Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gőzhenger

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hej, szegény Selmecziki Gabriella hiába mondta tegnap délben, hogy: mámma' már mámma' van már, igaz tennap' eladtunk egy baltás gyilkost, de mámma'má mámma' van, úgyhogy le van ez már zárva, mert a piac bezárt, Orbánnak csak nem sikerült a szopórollerről lekászálódni. Pedig…..
gőzhenger 2012.09.02 17:34:54
@Penivaldes: Mit szamit az?
gőzhenger 2012.09.02 17:37:25
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Mindenkit eletfogytingalra itelnek akinek koze volt az allamadossaghoz! Mindenkit! De az nem mentesiti az szdsz-t, hogy nem csak ok halmoztak fel az allamadossagot!!!
gőzhenger 2012.09.02 17:48:37
@Penivaldes: Magyarorszagon elek es dolgozok, pont ezert zavar annyira, hogy az elszamoltatas ennyivel veget is ert!
Par nev akiknek eletfogytiglannal kellene a sitten ulniuk:
Gyurcsany, Kuncze, Koka, Fodor, Retkes, Bajnai, Horvath, Lamperth, Rozsa, Vadai, Peto, Goncz (apja meg lanya is) Demszky, es meg sokan masok!!!
Ezek mind szabadlabon rohognek bele a pofankba most!!! Dogoljonek meg!!!
A magyar kormány próbálja egyszerű diplomáciai konfliktussá silányítani az azeri baltás gyilkos kiadatását. Pedig a helyzet ennél sokkal súlyosabb. Nem tudjuk, miről tárgyaltak az elmúlt hetekben a magyar és azeri küldöttség tagjai. Azt sem tudjuk, Orbán Viktor vajon milyen…..
Végülis Örményországnak is kiadhattuk volna. Az mindenesetre bájosnak tekinthető, hogy senkinek sem sikerült egyetlen olyan mondatot sem kiizzadni a témában, amin átsejlett volna az objektivitás homálya.  Én már azt sem értettem, hogy miképp lehetett egy nyelvtanfolyamra…..
gőzhenger 2012.09.02 17:13:06
@ByA: Nem elegge! Demszky, Magyar, Koka, Retkes, Horvath, Horn, Fodor, Peto, Kuncze mind mind szabadlabon van! Mindegyikojuknek az eletfogytig tarto bortonbunteteset kene tolteniuk!!!
Van pár arc, akikkel egészen egyszerűen nem bírok betelni. Tessely Zoltán, amint műfajteremtő módon kamera előtt élvez el, Orbán Viktorral a száján. Meg ez a másik, Vincze László. Pikcsör: Elment a nap, táskájába tevén ügyeit, gondjait. Csönd lesz talán. Ketten vagyunk…..
gőzhenger 2012.09.02 16:51:47
Válogathatnánk a veretes okosságok között, ha az elmúlt napok eseményeit akarnánk összefoglalni. Itt van mindjárt az egy üstben nem lehet két fejet főzni kezdetű azeri közmondás, vagy az a Nap előtt nem marad felhő kezdetű örmény bölcsesség. Mégis, az elmúlt napok…..
gőzhenger 2012.09.02 11:45:58
Minden kerdesre ez a valasz:
www.magyarhirlap.hu/images/ups/63/63655.jpg
Amit a fletoek a nyakunkba zuditottak, ezt probaljuk most MINDENARON visszafizetni. Ha 2002 utan folytatodott volna a trend, most pofankophetnenk - mit kophetnenk, okadhatnank az EU-t - az IMF a budos eletbe nem jott volna ide, es nem kellene ilyen hetedik vilagbeli orszagokkal ilyen mocskos alkukat kotni, mint amit tettunk.
De mivel a kurcsanyiek az egekig toltak az allamadossagot, ezt most nem tehetjuk meg! Ennyi!
gőzhenger 2012.09.02 11:57:41
@fizetekmegegysort: A mindenaron a realitas, nem pedig egy rogeszme. Teljesen leszarom, hogy a viktornak milyen rogeszmei vannak, meg mibe kapaszkodik ugy mint egy koala maci, de az teny, hogy a hitel folyt meg minket! Ha teljesen pragmatikusan nezed, tenyleg nincs ennel fontosabb feladat, mint hogy ezt visszafizessuk!

