Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nehézévek

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
nehézévek 2012.03.14 11:16:22
@pjm: Ez nem politika, hanem egy hatalmas félreértés! Ha valaki ismeri ezt a Pétert, mondja meg Neki, hogy Budapest, IIII. kerület Szentendrei út nem létezik! A RENDŐRSÉG CSAM MEG AKARTA VICCELNI! GONDOLOM AZ LETT VOLNA A LÉNYEG, HA MEGTALÁLJA A HIBÁT A KÉPEN, NEM KELL FIZETNIE! Ő meg ahelyett, hogy észrevenné, hogy a kerület száma nem stimmelt, inkább fellebbezget! Amúgy szerintem a római négyest úgy írják, hogy IV. de ott meg nincs Szentendrei út! Hát azon a Rendőrségen mindenki hiányzott az általánosból, amikor ezt tanították! Hogy a Radar miért így írta, az megbocsátható, mert csak azt csinálja, amit a nagyon okos programozók mondanak neki. Amúgy szégyen és gyalázat ami ma Magyarországon folyik! Igaza van Orbán Viktornak! A rendőrség azt csinál, amit akar! (igaz, ezt még 2006-ban mondta, azóta persze a Rendőrségen rend van!) Hogy hol, azt nem tudom, talán Seholországban.
Vörösbortól ragadó padló, iszonyatos bűz és szeméthegy fogadta a Pénzcentrum.hu egyik olvasóját, amikor pénzfelvét reményében betért az egyik fővárosi OTP atm-szobájába. A gyomorforgató kalandról képek is készültek.Már-már meg sem rökönyödik a nagyvárosi…..
nehézévek 2011.06.12 09:13:38
@ChilisCsirke: ha az alkalmazottak kicsit is igényesebbek, akkor kitakarítanak! Én biztos, hogy megtettem volna!
A Pénzcentrum.hu olvasójának újabb mávos kalandját kaptuk meg. Ezúttal is hasonló a történet, mint az olvasó korábbi leveléből írt blogunkban. Elmúlt ugyan a tél és a hideg, de a konfliktus nem csillapodott nyugdíjasok és diákok között. Csak a MÁV röhög talán, aki…..
nehézévek 2011.06.06 14:42:15
@plazmakutyaTV: A Magyar helyesírás szabályai: fáradság=fáradozás, fáradtság= fáradt állapot. Jogos, inkább a fáradság illik a mondatba!
nehézévek 2011.06.06 14:46:48
@asrgrtjfdd: Ha én mai fiatal lány lennék, kerestem volna másik helyet és egyeztettem volna ezt a kalauzzal. Nem biztos, hogy nem mondtam volna a nyugdíjasnak: lám, lám!! ezt Ő is megtehette volna!
Azért szégyenlem magam a mai fiatal férfiak helyében, mivel az udvariasságot sajnos már hírből sem ismerik! Az Én fiamra meglepődve mondták a tanárai mindig, hogy képzeljem el: UDVARIAS A LÁNYOKKAL, HÖLGYEKKEL! Ő most 29 éves.
nehézévek 2011.06.06 14:49:16
@plazmakutyaTV: A 2.vh-t is fiatalok csinálták, akik most öregek, vagy már meg is haltak!
Nem a mai fiatalsággal van a gond, hanem mindannyiunkkal, rosszul nevelődtünk, neveltünk. Ezen kellene javítanunk.