Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exxlex

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán mégis jobb lenne, ha gyorsan csődbe menne a BKV, akkor a kabáttépő trollokra se lenne pénz: Két jegyem volt, egyiket az Örsön kilukasztottam, rögtön szemrevételezte az ott álló ellenőr. Bólintott és tovább engedett a metróra. Leszálltam az Astorián, ott elém állt egy…..
exxlex 2011.12.22 04:36:05
@Kuty: Nem biztos. Engem már igazoltattak egy presszóban és nem volt nálam semmi igazolvány. Lekérdeztek, tisztelegtek, elmentek.
A magyar élelmiszeripar további pozícióvesztés elé néz, részben a "hard diszkontok" további térnyerése miatt, hiszen ott igen alacsony a magyar termékek aránya.A magyar élelmiszeripar az EU-csatlakozás nagy vesztese - fogalmazott előadásában Raskó György,…..
exxlex 2011.12.04 03:35:10
@orient: Szerintem, te vagy tévedésben, vagy csúsztatsz, vagy valami vadbarom működtet felétek CBA-t. (Azok az üzletek többnyire franchise üzletek, az akcióson kívül mindent annyiért adnak, amennyiért akarnak.)
Én hetente járok az egyik legnagyobba, mert pár sarokra van tőlem. Pedig midnen nagy áruházlánc működtet hipermarketet, öt kilometeres körzetemben, tehát bárhol lenne alkalmam vásárolni, ha féláron adnák a cucokkat a CBA-hoz képest, de közelebb is van három fajta. Az alma hetek óta 139 Ft, csütörtöktől vasárnapig. Magyar és kifejezetten szép és legalább három fajta. A piacunkon a legolcsóbb és legkisebb is 159 forint, pedig az un őstermelők, valóban egy fillér adót nem fizetnek, áfát sem, ami a CBA-ról nem modnható el.

Lehetne még sorolni a paradicsompürétől, az étolajig sokmindent, mert általában sok dolgot veszek ott. Viszont minek soroljam annak, aki azt hajtogatja, hogy a CBA készer drágább mint a többi lánc, az más gonoszságra is képes.:))
exxlex 2011.12.04 09:54:59
@Zka: Ez Párkányban is igaz. Egyszer bementem mikor arra jártam (borovicskát akartam venni, mindig veszek, ha a Felvidéken járok, szeretem) és olyan árak voltak, hogy csak néztem. Átmenetem a Billába és igen jó áron vettem amit akartam.

Ettől még a CBA Primák (amiket én ismerek), igencsak jók és sok megfelelő, sőt többször igen jó árú termék van, ami ráadásul magyar és minőségi.
Lassan olyan képzete lesz az embernek, hogy az eladósodottság valami kegyelmi állapot Magyarországon. Vagyis az jó, az kell, mert valami kifacsart logika szerint előnyökkel járhat. Úgyhogy felhagyok a családi kassza beosztásával, és honfitársaim tömegéhez hasonlóan én is…..
Úgy látszik, sok embernek fogalma sincsen arról, hogy kétkerekű járművével felhajthat-e autópályára vagy autóútra. Egyes (többnyire Európán kívüli) országokban megszokott, hogy ilyen helyeken is lehet számítani lovasszekér, kismotor, bicikli, gyalogos felbukkanására, de…..
Új MÁV blog A bunkó bringások 2011.10.07 18:59:00
Nem irigylem Pretoryant, aki biciklijével utazott haza a MÁV segítségével. A baj ott kezdődött, hogy kimaradt a vonat, így mindenki csak a következővel tudott hazautazni, mely csak egyetlen Flirt-ből állt. Sajnos a dühös utasok a Flirtben velük együtt szorongó három…..
exxlex 2011.10.08 11:47:33
@al kotmány aláiro álamfö: Te mindenaron bizonyitani akarod, hogy valoban az atlagnal tobb a gyoker, a bringasok kozt?
Tegezni foglak téged is, mint az emberek emberét, ami okoz ugyan nekem némi nehézséget, hiszen konzervatív lennék a kérdést illetően, én még a házunk elé piszkító ebet is magázom, kutya úr, talán szíveskedne más portája elé szarni, ha kérhetném, de a művészetek nagy…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
exxlex 2011.05.30 15:28:10
@Rodrigo Mendoza kapitány: A tipikus kerékpáros, szarik a dugóra, mert a járdán hajt. (Nemrég ütöték el az egyik haverom hátulról, mert éppen ott volt kedve repeszteni a kis senkiházinak. De számtalan, épp, hogy elkerült balesetet látni.)