Persze, hogy jobb lenne gazdasagi novekedessel elerni ezt, es egy fenntarthato palyan tartani mindezt, de ez most nem jon ossze. 6-8 eve ossze jott volna. Abban a konjunkturaban sima ugy lett volna - bar ugye sikerult a megyo-fleto parosnak akkor is az ellenkezojet elernie - de most nem ez nincs, ezert minden eszkozre szukseg van.
Belsőség Miért pont ezt a BMW-t? 2012.09.02 06:56:20
Sejtettem én, amikor szétszedtem. Nem véletlen, hogy addig mentem vele, amíg ki nem lehetett nézni az útra a gázpedál mellett. Ja, nem, még annál is tovább. Rettenetes, pusztító rombolást végzett a rozsda, újjá kellett építeni a fél autót. De végre kész a lemezmunka,…..
Kedves gyerekek, Marcsi néni vagyok, Rózsa néni küldött, én fogok nektek erkölcsöt tanítani. Hogy mi az erkölcs? Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a ti kis butuska fejetekbe is beleférjen. Már elsőtől kötelező lesz az erkölcstan Elkészült a kerettantervi ajánlásokkal az…..
gőzhenger 2012.09.01 20:12:12
gőzhenger 2012.09.01 21:09:45
@dr yetee 69: neked meg az szdszhez gratulalok... hogy tamogathatod oket meg azok utan is, amiket muveltek?!
gőzhenger 2012.09.01 23:04:15
Az ellenseg arca:
erlauer3.nolblog.hu/files/rmisi.jpg
Arra kell nevelni a gyermekeinket, hogy az ilyenktol ovakodjanak mint az ebolatol!!!
Eltemették a diákok a felsőoktatást a HÖOK tüntetésén. A szervezők szerint tízezren vettek részt azon a tüntetésen, melyen a készülő Nemzeti Felsőoktatási törvény ellen tiltakoztak a hallgatók. Az ország minden pontjáról érkeztek diákok a megmozdulásra. A résztvevők…..
gőzhenger 2011.10.28 09:01:23
@DillingerEscapePlan: elnezve a videot, ezeknek a 95%-a bolcsesz, vagy valami ahhoz hasonlo teljesen hasznavehetetlen "szakmat" tanulo nagyon raeros semmittevo volt. Nembaj, a mcdonaldsnak nem kell aggodnia, lesz itt olcso munkaero meg evtizedekig.
Policity VV Mária 2011.10.15 10:50:00
A parlamenti patkó jobb oldalán, ideológiailag a jobb szélén ül egy nő, egy hölgy, egy képviselőasszony. Ő VV Mária. Ül egy nő, aki nem kémikus, mégis fejből tudja, hogy mi a tallium, az asztácium és a réz vegyjele. Ül egy nő, aki nem irodalomtörténész, mégis tudja, hogy…..
gőzhenger 2011.10.15 22:51:34
@is: ne turkalj a hitemben, ahhoz semmi kozod. Apadtol orokolted ezt az ugynok hozzaallast, hogy mindenkirol mindent meg kell tudni mi? A halalt pedig nem osztogatom konnyen, az elet minden formajat sokra tartom, de a kurcsanyi mar sokszor kiiratkozott abbol amit en eletre erdemesnek talalok. Egy hazaarulo gerinctelen fereg, aki kozvetve rengeteg ember halalahoz es/vagy eletenek tonkretetelehez jarult hozza. Remelem megerem azt a napot, amikor fellogatjak.
gőzhenger 2011.10.15 22:55:27
@is: miert is beszeltem felre? Zavar, hogy a kedvenc vezered nevet kicsit maskepp hasznalom mint te? A hazi oltaron aldoztal ma mar neki legalabb?
gőzhenger 2011.10.15 23:34:06
@Táskás Tóni: jobb lenne mint a pinter. Lehet, hogy a ciganyok nem mernenek megverni rendoroket a nyilt utcan, meg becsuletben megoszult oreg neninket osszeverni nehany gyumolcsert! Nehany fakabatnak biztos furcsa lenne, hogy ki kene jonni a trafipax mogul, de ujra lenne kozbiztonsag.
