Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bunda branco

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"...ne kurválkodjatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az farizeusokat az ő igen nagy kegyelméből..."Mekkora lehet a baj egy olyan országban, ahol a kormány lelki üdvéért imakampány zajlik, ahol az éjféli mise nem múlhatott el szeressétek a…..
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
Kedvenc Viktorunk már nem csak nekünk tartogatja szellemi sziporkáit, hanem külföldi sorstársait is szórakoztatja velük. A kettős beszéd csillió danos nagymestere újabban nem fárasztja magát a helyszínekhez és hallgatósághoz igazított szófordulatokkal, a Központi Ideológia…..
bunda branco 2011.11.12 17:04:25
 Hajdúné Sarka Katával éppen hogy összefutottunk a fesztiválon, de hál istennek még időben odaértünk. Az interjú arról próbál szólni, hogy milyen a Sziget és Kata viszonya. Nem minden anyagunkban folyik a vér. Az éjszakai hideg ellenére nagyon él a fesztivál. ..
Kedves Őfelsége, Harold-Harald (vagy hogy a bánatba hínak tégedet.)Engeggyed meg nekem és a kiccsaládom részire hogy kifejezzük méjséges megrendűlésünket a tikteket ért tradzsedy miatt! Mintha a súllytólég rugott vóna mellybe mikor értesűltem errűl a támadásrúl! Nagy…..
bunda branco 2011.07.30 17:34:08
@tovabb a jezsovi uton: most a buta paraszt bajuszpödrő fidesznyik bandától mit vártok???ezeknek a birkafőző fesztivál a legnagyobb kulturális esemény., amit még valahogy fel bírnak fogni. ...ne haragudj..tényleg tisztelettel kérdezem mi a bajod a birkafőző fesztivállal?...bár én soha nem eszem birkát....szóval izraelita vagy, vagy a legrosszabb bolsevik ...(a kettő közül az elsővel semmi bajom)...vagy csak nem bírod megemészteni hogy a bolsi okádék haverjaid elvesztették a választást...szar ügy ...én is nyolc évet vártam hogy eltakarodjatok...már bocs..
bunda branco 2011.07.30 17:38:08
@hackbard.celine: ez most komoly amigo?
jézus ereje...sötétség....!!!
bunda branco 2011.08.02 10:14:40
@Letícia: ..ühüm...látom nem értettél...pont hogy a birkafőző versenyek mellett érveltem...még szép hogy a magyar birkát eszi..és ahogy jó öregapám mondaná:magyar ember nem iszik édeset...különben a bigott komcsi dumára reagáltam..semmi egyébb..szia
Piroslap Orbán waczak szállója 2011.06.30 18:29:00
A Waczak Szállóban Orbán kínai-jelenete után már kipukkadt volna Basil konspirációja, el is ismerné, és vége lenne az epizódnak. Az életben sajnos Orbán nem ismer el semmit, és az epizódnak sosincs vége: tovább kell élnünk ezzel a hatalmaskodó, bornírt alakkal, 2,7…..
bunda branco 2011.07.01 09:43:42
@Brendel Mátyás: rádöbbentem ahogy olvasgattam a hozzászólásaidat...te egy bigott buta bolsevik vagy...bármi jó is történhet ebben az országban de ha nem komcsi rablóbanda haverjaid csinálják akkor az csak szar lehet...pfúúj...érdekes ezek 8 év alatt az ég világon semmi hasznosat nem tettek csak gazdaságilag és erkölcsileg szétrombolták az országot....te menj a hülye haverjaid pl. rákosi és kunbéla után a halál faszára az uralon túlra a tajgára...ha neked ez kell...faszom hüjegyerek..pont
bunda branco 2011.07.02 08:35:14
@Brendel Mátyás: ..bizony...államérdekből barátom....különben kína első embere korán sem bukott bolsevik...egy párszor megjártam kínát..lehetne mit tőlük tanulni...ezek a kínai komcsik kábé olyan szinten állnak mint a francia vagy belga szélsőbalosok vagy szociáldemokraták..lövésük és közük sincs az egészhez...egy szó
mint száz ti mai napig nem tudjátok feldolgozni hogy picsán let rúga a bolsi klientúra ..hál'istennek....képzeld el mit éreztünk nyolc éven keresztül...ezek a szar senkiháziak tönkrebaszták az életünket...
bunda branco 2011.07.02 08:36:10
Orbán Viktor Schiffer András azon kérdésére, hogy ismeri-e Kínát, azt válaszolta járt Sanghajban és meglátogatott egy református templomot, így ismeri a helyi keresztények helyzetét. Orbán azt is mondta, hogy véleménynyilvánításra van lehetőség, a hétvégén is volt, viszont…..
bunda branco 2011.06.27 22:55:57
@max val birca man: A Fidesz ennek a kiábrándulásnak a gyümölcse. Azonban az embere előbb-utóbb rádöbbennek, hogy a populizmus a legrosszabb az alternatívák közül, s Orbán elveszti lába alól a talajt, olyannyira, hogy akár a parlamentenkívüli párttá válás sem kizárt.

A populizmus ugyanis nem megoldás. Normál ideológiai pártokra van szükség. Kell jobboldal, baloldal. Orbán egyik sem, ő mindkettő egyszerre, bár többnyire baloldali a gondolkodása. Ideiglenes jelenség.

ez most komoly?ez vicces...ideiglenes jelenség...bocs de én Horty és Antall után az egyik legnagyobb hazafinak tartom..ebben az egy évben többet tettek mint a bolsevikok 8 év alatt...már bocs...
bunda branco 2011.06.27 22:58:13
@csoko20: de legalább ő csinált valami értelmeset és hasznosat nem úgy mint a szemkilövetős elődje...igy van rendjén..ezért fizetjük...faszom...
 Közérzeti anyagunk következik. Az MSZP miskolci tüntetése egy demokratikus ország, demokratikus megmozdulása volt. Az ellenzék Magyarország kormányának távozását követelte, mert szerintük minden eredendő rossznak Orbán Viktor az oka. Nincs ebben semmi különös, mit is…..
bunda branco 2011.06.23 21:04:17
@Táskás Tóni: ...na pont az ilyen gyöpösagyú besavanyodott hülyékre gondoltam...hülyék vagytok még szavazni is..egyszer már elbasztatok nyolc évet az életemből...úgyhogy húzzátok meg magatokat vagy takarodjatok...pont
  Hazánk különleges építészeti emlékhelye a Nyírbátorban található két gótikus templom. Különös kegye a sorsnak, hogy a török hódoltsággal, végvári harcokkal terhelt, három részre szakadt Magyarországon, annak alföldi, belső határain fennmaradhattak ezek a templomok.…..
bunda branco 2011.06.18 13:23:49
@roadrunner: te szánalmas senkiházi bolsevik...téged meg a fajtádat kéne kiírtani...lámpavasra veletek...
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
bunda branco 2011.06.05 20:57:23
@EZsL: Irorszagi Balazs tévedett..nem csak egy senki ..hanem egy szarházi senki vagy..lámpavas...
bunda branco 2011.06.05 21:08:14
@EZsL: ühüm.. aki erdélyben született az román...??..te mond már ezt szegény nagyapámnak!!! a kurva bolsevik anyádat!!!..már megbocsásss...