Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leone_510

0 bejegyzést írt és 1279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor eszembe jut ő. Vajon, mi lehet vele. Sok sok éve már, hogy nem találkoztunk, sok sok éve már, hogy nem tudom, merre vitte sorsa.  Nem akart engem. Mindig kihangsúlyozta, ha összevesztünk, hogy csak "véletlen" gyerek vagyok, egy olyan apától, akit sosem szeretett, sosem ismert. Egyéjszakás…..
Ugyan a 11 Oscar-jelöléséből csak hármat tudott megnyerni Francis Ford Coppola klasszikusa, azonban ettől függetlenül a világ egyik legismertebb filmjévé vált, amit jelenleg az Aranypolgár mögött a 2. legjobb amerikai filmként tartanak számon. De ezen kívül is számos lista előkelő helyezettje,…..
Leone_510 2018.09.18 16:25:30
Először is, köszi a tartalmas cikket mindig jó olvasni téged.

@Time Goes By: "Michael mindig is tudta, hogy mit akar csinálni,"
Ez nem tudom hol van a filmben. :)
Az öreg don elmondja, hogy Michaelt mindig is távol akarta tartani a maffiától. A kényszer szüli, hogy Tomnak segítenie kell a rutintalan srácot. Nem látjuk de simán benne van , hogy a don meg is kéri erre Tomot. Azt, amit írsz , hogy Michael mennyire tudatos, talán az a legjobb válaszom, hogy a leszámolásig, semennyire. Sodródik. Elzüllik. A II.Vh-ban megtanulta az érzelemmentes ölést, bárkit bármikor , gondolkodás nélkül, és valódi ok nélkül. És a "vérfrissítő" háború helyett (amit az "öregek" tök lazán vesznek mert ez így szokott lenni, és ők csak annyit amennyi kell) , csinál egy totális leszámolást és kiirtást. Na, ő már teljesen amerikai gengszter lett. Nulla eleganciával.Őt már nem úgy tisztelik mint a Dont, rettegnek tőle.
„Ez csak munka. A fű nő, a madarak énekelnek, a hullámok a homokot mossák, én pedig embereket verek” - Muhammad Ali. A boksz, avagy ökölvívás a legrégebbi olimpiai küzdősportok egyike. Népszerűsége a mai napig törtetlen, hiszen természetünknél fogva a küzdelem, és a vetélkedés vélhetően egyidős…..
Két és fél év, négy Star Wars film: a Lucasfilm megvásárlása után a Disney szó szerint maximális sebességre kapcsolt, hogy minél gyorsabban kifacsarja a világ talán legnépszerűbb filmes univerzumából a vételárat. Az eredmény meglehetősen felemás, és ezen sajnos a Solo sem változatat. Pedig volt…..
Manapság már számos módja van, hogy felvegyük egy céggel a kapcsolatot, ráadásul nem csak egy, hanem egyszerre több kommunikációs csatornát is igénylünk (e-mail, FB oldal, chat, telefon, sms). Manapság az egyik legnépszerűbb a chat funkció. Miért is olyan népszerű kommunikációs módszer és miért…..
Leone_510 2018.05.30 22:00:19
@JorEl: nagyon jól mondod,

sajnos ez inkább marketing és eladási cikk ez mint egy valódi hazai helyzetet ismerő vélemény

