Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaben1977

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itthon egyesek úgy álltak ehhez a mérkőzéshez, mintha a Bernabeauba menne az MTK egy hatosér', de a Kaposvár elleni önbizalomnövelő zakó, valamint Kazim Kazim neve az összeállításban szép képet vetített elénk, amelyben Semih és Güiza egymást anyázza, Roberto Carlos cserét…..
Az olimpia az egyetlen olyan torna, amelyiken szinte mindenki az amerikai csapat ellen szurkol, mert a legnagyobbnak és legjobbnak el kell hullania, nincs mese. Pekingre nagyjából elnöki figyelem mellett válogatták össze a legjobbakat, így még korunk legnagyobbja, Kobe Bryant is…..
A Mars cég kénytelen volt levetetni a brit tévék műsoráról Snickers nevű termékük egyik reklámfilmjét, mert meleg jogvédő csoportok heves tiltakozásba kezdtek a gyalogló csávónak beszóló Mr. T láttán. Az egykori tévés bálvány Get some nuts! beszólásának több…..
gaben1977 2008.07.28 17:12:02
A netes társkeresésből részemről ennyi volt.Egy újabb csalódás után azt hiszem elég volt. Nem bagyok kudarc kereső. Engem ez nem visz előre. Inkább elkedvtelenít.A legutolsó kapcsolatom kb. 3 hétig tartott. És végül összeegyeztethetelen ellentétek miatt szakítottunk. Vagy én…..
Ray a kórházba tart, zárva van minden csak egy biztonsági őr üldögél a bejárat előtt, aki beengedi Rayt a szekrényéhez. Szét van verve a sürgősségi, ma nem mentenek itt életet az tuti. Ray a szekrényéből elővesz egy cd-t. Neela készülődik otthon, ma van az osztályos vacsora,…..