Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyeglehó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Monster-legionst Kappa sporttárs küldte be, és azonnal magával ragadott a hangulat. Az első 2 percben azt sem tudtam, mit csináltam, de nem tudtam veszíteni! Aztán szépen lassan kezdte értelmét nyerni a sok kártya és fejlesztés, de itt át is adnám a szót Kappának!"Szerintem…..
Most aztán odacsaptunk a GDP-nek! A Bearbarians valami olyasmi, amit az ember vár, ha hentelni támad kedve. Engem erősen a Quake-re emlékeztet: különböző felszereltségű és szerepű csapattársak segítségével kell a klasszikus játékmódokban (pl. a jó öreg capture the flag)…..
Nyeglehó 2013.01.28 15:54:39
Nyeglehó 2013.01.28 23:03:38
@nyauuuuu: csak annyi, szerintem kísértetiesen hasonlít erre a remekműre, de jó játék ez is
Hárman is beküldték a Qoosh linkjét, szóval rossz játék nem lehet - gondoltam én. Ráadásul egészen jókat írtak róla, Kael például ezt:"Ma is találtam egy csemegét :) Platform játék, amit ugyan alapvetően nem szeretek, de ez a végéig érdekesnek bizonyult. Aki ért angolul,…..
Nyeglehó 2013.01.27 12:24:37
@vince05: nekem abszolút segített, szerintem volt olyan pálya, ami teljesen ugyan úgy nézett ki :D
amúgy nincs meg a portal 2? :D
Eltévelyedés nevű kartársunk olyan remek levelet küldött be nekünk (képpel együtt), hogy minden további szószaporítás helyett át is adnám neki a szót:"A Game Corp sztorija szerint egy szoftverfejlesztő céget alapítunk, kezdetben felveszünk 2-3-4 programozót, akik igazi szar…..
Robogó Megölik a kismotor jogsit? 2013.01.08 14:01:33
A kérdés nem azért költői, mert nem tudjuk a választ, hanem azért, mert nem biztos, hogy ez olyan rossz. A szabályozásról részletesen itt olvashat. Azon lehetne filozofálni, hogy vajon egy 14 éves gyerek elég érett-e ahhoz, hogy egy műszakilag ellenőrizetlen és ellenőrizhetetlen…..
Nyeglehó 2013.01.10 19:08:27
@Taurista robogós: milyen géped van?
„Annyi eszük se volt, hogy ne a törzshelyünkre menjenek, ugyanis felhívott egy ismerősöm, kábé ezzel a szöveggel, hogy „mi van szakítottatok? Mert a csajodat itt falja a haverod!” - hát, ez nagyon letaglózott. Azt hittem, vicc” – manapság a legjobb…..
Mondta, és a fal felé fordult. És én csak ültem az ágyban egészen hajnalig. Azon tűnődtem, hol rontottam el.   "Nem akarok gyereket, téged akarlak!" - mondta, és a fal felé fordult. És én csak ültem az ágyban egészen hajnalig. Azon tűnődtem, hol rontottam el.…..
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
Nyeglehó 2011.06.02 17:15:43
Tisztelt MT! Rengeteg problémám van a munkahelyemmel nincs szabadság,nincs eüszabi,fizetés stb, kérlek olvassátok el és aki tud segítsen abban,hogy mihez kezdjek.Elmesélem röviden a dolgokat. 3 hónapja dolgozom a mostani munkahelyemen, pár napon belül lejár a próbaidőm.Úgy…..
Nyeglehó 2011.06.02 16:57:32