Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alias53

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Számoljuk együtt a szavazatokat 2014-ben!” előrehaladási jelentés 1. A mozgalom indulásáról elsőként a Népszava adott hírt http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=631717 A blogomon 2013. március 21-én megjelent felhívásra még az nap jelentkezett elsőként Hidasi…..
alias53 2013.04.13 13:42:35
Tisztelt Barátaim! - ha vehetem a bátorságot...Ezúton szeretném lágy szavakkal kifejezni legmélyebb elismerésem és hálám a Második Orbán-kormány eddigi ténykedésével kapcsolatban. Ahogy azt minden épeszű ember belátja, legelébb valóban a nemzet sorsfordító kérdéseivel…..
Sándor megpanaszolta, hogy szeretett bankja, az OTP külön értesítés vagy beleegyezés kérése nélkül átutalta 2490 forintját a minden online idők legnagyobb botrányát okozó PPO-nak. (Itt elolvashatják a Homár összes PPO-s posztját.) Sándor a káromkodásig feldühítette magát a…..
From: olvszerk.To: staff Szerelmeim, mai rejtvényünk:A megfejtésesket a staffra várom, első díj egy kalotaszegi sábeszdekli. ZsB From: B. hanukahanukaünnephanukaünnepség? From: L.nem két k eleve? Az OH. szerint egy k, a Tótfalusi szerint kettő, az ÉKSz. és a Tolcsvai Nagy szerint így…..