Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labszag

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világválság ideoda, azért lehet mindig az élet napos oldalát nézni:Az alábbi képet ma lőttem a Margit körúton. Szerintem különösebb kommentárt nem igényel :)ölelKukiapó..
Jaj de boldog vagyok. A Geszti Péter (az ország legtöbbet szóviccelő kormánytanácsadója) titkos esküvőjének megünneplésére kiírt pályázatunk ugyanis a várható eredménnyel zárult: a mi embereink még Gesztinél is SOKKAL bénábbak. Ezt vártuk, hiszen blogunk egyetlen deklarált…..
Az embereket annyi féle,a dohányzás káros hatásaival fenyegető reklámüzenet éri nap mint nap, hogy lassan már immúnisabbak rá, mint az őket bombázó akciós kamatlábakra vagy az óriásplakátokról lemosolygó, leértékelt pulykanyakra. A rothadó tüdős képekkel riogató…..
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
 Kiváló, szociografikus mélységeket érintő videósorozatot indított a manna.ro erdélyi portál. Megint falura megyünk, de most sokkal vidámabb lesz a téma. A riporter a Kézdivásárhely melletti Szárazpatakon tett fel körkérdést a helyieknek, ki is náluk a falu szépe.…..
Ez a sztori sem fog sokat javítani a BKV megítélésén, mákjuk, hogy rontani azon már nem lehet. Evibly a Deákon csípte el az alábbi jelenetet, amikor is a magasan képzett ellenőr két turistát próbált falhoz állítani, mert szerinte már lejárt a jegyük:Állok a Deákon a…..
addict Újrahasznosított reklámok 2007.09.24 07:43:00
Amikor kicsi a reklámbüdzsé, és a hirdető mégis úgy érzi, hogy neki feltétlenül hirdetnie kell az ATL médiában, akkor áll elő a dilemma: A médiaköltségekből faragjanak, vagy a kreatív anyagok elkészítésének díjából? Ilyenkor egyre gyakrabban jön a mentő ötlet, hogy…..
Van olyan, hogy az ember unatkozik meló közben, és mondjuk eljátszik a gondolattal, hogy de jó is lenne, ha a csaja itt lenne egy szál semmiben, ennek továbbfejlesztett változata az, amikor egy bejelentkezésre váró tévés időjós mögé anyatejdonorokat kereső reklámképet vetítenek,…..
w A hiéna enni kér 2007.09.24 05:30:00
Szlovákiában ma nem jó magyarnak lenni. A Malina Hedvig-ügy (ld 1., 2., 3.) politikai manőver. Azt üzeni, ma Szlovákiában megúszható a magyarverés. És mi nem tettünk semmit. Nemcsak a külügy mulasztott. Nem volt tüntetés, nem voltak fáklyák, nem volt értelmiségi hüledezés.…..
A thetvaddict.com tette fel ezt a rövid videót Stephen Colbert vendégszerepléséről Homer Simpson életében, amire majd a sorozat 19. évadának szeptember 23-i premierjében kerül sor. Előbb-utóbb nálunk is lesz...