nem írok sem céget, sem terméket
múlt héten kerestem valamit , kiválasztottam , egy cég árulja csak ezt a "márkát", volt chat lehetőség, 25 percig nem válaszoltak, vártam, majd felhívtam őket , megbeszéltük, megvettem,
pár óra múlva kérdésem volt, újra chat, most azonnal reagáltak, de telefonszámot kértek, mondtam nincs időm csevegni , egyszerű kérdés volt azonnal tudniuk kellett volna mert ezzel foglalkoznak nap mint nap, de ragaszkodtak a telefonszámhoz, mondtam hagyjuk...hétvégén volt időm , megoldottam , 1 órába telt
szóval ha nincs JorEl kolléga által említett dedikált , hozzáértő manus akkor inkább rossz reklám
Hibáink fel- és beismerése valamint az önkritikára való hajlandóság a személyiségfejlődés alapkövei, ezért kár, hogy nem minden embertársunk bír ezekkel a képességekkel. Nem így József, aki egy erőteljes önlemajmozással indítja levelét csak azért, mert nem bontotta ki a futár jelenlétében az átvett…..
A tizedik Arany Málna-gálán a A bosszú börtönében, A karate kölyök 3., Star Trek V., Ágyúgolyó futam 3. és az Országúti diszkó szálltak ringbe a legrosszabb film kategória díjáért. A trófeát végül a William Shatner rendezte Űrszekerek vihette haza, de az Országúti diszkót sem jelölték hiába...
Amióta kutyánk van, egy új világ tárult fel előttem. Előtte sejtelmem sem volt róla például, hogy létezik még csoport, amely a kisgyerekes anyákéval vetekvő vehemenciával folytat vérremenő csatákat az élet leghétköznapibb eseményeiről is. A négylábúakkal való élet persze tényleg rengeteg…..
Ez a Gyárfás-ügy is mindent elmond a mai magyar közéletről. Azon túl, hogy csomó kérdést felvet, bűzlik, mint az egy hetes hulla! Még az egyszeri hírfogyasztónak is szöget üthet a fejében ez az egész. Már aki szokott gondolkodni, és szeret kérdéseket feltenni. (De sajnos, ahogy elnéztem az utóbbi…..
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
Leone_510 2018.04.10 20:21:52
@leonov:
visszaolvastalak más blogban :)
tudod nehéz eltüntetni azokat a hozzászólásokat amiből kiderül hogy nincs semmilyen 250nm csak a terasz, te kamugép :)
Nem találkoztam még olyan emberrel a földön, aki ne szeretné a pizzát, viszont a hagyományos, tészta alapú változatok nem támogatják a jó alak elérését, pedig már lassan nyakunkon a bikini szezon. Mindenki a legjobb formáját szeretné hozni a nyári időszakban, ezért már most oda kell figyelni arra,…..
  Lazán kapcsolódik a politikához, mégis van mondanivalóm Elizabeth Swaney hirtelen feltűnt magyar síakrobata szereplésével kapcsolatban, ezért róla írok ma. Nem azt kísérlem meg felvázolni, hogy Jézus vajon miként vélekedne (vélekedik) Swaney csúszásáról (viszonylag nehezen tudnám kihámozni a…..
Az elmúlt években sokat fejlődtek a kínai mobilcégek, a Huawei például az egyik legnagyobb gyártó lett, igaz ehhez 15 országban létesített kutatóközpontokkal is turbózta magát. A Doogee úgy tűnik, ettől még messze van.  Tisztelt Tékozló Homár Szerkesztőség! Nagyjából egy hete történt az eset,…..
A jelenleg mozikban futó legújabb Star Wars film (Az utolsó Jedik) kapcsán lett nagyon szembeötlő, hogy mennyire erős emóciókkal, végletekbe hajló kinyilatkoztatásokkal, sőt becsmérlő (fikázó) már-már hisztérikus kirohanásokkal tudnak sokan fogadni bizonyos filmeket. A VIII. részt elismerő (néhol…..
Leone_510 2017.12.24 15:07:40
"Ráadásul az összes szereplő meghalt a film végére, ami mondjuk a negyedik részhez való kapcsolódás miatt várható volt ugyan..."

ez hol van a 4. részben? ugye nem arra gondol a szerző ami a 6.! részben hangzik el? :)

A baj valahol talán ott is an, hogy amikor Lucas részben kitalálta a történetet, és amit segítséggel vagy tucatszor átírt, még engedte a beleszólást a történetbe és karakterekbe.
Majd ahogy elért a 6. részig sok minden megváltozott , az már egyértelműen a kis figurákról és egyéb termékekről szólt. Már akkor! Ezt azok mondják akik vele dolgoztak vagy nem dolgoztak, pont ezért.
Professzionális díszlet és látványtervezők álltak mellette , hol van most az az innováció amit akkor kaptunk?
Az 1-2-3 már full Lucas agymenés és olyan is. De még mindig nézhetőbb mint a disney féle jj őrület.

Jótét léleknek köszönhetően fent van valahol a neten a 4. rész publikus változtatásai magyarul is a Starkillertől kezdődően. Ha fele annyit átgondolták volna mint a kezdetben Lucas engedte sokkal jobb filmeket kapunk. Aki ezt nem olvasta fogalma sincs mennyire jó hatással voltak Lucasra , mert a 4. rész változtatásai ismeretében borzalmas lett volna a film nélkülük. Mondhatni mint a többi 70-es évek beli tucat sci-fi.

az ep7 szerintem kaki, sajna a mozi óta nem tudom újra nézni, ez tovább no comment

rogue összességében jó irány volt, forest w. nem tetszett és a mads m. srác is túl felkapott lett és nem sw-be való, a kínai féle csávó ál-misztikuma vicces , sajna mindenki meghalt a végén aminek szükségessége semmiből nem következik, vader 3 perce fantasztikus, a látvány kíváló, a történetvezetés gyerekes , ha a 7. rész előtt készítik el szerintem jó hatással lett volna a 7-re

