Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1nFamouS

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Graff doku délre: Kidult 2011.05.31 12:04:21
Úgy tűnik Kidult nem szereti a nagy divatcégeket, viszont megszállottan szereti akár 3x10 méteres tegekkel szétbaszni a kirakatukat.  KIDULT ITW (uncensored) "ILLEGALIZE GRAFFITI" from eric on Vimeo...
1nFamouS 2011.06.02 09:48:02
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:Te eppen otthon csicsikalsz e'desdeden mikozben ezek az emberek akiknek te beverned a szajat ( micsoda szajkarate btw )az utcan azt csinalnak amit akarnak.Ezek az emberek a rendorsegtol,a bortontol sem felnek,nemhogy egy internet huszar topik lovagotol feljenek.Probald meg nagy plakatra kinyomtatni, a neved cimed telefonszamod,ragaszd ki a varosban,es ird ra graffitisek nallad allhatnak sorba pofonert.
Eselyes mire masnap reggel felkelsz mar az egesz hazad telelesz graffiti-vel,roszabb esetben a hazadat is radgyujtjak.De egy probat meger.
1nFamouS 2011.06.02 09:55:12
@Azbennvót!: Sajnalom a kocsibejarodat,foleg ha magan hazad van.Az hogy ez milyen okbol tortent mar soha sem fog kiderulni,de valoszinu valaki oromet lelte benne hogy talalt egy tiszta feluletet ahol a sajat "nevet" hirdetheti.
A nagy reklam cegek sem kerdeznek meg minket hogy akarjuk-e az ablakunkal szemben,vagy a buszmagalloban latni az o reklamjaikat.Oda rakjak es ott van.Ha nem tetszik az egyik reklam tartalma odamehetsz es lefesheted a plakatot es nem kell bamulnod addig amig a kovetkezot fel nem rakjak.Ugyanezt ajanlom a firkak ellen is.
1nFamouS 2011.06.02 09:39:00
@biohazard:kulfoldon elo es dolgozo tisztesseges allampolgar vagyok.A havi fizetesem tobb mint a te egesz eves kereseted.Az hogy looser vagyok-e azt meg nem te dontod el hanem az elet.A kommentjeidet probald meg a topikkal kapcsolatban irni es nem szemelyekre szabottan.Flamelni nem itt kell.