Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidranoo

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze, hogy van abban menekülés, amikor az ember 36 évesen feldob mindent és egy hirtelen döntéssel elköltözik egy másik városba. Lehet, hogy ez a midlife crisis valójában, csak amikor te vagy benne, nem egy színész, akkor nehezebb felismerni...Egyszerre rámgurult az élet súlya. Ha banállistát…..
forró bádogtetőn Azt hittem... 2014.01.21 15:29:10
AZT HITTEM... Ahogy levegőt vettem, egyszercsak megkönnyebbültem. Ami távolba veszett eddig, most közel került. Ami közel volt eddig, a távolba tűnt. Mosódó arcok, halvány színek lettek megint az enyémek. Az én időm. Ami megállt akkor régen, s amelyet hasztalan…..
forró bádogtetőn zombi 2014.01.07 01:08:31
ZOMBI ELREJTETT GONDOLATAIM LOPÓZNAK ALJASAN REGGEL ÓTA KÖRÜLÖTTEM. HALLOM LÉPTEIK SURROGÓ NESZÉT, DE MÉG TÁVOL TARTOM ŐKET. MÉG HARCOLOK. MERT ÉLNI KELL. TENNI KELL. MENNI KELL. KELLKELLKELL… A FELADATOK KIJELÖLTETTEK S HALADNI NEM…..
forró bádogtetőn cselekedj 2014.01.07 01:07:14
Cselekedj!   Lépj bele – szól hozzám a szakadék. Mássz rám – mosolyog a hegy. Szállj fel – hívogat a hajó. Építs meg – parancsol a ház. Szeress – szorítja a kéz. Engedj el – s ellök ugyanaz. Nevess – simogat a…..
forró bádogtetőn légyott 2014.01.07 01:05:41
Légyott Jégcsapok szilánkjai sivítva – sikítva szaggatják a járda szürke, renyhe testét. Izzadó vízcseppek rebbennek szerteszét. A nap árasztja melegét, mégis fagy a kép, a járda csak szakad. Rések nyílnak rajta, sorban, mintha…..
Úgy szeretek élni, mint ahogy lélegzem: üres vagyok, beszívom a levegőt, tele vagyok, kifújom a levegőt. Amikor tele vagyok, elégedettség tölt el, látok megvalósulni mindent – vagy épp csak kicsit -, amit elterveztem.  Körbenézek a világomban, észreveszek mindent, amin…..
forró bádogtetőn házi feladat 2014.01.07 01:02:18
Rózsika néni hivatala Irományszám:  3 egész 2 tized Iktatta: Icuka Az iskolában azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk az osztálynak új alkotmányt.  Ez azért volt, mert a tanárnénik közül elég sokan szabira mentek Tunéziába, főleg mert két éve nincs…..
forró bádogtetőn meg ez is 2014.01.07 00:46:03
és B azt mondja jótanácsképpen: "mert tudod, kislány, ami nem öl meg...az megnyomorít egy életre." hát persze, hogy ő a legjobb barátom, még akkor is, ha már egy éve el van tűnve, mert nője van. a komolyból. PARANCS JÁNOS: Növekvő veszteség Nem az elérhetetlen,…..
forró bádogtetőn pisztácia 2012.12.18 23:54:28
nem volt a legjobb ötlet az utazás előtt belezúgni valakibe. a mai napig nem tudom, ezeket miért produkálja az élet. mész a jó kis ösvényeden, elég jól vagy, van kedved és ötleted az éléshez és amikor egyáltalán nem akarod és nem számítasz rá, behuppan melléd valaki az…..
vannak vízválasztó pillanatok az életben, amikor az ember meglát-érzékel valamit és abban a pillanatban mindennél erősebben és tudatosabban tudja, mert meg is tudja fogalmazni: az élet ezután soha többé nem lesz ugyanolyan, mint előtte volt. én emlékszem ilyenre, és közvetlenül…..
Előre szólok, hogy ma Magyarországon maradunk (tehát aki részletes országleírást vár, az csalódni fog és várnia kell holnapig – csak hogy megelőzzem az ilyen típusú kommenteket), de időről időre fontosnak tartom, hogy a határátkelők motivációjáról is szó essék.…..
forró bádogtetőn superman 2012.12.11 20:30:41
A történet: Az aikido nagymester bemutatót tart a stadionban. Óriási tömeg, tapsvihar. A műsor végén a nézők kérdezhetnek a mestertől. Repkednek a kérdések, a mester rendre válaszol, a hangulat a tetőfokán: a mester mindent tud! Az utolsó kérdező ki akar fogni rajta és…..
forró bádogtetőn h.a.m. 2012.12.10 22:50:58
sétálok a kezemben egy zacskó pohárral. elajándékoztam a lakásürítős projekt keretében és úton voltam a célszemélyhez. magvas gondolataimmal épp szántottam eget s földet felfele, miközben bámészkodtam a streetlife-on, (a gettó, ahol élek...), és pukk. telibevertem a zacsival…..
egy üres lakásban nemigen tudsz jobbat, mint írogatni a netre. 10 hónap alatt felszámoltam az életem és ez nem kis eredmény, tekintve a három üres IFÁt, ami a ház előtt posztol. hogy a rossebbe (kedvencszó, vigyázat!) szedtem össze ennyi szart, amikor még nem is vagyok öreg?…..
Külföldre érkezés után az első hetek még akkor is komoly problémahalmazt jelentenek, ha az ember megpróbál a lehetőségekhez mérten felkészülni. Így járt Kriszta is, aki párjával Írországba költözött, és bár amit lehetett, próbált előzetesen kivédeni, kiderült, a…..
vidranoo 2012.12.08 19:05:08
@petrasp: klassz volt, hogy ezt írtad, mert én pont ugyanebben vagyok és most már nem érzem magam olyan egyedül. köszi. :)
forró bádogtetőn off to CT 2012.12.08 17:24:27
el leszek utazva mindjárt. 13.805 kilométer...mindig azt gondoltam, mekkora vagányság csak úgy nekiugrani a világnak egy szál hátizsákkal, köd előtted, köd utánad, merhogy itt se várnak, meg ott se. nálam most ez van, miért ne próbálnám ki. ez az egyetlen érvem, hogy miért…..