Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baldessarini

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: AP Images "Észak-Korea valós veszély a világkereskedelemre" "Észak-Korea ballisztikus rakétát indított" "Észak-Korea: fenyegetés a világ legveszélyesebb emberétől" "Észak-Korea kísérleti atomrobbantást hajtott végre" Naponta látunk ilyen és ehhez hasonló szalagcímeket online és írott…..
Baldessarini 2017.04.18 10:52:28
@Brett Shaw: Hát ja, valahogy így. Obama és elődei évtizedeken keresztül nyújtották a rétestésztát, és igazából nem konfrontálódtak, csak pofáztak. Már az kínos volt, hogy évekig halogatták Oszama kivégzését, míg már maguk számára sem maradt több kifogás. Trump ellenben most bele fog szarni 1-2 levesbe, az biztos.
Baldessarini 2017.04.18 13:44:54
@HabonyArpad: csak a libsikre ható sugárzás. Hogy te mekkora fizikus vagy! Küldj már nekem is abból amit szívsz. :)
Baldessarini 2017.04.18 16:38:51
@Jakab.gipsz: Kicsit sematikusan gondolkodsz. Baromira nem volt ilyen egyszerű a dolog, már ha Vietnamról beszélünk.
1. USA azt a korrupt Dél-Vietnamot támogatta, amelyet még a saját déli népe sem ismert el. Ne hasonlítsuk ezt egy megszilárdult országhoz, amely mellesleg a high-tech egyik fellegvára, és a lakosai azt maximálisan támogatják. Ergo mindenáron megvédendő.
2. ahogy az amcsik mondják, ha gólt akarsz rúgni, nem elég ha a 80 yardos vonalig elfutsz. Magyarán sosem csinálták teljes gőzzel azt amit csináltak, akkor és ott.
3. USA saját lakossága is háborúellenes volt, tüntetés tüntetést ér. Ez sem segített a háborúzásban. Ellentétben ÉK-val, akit gyakorlatilag az egész civilizált világ utál mint a szart.
4. 50 év alatt az USA hadserege egy picit mintha fejlődött volna. Ellentétben ÉK-val, ahol még mindig a 60 éves, nagypapa korú AK47 és RPG7 van rendszeresítve. Az indulás után 1mp-cel önfelrobbantó atomrakétákról meg ne is beszéljünk.
5. USA nem vesztette el a háborút. egyszerűen kivonult, mert már nem érte meg neki a történet. Aztán az északiak percek alatt összeroppantották az amúgy sem acélos délt. Ez Dél Koreánál meg sem történhet, mivel az túl fontos ország, és nem csak az USA-nak.
+1. Ha keresgélsz a neten, és megtalálod a DK White Book-ot, abban pölö benne van az is, hogy háború esetén az USA 700.000 katonát biztosít, 2000 harci repülőt (valszeg nem MIG15-öst. és 19-est), meg még pár apró meglepetést.
Tehát ne nagyon akarj párhuzamot keresgélni, mert közben a világ gyökeresen megváltozott. Remélem segítettem.
Végre-végre-végre! Hosszas várakozás után megérkezett hozzám a Blitzwolf vadonat új robotporszívója. Már borzasztóan vártam, ugyanis nyakunkon a kínai robotporszívóipar berobbanása, és a szívemhez közel álló Blitzwolf terméke pont egy kellemes középkategóriát képez a hasonló termékek között. Nem a…..
Háromszor is tönkretehette volna a karrierjét a bérgyilkosos interjú után, írja Juszt László, vagy valamelyik gyakornoka (már ha abból indulunk ki, hogy az itt olvasható írásban annyi hiba van, hogy mi, feketeöves elgépelők és vesszőhibavétők is csak nézünk) a Sztárklikk…..
Ugye emlékszünk még Balogh Józsefre és az ő vak komondorára? És a pécsi civileket lehazaárulózó Fodor Ibolyára? Végképp beállt ezeknek a Fideszt lejárató közszereplőknek a sorába Tiffán Zsolt, a sajátjait is maffiózónak nevező borász, akiről nehéz eldönteni, hogy mi…..
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
A távirányítóval vezérelt repülő kamerák (=drón) egyre népszerűbbek, már a hírműsorok készítői is használják őket. Így tett az MTV Híradója is, amikor egy kisrepülő zuhant le Dunaújváros közelében. Forgatás közben aztán a drónt kezelő operatőrhöz odalépett egy…..
