Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asrgrtjfdd

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pénzcentrum.hu olvasójának újabb mávos kalandját kaptuk meg. Ezúttal is hasonló a történet, mint az olvasó korábbi leveléből írt blogunkban. Elmúlt ugyan a tél és a hideg, de a konfliktus nem csillapodott nyugdíjasok és diákok között. Csak a MÁV röhög talán, aki…..
asrgrtjfdd 2011.06.04 10:35:28
@nehézévek: nos, hozzászólásomban a témát a jog és a rend aspektusában véleményeztem. Nekem is adták már át a helyet, amikor rászorultam, de ezek önkéntes felajánlások voltak. A jelen példában a helyfoglaló nem ismerte el a lányt a hely jogos tulajdonosának, ebben mindenképpen hibázott. Teljesen más lett volna a sztori, ha elismeri a helyjegy birtokosának a jogait és kedvesen megkéri, hogy mégis maradhasson, mert beteg, rossz a lába etc. Ha a lány erre nem hajlott volna, akkor fel kellett volna állnia és meg kellett volna kérdeznie a többi utastól, hogy ki az aki néha 5 percre engedné leülni. Szerintem lett volna udvarias jelentkező és így erkölcsi győztesként kerülhetett volna ki ebből a helyzetből. Ám nem ez történt. Így az erkölcsi győztes a lány lett, aki inkább visszavonult. Ő helyesen cselekedett, és a sors biztosan kárpótolja majd.
asrgrtjfdd 2011.06.07 10:08:04
@nehézévek: a történet nem csak az udvariasságról szól, mivel a helyjegynek ára van. A történetben nem szerepel, hogy a helyfoglaló felajánlotta volna, hogy megvásárolja a helyjegyet a lánytól. Így a helyfoglaló nem tudja lemosni magáról a szégyent, hogy anyagilag megkárosította a lányt.
Miklós egy újabb zseniális termékönmeghatározást fedezett fel. A CBA napraforgó étolaj elég egyértelmű elnevezés lenne, ha nem kukoricaolajból készülne. De miért? Statisztikai adminisztrációval bajlódok éppen, és szükségem volt az étolaj vámtarifaszámára. Rá is kerestem…..
asrgrtjfdd 2011.06.03 15:19:24
@Rongy Rázó: vagy kivesznek belőle:-)
asrgrtjfdd 2011.06.03 15:48:48
@Jokkura: először ideológiával etetnek. Aztán már nehezen jössz rá, hogy mi az ami tényleg ízlik, és mi az amiről csak elhiszed, hogy ízlik. Az állatok ebből a szempontból jobb helyzetben vannak. De nem is készítenek számukra reklámot, csak a gazdáiknak:-)
asrgrtjfdd 2011.06.03 15:53:00
@Doktor Kotász: sokfélét hall az ember:-)))))