Belsőség Autót a semmiből 2011.10.08 08:00:00
A formája remek, majd meglátjuk, mi lesz belőle Minden valószínűség szerint ön egy folytatásos reality-show első részét olvashatja/láthatja most, érezze át a pillanat nagyszerűségét, főszerepben egy autóra emlékeztető tárgy, két hülye és kazalnyi szórakozás. - Arra…..
gőzhenger 2011.10.08 10:30:55
@Csikós Zsolt: A mercid restauralasanak legalabb van valami ertelme, mert szep lehet a vegere, meg normalis modon csinalod.
De te ott vagy ezekkel az emberekkel egyutt, mondd meg normalisak ezek? Minek egy ilyen szarhalmot venni? Sosem lesz ebbol semmi. Idopazarlas.
Rég elmúltak már azok az idők, amikor nevettünk a szaúdi, bringával driftelő srácon, akkoriban a helyi – menőnek látszani akaró – boyracerek már keményen csinálták azt, ami mára egy fogalommá nőtte ki magát: az arab driftet. Ez már szinte egy sokpontos, kezdődő…..
gőzhenger 2011.10.02 18:10:19
@Jamesblond: Ja, Iraknal lattuk mi van akkor, ha nem akarjak odaadni az amcsiknak azt amijuk van. Jo sokat ertek azzal, hogy mindenkinek AK-ja van. Ok azert vannak meg, mert Szaud ugyanugy lefekedukt amerikanak mint ahogy mi is. Gusztustalan, de ez van! Addig elnek ok is jol, amig USAval joban vannak.
gőzhenger 2011.10.02 18:40:36
@Jamesblond: USA meg mindig kisebb szarban van mint Europa. A hadsereguk pedig ottvan, ha nagyon elfajulnak a dolgok, nekunk meg az sincs. Ezenkivul, nekik a dollarral nagysagrenddel tobb a mozgasteruk, mint az EU-nak az Euroval. (elinflalas peldaul, egyszerubb monetaris dontesi lehetosegek, stb)
Iraknal meg csak kerdes, hogy hogy definialjak a gyozelmet. Az iraki olajjal azt tesznek amit akarnak. Irak egy hatalmas bab allam lett, onnan azt csinalnak amit akarnak. Vietnamnal szerintem egyertelmu a dolog, hogy vesztettek. Iraknal, szerintem elhoztak/hozzak amit akarnak. Vietnamnal meg nem az AK nyerte meg, hanem a sajat kozvelemenyuk miatt vesztettek.

Lenyeg a lenyeg, hogy szerintem osszesegeben nekunk itt Europaban sokkal tobb okunk van az aggodalomra a jovovel kapcsolatban, mint az amiknak. :(
Belsőség Ami drága, az tartós? 2011.10.01 07:00:00
Peka barátunk arról híres a szerkesztőségben, hogy a világ legváratlanabb pontjairól – ennek következtében – a legváratlanabb időpontokban képes bejelentkezni valami érdekességgel. Úgy látszik, egy ideje már az USA keleti partvidékén portyázik, huzamosabb floridai…..
Wolfgang Ziegler neve jó eséllyel nem mond sokat nekünk, ellenben ha megnézik az alábbi kis videót, akkor sok sört nyerhetnek, hiszen ki fogadna egy kéthengeres, hatszáz köbcentis Trabantra egy E30 M3 ellenében a széles, hosszú Hockenheimringen? Senki.   Kivéve, aki tudja, hogy…..
gőzhenger 2011.09.16 22:12:22
@csodatévő dzsagodar: Az, hogy Ladasok voltunk, az miert is jogtalanit el attol, hogy szarozzam? Apam 30+ evig dolgozott autokkal (sofor, szerelo, oktato) az osszes letezo akkori keleti marka osszes letezo szemely es teherauto tipusaba belerakott sok sok kilometert. De azt mindig mondta az oreg, hogy a trabant, - vagy ahogy o hivta Honecker Maserati - a legeslegszarabb mind kozul. Pont az a baj, amit te meg tobben is emlegetettek. Be kellett tartani vele kulonbozo "szabalyokat". A Ladak sem voltak tavolrol sem tokeletesek, de azert sokkal kevesebb szopas volt veluk mint a trabikkal. Meg azert a Ladak, Skodak, Volgak, legalabb ugy neztek ki mint egy auto... a Trabi meg mint egy vicc.
