Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sieger (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most mondja azt valaki, hogy nem az! Valójában nem is értem azt a sok acsarkodót, akik itt a neten olvashatók.De akkor nézzünk egy mérleget az elmúlt egy évről:Negatívumok:1. Magánnyugdíj rendszer átalakítása. Ez egyértelmű negatívum, ha az egyének szempontjából nézzük,…..
Sieger (törölt) 2011.06.02 00:56:42
@bogancs: Index címlap, hello.

A manyupnak az (volt) a lényege, hogy az emberek személyre szóló számlát kaptak, a nyugdíjuk pontosan a befizetéseik mértékét és nem a fizetésükből meglehetősen esetlegesen kivarázsolt nyugdíját kapták vissza.

A minenkori kormány bármikor gondolhatja úgy, hogy a nyugdíjemelés mostantól elmarad az inflációtól, ne adj isten rátsz egy -10%-t stb arra hivatkozva hogy a nyugdíjkassza hiányát mostantól nem akarja finanszírozni.

Na EZ ellen véd, a manyup sokkal igazsgosabb rendszer volt, mert mindenki azt kapta vissza amit befizetett.

2) Közmunka program. Lehet, hogy nagyon furcsán hangzik ez de a közmunkaprogram is pénzbe kerül(fizetésre), márpedig a SZKT PONTOSAN UGYANANNYI pénzt szán rá, mint Bajnaiék.
NINCS KÖZMUNKAPROGRAM.
Devizahitelek: A hiteltörlesztésben nem nagyon számít az a 10 -15% azoknak pedig plána nem segít akinek a munkahele megszűnt. Ezzel szemben a nemzeti eszközkezelő a lakások forgalmi értékének MAXIMUM 55%-ért veszi meg Budapesten a kérdéses ingatlanokat, vidéken 35%-ért!

Aprópénzért fognak lakásokhoz jutni:S

A költségvetési hivatal kiherélése, az alkotmánybíróság felhigítása pedig igenis anyagi kérdések: tudnod kéne hogy mi minden műlik az alkotmánybíróság döntésein, a költségvetési hivatal pedig magáért beszél.

Ezenkívül:
A médiahatóság->kommunikáció+választás->költségvetés->adók

Schmitt Pál, ugyanaz, mint az Alkotmánybíróság