@MEDVE1978:
"Abrahms-al pont az a baj, hogy túlságosan odafigyelt a piac = rajongók elvárásaira."

ezt szeretik mantrázni mint valami megváltó magyarázatot, majd valami féle linket kérek ahol kikérték a véleményt és nem utólag állnak elő ezzel
tényleg , van olyan aki elhiszi hogy egy disney ami teljesen piaci alapon működik majd egy pillanatra is a rajongók kívánságait fogja figyelni?
hol kérték a rajongók hogy újraforgatott ep4-et kapjunk?

jj hazavágta a treket is...biztosan a rajongók is azt akarták hogy az a szellemiség legyen ami lett, mármint aminek köze sincs a trek világához
asztahűha Jézus arca? 2017.12.12 00:01:00
A Jézus ábrázolások 80 százaléka egy magas, vékony, fehér bőrű, világos szemű, barna hajú fiatal férfit mutatnak. Hm... Elég érdekes személyleírás...
Leone_510 2017.12.12 15:18:49
@$pi$: forrás? valami guru az ezo tv-ből? lol
Joon-ho Bong, Dél-koreai rendező 2013 -ban egy merőben formabontó és pörgős akciófilmmel lepte meg a műfaj rajongóit, mely a Snowpiercer címet kapta. (Nálunk Túlélők viadalaként került a mozikba.) A főszerepet Amerika kapitány Chris Evans játsza, aki szenzációsan hozza a központi karaktert. Ám a…..
Leone_510 2017.12.12 14:58:41
@MoziFan: felesleges volt :) smilet raknod meggymárka hozzászólához, ettől még simán prosztó marad, elmondta a véleményét és kultúráltabban mint ahogy neked sikerült, te csak személyeskedtél míg ő a filmet kritizálta, ezek után nem sietek a blogodat olvasni... :)

pl. írhatnám, hogy , van az a szint ahova le kell menni hogy egyeseknek társadalomkritikát tudjunk mutatni , olyat amit meg is értenek, mert nem értheti mindenki pl. a Lovakat lelövik ugye c. filmet, nekik készül akcióba bújtatva a szájbarágós giccs , ennek is megvan a rajongói, majd felnőnek... ja és :)
Alig 18 nappal a legújabb rész (Az utolsó Jedik) bemutatója előtt, afféle sajátos visszatekintést jelent sorra venni az eddig elkészült részeket, legjobb tulajdonságaik alapján. A mai napig, 1977 óta nyolc Star Wars epizódot mutattak be a mozik, melyeket sokszor és sokan hasonlítottak már össze és…..
  Nem győzzük elégszer mondani, hogy webshopból csak alapos tájékozódás után vásároljon mindenki, különben óriási csalódás és jó sok macera szakadhat a nyakába, az meg kinek kell, ugye. Az alapos tájékozódás pedig az online áruházra ÉS a kiszemelt termékre IS vonatkozik. Ez persze nem egy óriási…..
Leone_510 2017.11.27 14:43:16
@onlajnok:
és még az ázott macskatetemet is összeszedi
Már az is érdekes, hogy mit keres egy hamis Huawei tok az eMag kínálatában. Az sem elegáns (sőt!),  hogy a vásárlói értékeléseket szűrik az oldalra kikerülés előtt. Azt a fura ügyfélszolgálati és panaszkezelési policyt meg el sem merjük képzelni, aminek az eredménye egy szomorú fejecskével ellátott…..
Leone_510 2017.11.22 16:13:55
@Attila F: mármint másold le a terméket és úgy rá a logót :)
Leone_510 2017.11.22 16:15:52
@Kicknick: lehet volt bevallottan utángyártott olcsóbban, és picit ez fáj neki
Leone_510 2017.11.22 16:34:33
@Kicknick: há rajta van a logó, és a kód azt mondja nem okés, tehát úgy tűnik picit csalásos a termék
nekem jó az utángyártott is, sőt , bár nekem még tokom sincs mert vigyázok rá, ha meg leesik úgyis a kijelzőre fog :D
Forrás: Rej­té­lyes ha­lál­ese­tek a szci­en­to­ló­gu­sok körül!     A cikkben említett három esetből eddig egy volt ismert a nyilvánosság előtt egy 2005-ös Népszabadság cikkből (Rejtélyes öngyilkosságok és a Szcientológia Egyház)...
Leone_510 2017.11.09 11:15:54
@FenePéter:
"Nem írtam, hogy hazugságot írsz! Hiszen azt kevesen tudják, hogy mi az. Mindenki aki átment dolgokon, a saját maga igazsága az.
Én is azt írtam, hogy vannak gazságok, én is láttam ilyeneket. Nagyon aprókat, és nagyobbakat. De én látom a sok nagyon jó dolgot is. Nevezzük igazságnak!"