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
gőzhenger 2011.09.16 17:29:10
@Kono: Erdekes, rengeteg olyan embert ismerek, ahol van Anyuka, Apuka, gyerekek, becsuletesen dolgoznak a szulok, tanulnaka gyerekek, allamra nincsenek raszorulva, DE emellett hasznalnak autot, mennek moziba, van mobiltelefonjuk, interneteznek, repulovel utaznak kulfoldre, stb stb...becsuletesen tisztan normalisan ugy is lehet elni, hogy kozben nem zarod ki a technikat, ezek az amishok szerintem csak szimplan hulyek, hogy ezt elutasitjak. A technika nem az ordogtol valo dolog.
Reggel felhívott egy magyar rádióriporter. Szeptember 11-i történetet kért, történetet, amely megszólítja az otthoniakat is, hogy átérezhessék Amerika gyászát. Nem mondtam neki, hogy úgy érzem magam, mint egy hivatlan idegen egy híres ember újratemetésén - és hogy a másik…..
gőzhenger 2011.09.11 18:10:07
Emellet meg nehany dolog mellett nem szabad elmenni.
A tornyok osszedolese, osszeroskadasa minimum gyanus! Nem is igazan szabadott volna ledolniuk, de ahogy doltek az mar vegkep atlatszo? Az Empire State building miert nem dolt ossze amikor 45ben egy bombazo belement es kigyullatdt??
en.wikipedia.org/wiki/B-25_Empire_State_Building_crash
Tovabb egett mint az ikertornyok, es lam megsem dolt le! Eleg sokan nem ismerik ezt a balesetet, pedig egy erdekes adalek az ikertornyok ledolesehez! Rengeteg filmet lehet talalni a neten, ahol ilyent feszegetnek. Nem is boncolgatom ezt tovabb.
Inditeka volt e Busheknak? Hajajaj! Volt e? Mint egy falat kenyer ugy kellett ez nekik! Afganisztan aztan Irak megtamadasa enelkul elkepzelhetetlen lett volna. Ahol aztan kiderult, hogy se alkaida, se atombomba, de meg egy kiurult chemotox sem volt...
Ezenkivul szeptember 11 utan otthon is olyan szabadsagjog csorbitasba kezdtek a terrorizmus szintjen, ami egyreszt nagy uzlet sokaknak, masreszt nagyon kell ahhoz, hogy az amerikai nep ne ugraljon. Szinte meg orulnek is annak, hogy lassan mar a seggukbe is kamera kerul.

Na lehetne ezt meg boncolgatni, de ezt nalam mar sokkal hozzaertobb emberek megtettek es teszik a neten, csak korul kell nezni.
gőzhenger 2011.09.11 18:45:57
@flimo13: Nezz meg kepeket nagyon gyorsan nagyon magasrol becsapodo gepekrol. Tobb alkatreszt latsz ami megmarad. Attol, hogy valami nagyon gyors, meg nagyon magasrol jon, meg nem tunik am el az anyag! Vannak olyan alkatreszek a gepekben - elsosorban a hajtomuvekben - amik nagyon eros anyagokbol vannak kovacsolva. Azt nem tudod annyira foldhoz vagni, hogy eltunjon. Elegett volna? Elegni sem nagyon tudnak ezek a darabok, meg akkor megis hol volt a tuz? Kicsit probald mar meg az agyadat kinyitni arra a lehetosegre, hogy nem ugy tortentek a dolgok, ahogy hollywood magyarazza neked. Nezz kepeket a becsapodasrol, ha szerinted, ott egy utasszalito gep zuhant le, akkor gratulalok!
www.utopiax.org/ua93.html
Ez csak egy link.

