehet, még mindig marad Helen Mirren vagy Susan Sullivan, akik bár nem tegnapi csirkék, de határozottan jobban néznek ki pölö Aranypart Brekinél.
Eddig kettőt láttunk, most itt a harmadik. Nem tudom, hány lesz, de istencsászár Kurt Sutter, az tuti. ..
A USA Network bejelentette visszatérő sorozatainak premierdátumait. Ezek szerint a Psych hatodik évada október 12-én, a Covert Affairs második évada november 1-én a jenleg még látható, de szeptemberben pihenőre…..
Az Oscar-gálát is vezetett színésznő, aki mostanában a Batman folytatásában alakít Macskanőt, Conan O"Brien talkshowjában rappelt egyet Lil' Wayne stílusában, és milyen jól tette. ..
Na, lehet sírni, három főszereplő távozik a Glee-ből a következő évad végén, mert ugye leérettségiznek, és Ryan Murphy nem látta értelmét annak, hogy húzza-vonja a dolgot, és 33 éves színészekkel játszasson gimnazistákat. A három távozó: Cory Monteith (Finn), Lea Michele…..
Ha valaki már most rosszul akar lenni attól a sorozatmennyiségtől, ami majd szeptembertől vár a függőkre, klikkoljon bátran, mert az ugrás után megmutatjuk, mikor, ki, és mit tol az arcunkba ősszel. Az már most látszik, hogy szeptember első két hetében nem sokat fogunk aludni. Úgy…..
A Trónok harca második évadában bevezetnek pár (muhaha) új karaktert, ezek közül az egyiket már tudjuk, hogy Natalie Dormer alakítja majd (Margaery Tyrellt), de a Den of Geek ma egy nagyszerű pletykát tett közzé: a készítők Chris Ecclestonnal tárgyalnak, állítólag Stannis…..
iiwerin 2011.07.07 15:42:35
@sixx: hát, én lennék a legboldogabb, ha kamu lenne!!! DE Butler oldalán is ott van.
Átverésnek nagyon szar...
comment:com Hírek kávé mellé 2011.06.22 10:00:00
A Trónok harca fináléja 2,2 millió nézőt hozott az HBO-nak, ami sorozatcsúcs (összesítésben 3 millió felett teljesített, mármint beleértve a tízórás ismétlést is). Egy Lucy Punch nevű angol színésznő lesz az F/X Powers című pilotjának főszereplője. A történet egy…..
iiwerin 2011.06.22 10:58:37
iiwerin 2011.06.22 12:42:18
@sixx: nem helyesírásilag javítottalak, de kösz a hozzámszólást. Liverpoolon nem röhögök, se városon, se csapaton, se sehogy.
iiwerin 2011.06.22 12:47:35
@sixx: neither do you!
Naszóval, ott tartottunk, hogy Ned Stark, az Év Faterja versenyben hendikeppel indul északi nemesember egy fejjel megrövidült Joffrey, a Pöcsfej király keze által, legalábbis közvetve, miközben egyik lánya éppen gyilkosa arájaként tetszeleg a királyi udvarban, a másik a városi…..
iiwerin 2011.06.21 11:51:24
@szepi79 - Harciteknős idomár: Marad ilyen, én is többet vártam. A nyolcadik részig bírtam, de addig is csak azért, mert maga a Borgiák története, felemelkedése, "munkássága" (ld. vérfertőzés, gyilkosságok, árulások, összetartás) nagyon érdekel. Ha még nem tetted, és maga a sztori érdekel, ajánlom Mario Puzo: The Family című varázsát: na az ZSENIÁLIS!!!
www.amazon.com/Family-Mario-Puzo/dp/0061032425

Más: remélem tényleg nem Butler lesz Stannis - nem tudom, milyennek kellene lennie (még), de karakterben hozzá hasonló van egy tucat nála jobb színész...
"Szökött menyasszony"-matricákkal ragasztatta tele a már kinyomott júliusi Playboyokat az esküvője előtt 5 nappal ara nélkül maradt, fürdőköpenyes pinacézár, Hugh Hefner. Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a címlapon domborító, Mrs. Crystal Hefnerként beharangozott…..
Két héte tartották meg az LA Screeningset, azaz azt a szakmai bemutatót, amin a gyártó stúdiók az USA-n kívüli vevők elé tárták portékájukat, hogy azok a pilotok láttán válogathassanak közülük. Ezek az eseményen természetesen a Tv2 és az RTL is képviseltette magát, ez azon…..
Szeptember 18-án a Fox közvetíti az idei Emmy-gálát, aminek a házigazdája az a Jane Lynch lesz, aki tévés/filmes karrierjét már 1998-ban elkezdte, de csak tavaly, a Glee kirobbanó sikerének köszönhetően jutott fel a csúcsra - Sue Sylvestre megformálásáért Aranyglóbuszt és egy…..
Két egészen kiváló epizódon vagyunk túl, remélhetőleg a mostani is tartja a színvonalat - ha ugyanazt kapjuk, mint ami a könyvben áll ezen a tájékon, akkor nem lesz gond. Katonai táborban nyitunk, a vörös-arany kombinációból a Lannistereké. Jó nagy, biztos leértékelés volt a…..
iiwerin 2011.06.01 14:22:57
@Equinoxe: Bookline-on próbáld, bár még csak elő lehet jegyezni... Én is azt tettem.

http://bookline.hu/search/search!execute.action?inner=true&__checkbox_searchInAntique=true&__checkbox_oneDaySearch=true&searchfield=dance+with+dragons&language=eng&tabname=idegennyelvu&searchInAntique=true