Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gust

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dehogy jön. Néhány magyar oldal kissé félremagyarázva a Reuters értesülését arról számolt be, hogy az új iPhone megjelenésével az Apple piacra dobja a 4-es modell kisebb, 8 gigabájtos háttértárral szerelt verzióját, amit várhatóan 200 dollár körüli áron, tehát alig 40…..
Van ez a toplista-sorozatunk, amiben ugyan eddig csak egy cikk ment le, de éppen attól lesz sorozat, hogy itt a második (és remélhetőleg ezentúl legalább havi rendszerességgel tudunk írni tíz akármiről a játékiparban). A mostani cikknek már csak azért is lesz folytatása, mert azt…..
Pár hónap múlva debütál az új telefon, általában ilyenkor hagynak el egy-egy tesztkészüléket a cupertinói vagy kínai dolgozók. Egyelőre még szó sincs ilyenről, de tény: a tesztelők, zsebükben a prototípusokkal köztünk járnak. A 9to5Mac egyik olvasója talán meg is találta…..
Amikor Steve Jobs bemutatta az tabletet másfél éve, egyből felbukkantak hírek arról, hogy milyen alkalmazási területet tartanak elképzelhetőnek a felhasználók. Az egyik legizgalmasabbnak az a koncepció tűnt, amelyik iPaddel helyettesítette volna az étlapot: az elképzelés szerint a…..