@daito: Videon lattunk mar sok ipari robbantast, ahogy a WTC osszerogyasat is csak ott lattuk, ez siman lehet osszehasonlitasi alap. Szerintem kisertetiesen hasonlit a 2 dolog. Oke, a gep belerongyolt ennyivel. Neztel arrol velemenyeket, hogy kb. hany darab gerendat vaghatott at? Annyit nem, hogy vegzetes karosodast okozzon. Egett az uzemenyag? A nagy resze a becsapodaskor elegett, ami utana volt tuz, meg a benntlevo tuzoltok szerint sem volt veszes. Az elozo linkemet megnezted? Az Empire State Buildingbe utkozo B25osrol? Tovabb egett, ugyanugy uzemanyag egett, oregebb epulet, megsem tortent semmi. Nemhogy osszedolt volna...fel sem merul benned, hogy ennyitol egy ilyen epulet nem dolhetett volna ossze?
gőzhenger 2011.09.11 19:24:50
@daito: Tuzoltok radiozasainak a naplojaba olvass bele. Egyertelmuen azt mondtak, hogy urai a helyzetnek, es a tuz nem olyan rettenetes. Ugyanezekben a radiobeszlegetsekben hallatszik dorrenes azelott, mielott elkezd omlani a torony. Minimum erdekes.
Velemeny alatt termeszetesen a szakvelemenyeket ertettem, de amint a valaszodbol latom, a valasz az, hogy nem neztel.

A Mitchell persze hogy kisebb, meg kevesebb az uzemanyag is. Meg lassabban is jott. De tuz ott is volt, es az ESB meg sem gyengult gyakorlatilag.
Nekem az amit errol vegyeszek, fizikusok es epiteszek nyilatkoztak es szamolgattak mar meggyozo volt, hogy ezek a tornyok ennyitol nem dolhettek ossze.

De osszesegeben tokmindegy, meggyozni teged ugysem lehet. Egyszer majd magadtol rajossz. En is ugyanilyen voltam mint te, bedolve a media butitatasanak, csak aztan kicsit elkezdtem nezni a masik oldalt is. Nekem ott meggyozobbek a bizonyitekok. Azokrol a dolgokrol nem is beszelve, hogy kicsit kitekintve 9/11rol - azt kvazi csak egy dominonak tekintve - milyen nagyon osszeall a kep. Persze ezt a mainstream mediaban soha nem fogod hallani. A vitat en itt reszemrol lezartam, teljesen masban latjuk az igazsagot, dehat van ilyen. Na sok sikert a rozsaszinu CNN-es vilagodhoz! :D
Teszik fel a kérdést ezen a kampány-plakáton.Nos, a választ az autósok maguk odaírták. Itt jelölje ki, ha nem értené: Segíteni nektek korcsok, fizetni a fánkokért...
gőzhenger 2011.09.05 18:29:47
@Suto Eniko, pek: Max 60, de inkabb 50. Ott sosem sietek.

Azt meg nem hiszem, hogy a vas mindentol megved, 120 feletti temponal szemelyautoknal nagyjabol mar mindegy, hogy miben ulsz, ha baj van, meghalsz. Nem azt irtam, hogy en mindig mindenaron sietek, vagy hogy le akarom tolni az egesz sort magamelott villogtatva.
Nem az a fajta vezeto vagyok.
De ha normalis ido van, nincs forgalom, jol belatok mindent, nehogy ne toljam neki! Es a fakabatok pont ezeken a helyeken szoktak merni leginkabb, az a vicc! A tenylegesen problemas helyeken szinte sosem latom oket! Na en ezt untan meg 6-7 buntetes utan.
vargagixxxer egy jó kis ladás klipet is készített a bükfürdői versenyrőlÉs persze a korábbi bükfürdői mozikat is érdemes megnézni itt és itt...
A mai versenyautókat szinte csak a festésük alapján lehet megkülönböztetni. Egyforma ívek, hasonló szárnyak, szinte megegyező köridők. A múltban bezzeg volt anyag: mára elfeledett szörnyek, tizenezer köbcentis dögök gyilkolták egymást és vezetőiket. Nagy részük mára…..
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..