Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cortebert

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Te kondiznál Auschwitzban? 2012.01.04 09:30:00
Óriási felháborodást váltott ki egy dubai edzőterem Facebook-os reklámkampánya, melyben képi illusztrációként a hírhedt lengyel haláltábort, Auschwitzot használták. A fotón a következő szlogen volt olvasható: „Ints búcsút a kalóriáknak!” A képet pár…..
cortebert 2012.01.04 16:38:11
@elkoltozott.: én is azért maradok inkább a "röhögés"-nél, ha nem baj!? :-))))
cortebert 2012.01.05 10:23:31
@Sam the Ace: Mivel nem akartam ez az egésszel foglalkozni már tegnap így délután ki is szálltam a témából. Ma reggel találtam meg bejegyzésedet (amit nekem írtál: "Sam the Ace 2012.01.04. 17:34:10
Dehogy baj. Röhögj csak rajta, sőt ha gondolod nézz dokumentumfilmeket a haláltáborról és közben verd ki, mert az annyira jó. Szánalmas undorító kis féreg vagy, ráadásul olyan sötét, mint az éjszaka. Hihetetlen, hogy jöttök ahhoz, hogy emberek szenvedésén és halálán röhögjetek, élvezkedjetek és aztán azzal magyarázzátok, hogy mi volt Trianonnal meg mi történt a kommunizmusban meg mi történik Palesztínában meg a f.om tudja még hol. Mi közük van ehhez?? Trianon miatt majd kiröhögsz egy brazil kislányt is akit megerőszakoltak és megöltek? Mert kb ennyire volt szoros a kapcsolat Trianon és az ártatlan elgázosított, megvert gyerekek között is akin éppen élvezkedsz.
És az olyanok mint te mondják meg, hogy ki a magyar és ki nem. Meg ki a zsidó és ki nem. A nácik oda valók ahová a többi népírtó, de ti sem vagytok különbek náluk. De végülis mind1, a veled született deviancián nem sokat lehet sztem segíteni. Éljél csak sötétségben tovább a náci haverjaiddal együtt és röhögj anyád sírja felett is ilyen lelkesen, kb ennyit érsz.
Ja és még mielőtt ezzel jönnél, nem, nem vagyok zsidó.
)" - ami rohadtul felháborító volt számomra. Én felhívtam a figyelmedet arra, hogy ne pocskondiázzad a magyarságot, mert én sem kezdem el szídni a zsidóságot - bár lenne miért!!
Úgy gondolom az a sok gusztustalan, undorító kijelentésed velem szemben a rágalmazás és becsületsértés fogalmát teljes mértékben kimeríti. Szerencséd, hogy nem ismerlek személyesen :-))) Te is olyan vagy, mint a többi hozzád hasonló aki a személytelenség internetes köppenyébe bújva képes csak kinyitni a száját.A másik dolog, hogy aki ilyen lenézően tud beszélni saját országáról és nemzetéről az nem MAGYAR!!...nem beszélve arról, hogy aki így kardoskodik a zsidóságért ok nélkül (mert, mint tudjuk egy kissé morbid reklám kapcsán indult el ez az egész veszekedés áradat és nem arról volt szó, hogy bárki megkérdőjelezné a II. VH álozatainak a számát hanem a reklám emberekre tett hatását fejtegettük)az azért kissé gyanús, neeeeem???? :-))))
cortebert 2012.01.05 11:24:00
@Sam the Ace: Igazad van! Visszanéztem és tényleg egy másik idióta szidta a magyarságot és az országot nekem. Annyira úgy írtál, mint ő és nevetek is hasonló volt,hogy összekevertelek vele. De hát sok ilyen hozzád hasonló agyament mászkál ebben az országban és ez tökéletesen kiderült tegnap számomra. Származásomból kifolyólag nem fogok a Te primitív, proli szintedre lesüllyedni és elkezdeni pocskondiázni téged, mert értelmetlen. Úgy sem fognád fel miről beszélek!
Nézegessed inkább a fenti reklám fotót (ami egyre jobban tetszik nekem!!! :-)))) és jól vésd eszedbe mit látsz rajta!
Még találkozunk! :-)))Auf Wiedersehen