Szóval ha amiken az egyes személy átment az csak a saját igazsága, tehát relativizálható, akkor az általad említett jó dolog sem megítélhetőek azaz ez is csak a te igazságod?
Pedig a jó és a rossz igenis megítélhető. A jó nyilván könnyebben , a rossz amikor személyes , főleg az egó miatt nehézkes. De van abszolút jó és rossz!
Aki ezeket relativizálja az nem akar szembe nézni a valósággal. Rosszabb esetben kiszolgálója , cinkosa a hallgatásban vagy végrehajtója a rendszernek.
Nem véletlen, hogy a scientológia tagadja Jézust ( nem vitatkozom erről, mert világos üzenetük van ebben a kérdésben) így a Bibliát is, ahol ezek nagyon pontosan meg vannak határozva.
A másik amiről szintén a Biblia ír, hogy olyan ember aki pl. nem olvashatta az írásokat a saját ismerete és lelkiismerete alapján lesz megítélve.
Ki tagadhatná azt, hogy normális eméjű ember és nem bűnöző hajlamú stb. ,még ha nem is hívő de egy olyan morállal rendelkezik ahol képes a jót és a rosszat elválasztani, így megítélni. Nem a finomságokról beszélek, hanem az élesen elkülönűlő a napnál világosabb ellentétekre.
A scientológia első lépése ezt a morált eltüntetni mert innen már könnyen befolyásolható a személy, miután az elvesztette azt a minimális kapaszkodót amivel világosan leleplezhetné önmaga előtt a scientológis bűneit.
Egy Krisztusban elkötelezetten hívő meg képtelenség , hogy egyben sci is legyen mert ott kategórikusan tagadják Jézus megváltását. pl. Xenu dolog sem Biblikus.

Régóta olvasom a blogot, illetve vissz-vissza járok de legjobban azok győznek meg amikor valaki védi a sci-t, mert ekkor a szavai tökéletesen megmutatja a torz lelkét, miközben ez a személy arra gondolhat, mennyire frappánsam megválaszolta a felvetést vagy vágott vissza, érvelt.
Pedig nem , tökéletes példája a zavaros gonolatoknak és téveszméknek , egyszer nagyon szégyellni fogják magukat.
Amit hallok mástól, az ő szavaik alapján megítélem hogy ezek normális , elfogadható dolgok vagy sem. Nem relativizálok , hogy ez csak az ő igazsága és bla bla bla...mekkora hazugság lenne ez...!
A legfontosabb , hogy hiteles-e a személy aki állít és aki véd!
Mer ha az, akkor...hitelt ! adunk a szavának és bármiféle konkrét bizonyíték nélkül elfogadjuk azt ténynek, ez semmivel nem szemellenzősebb mint egy sci szavának hinni, mielőtt azt mondaná egy sci hívő hogy mekkora botorság ez.
És mivel a "tanuk" szavai egybe csengenek és a kiszivárgott dokumentumok egyet állítanak , így vagy egy világméretű sok ezer ember (talán több mint a sci állomány) általi összefogás van egy jóságos egyház ellen , vagy ez a színtiszta igazság.
Még egy apróség, a korai tanítványság is így terjedt. Nem voltak könyvek stb. Az emberek elmondták egymásnak és hitelesek voltak, vagy szemtanúk vagy fültanúk. És ennyi elég volt.
Szóval amíg a scientológiai szervezet legfőbb ismérve a hiteltelenség, addig mégis mit gondolnak, hogy csak azért mert ők ezt vagy azt mondják, el fogjuk hinni?
Ugye milyen jól fest a fenti kaja? Igaz, a kép alapján nincs ember, aki rájönne, hogy ez egy brassói aprópecsenye. Újragondolva. Ez a fúziós és molekurális konyha meg a kézműves gasztroforradalom korában mondjuk pont simán belefér egyébként, de talán egy kockás terítős étteremben ezt nem ártana…..
Lisa Zimouche igazi sztár, még akkor is, ha hozzánk hasonlóan eddig nem hallottad a nevét. A 18 éves freestyle-os focista nem csak a labdával művel zseniális dolgokat, hanem a neten is. A lánynak ugyanis nem kevesebb, mint egymillió követője van az Instagramon, ami azért elég szép…..