Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fabulonossy Zebulon

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zebulon álnéven egy roppant kényes témában írt rendkívül tapintatos és tisztességes levelet mai posztolónk. Sokunkat érint a téma. Egy szellemileg egyre inkább leépülő szomszéd, aki nyilván minderről nem tehet. Nem is okolja senki. A szomszédság életét mégis megkeseríti. Mi…..
Fabulonossy Zebulon 2011.05.30 18:12:05
@bohuš: Hát köszi. Mondjuk részvétem a Te szomszédot miatt, de azért egy réti-mezei demencia más, mint az Alzheimer. Ha csak arról lenne szó, hogy ki mit beszél, a fenét se érdekelné. Itt azonban többről van szó, de hát mindenkinek a saját baja fáj... Viszont: lehet hogy nekem is el kéne végeznek a "valóságos szent" OKJ-s képzést és akkor én is ilyen könnyen venném :)
Fabulonossy Zebulon 2011.06.02 17:50:13
@bohuš: Bocs. Ebben az esetben nem szóltam. Nem valami szép kilátások. Egyetértek a főszerkesztő elvtárssal: tényleg megérne egy posztot, "mulatságosabb" is lenne mint az enyém. Az én történetem 1-2 év múlva lesz csak ennyire vicces.

Persze értem az álláspontodat, de szerintem a bolondnak nem fáj hogy bolond, csak a hozzátartozóknak és a tőle szenvedőknek.

A mentőket egyébként nem próbáltátok kihívni? Már csak a tapasztalat miatt kérdezem.