Mindig jó ausztriai történetet kapni, hiszen ahhoz képest, hogy milyen közel van és milyen sok magyar dolgozik ott (akár csak ingázóként is), viszonylag kevés az osztrák poszt. Norbáj mai története ráadásul azt is megmutatja, hogy érdemes az utolsó (az ő esetében talán az…..
Baldessarini 2014.01.21 14:11:12
@www.aonang.hu (TH): pedig de! Az enyém szöszi, göndör, és te is ismered.

Dimitrij Medvegyev. :)
FRISSÍTÉS, július 24: Dunakeszin Nyíri Márton és Lukácsi Bálint képviselők a "Dunakeszi Reptérért" nevű fb-csoport alapítójának (Molnár György) szándékaival azonos nézeteket vallanak - a kezdetektől fogva. Nyíriék pedig benyújtották a jegyzőnek a népszavazási…..
Baldessarini 2013.07.23 09:32:09
@Ikukám: miért kapnának alacsonyabbat
Kérdésedre látom valaki feltette a magyar légtér térképet, szvsz teljesen fölöslegesen, mert úgysem értesz belőle semmit. És ezt nem bántásból mondom. Ha nem vagy repülős, nem tudod mi az a légtér szerkezet, mi pölö az a TMA, stb, akkor most hiába is kezdek el itt magyarázni, ez a pár sor erre alkalmatlan. Vagy elhiszed, vagy nem, engem ez tökéletesen hidegen hagy, mert nem ott lakom, és nem én fogom hallgatni. Te viszont annál inkább. De majd akkor ráérsz elkezdeni tiltakozni.
Baldessarini 2013.07.22 17:07:15
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: most te az MSZMP-s matolcsyról beszélsz?
nyehehe :-)))
Baldessarini 2013.07.22 17:14:58
@Ikukám: Szerinted nem lesz zaj? A Lisztferire tartó jet-ek egy sokkal alacsonyabb pályát fognak kapni, és majd 1 tonnás gépek helyett kapsz a nyakadba 20 tonnásakat. Gratulálok a szűklátókörűségedhez. Az ürgék meg nem nagyon fognak örülni, mert fű helyett beton lesz a bármilyen építmény alatt, mellett. Újabb gratula. Én még éreztem ott alkonyatkor a kakukkfű illatát. Neked meg jó életet kívánok a betondzsungelben. :-)
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
Baldessarini 2012.08.25 14:12:09
A telefon ismét megszólalt, és ekkor a vonalban lévő illető kicsit határozottabban, de ugyanígy kezdte. Tényleg ő volt Orbán Viktor. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Álomnőből lett államnő. Örök viszonyítási alap, ha a jónőség intézményét nézzük a parlamenti berkekben. Apja falatozójában kezdte. Üzemgazdász szakon diplomázott, majd újságírói képesítést szerzett, amivel dolgozott is a Budaörsi Városi Televíziónál. Már…..
Baldessarini 2012.03.29 11:28:49
@nagypapi: Miért lenne komment? Amint kritikus méretre nő a szar, abban a pillanatban fog az egész fidesz elhatárolódni. És ez azért gusztustalan, mert ez a szerencsétlen naponta nyalta tisztára a seggüket.
Hogy a témáról is osszam az észt: ha nagyon elvonatkoztatok (nem könnyű), akkor 20 éve még sunáztam volna. Mostanára azonban mély árkokat vájt az arcába a politika, és a hatalmi éhség. Nézd meg a főnökét. 2 viszonylag fiatal ember öregember arccal. Hát ezt teszi a hatalomvágy.
Baldessarini 2012.03.29 15:35:54
@memot: Egy lakatlan szigeten, egy év recska, és nélkülözés után? Lehet... :-)))
Baldessarini 2012.03.29 16:05:10
@Dr. Táskás Tóni: Yeeeeeeeeeeeah! Polír rulez! :D
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
Baldessarini 2011.06.01 19:18:08
@a-kis-herceg: menj már! Ezt a szart valaki el tudta adni 8,5 milláért!?
Én szórok hamut a fejemre! Valamit nagyon elkúrtam...