Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrtibi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zágrábi Kereskedelmi Bíróságon első fokon pert nyert egy svájci frank hitelkárosultakból álló pertársaság – az úgynevezett Frankosok Egyesülete–, a bankok ellen. kép forrása: Index.hr A korábbi szakmai karrierjében, több, mint egy évtizeden át bankjogászként dolgozó…..
Még meg sem alakult a Magyar Gárda, máris forró mancsát érzik torkukon a liberálbolsevik kozmopolita fesztivállátogatók. Duke Gyula például egy igazi békebeli ártalmatlan turistaszopató mókamestert fedezett fel a Balaton Sound fesztiválra bliccelése alkalmából. Valaki Zamárdiban…..
mrtibi 2007.09.18 13:00:01
Sziasztok!
Megdöbbenve olvasom írásaitokat.
Az egyik lengeti a piros-fehéret, miközben zsidózik, és cigányozik, történelmi ismereteinek teljes hiányáról téve tanúbizonyságot. A több ezer éves magyar történelemben ugyanis nyoma sincs a fajgyűlöletnek (kivéve pár évet...micsoda arány), hisz ázsiai szokások szerint mindig is szövetségben éltünk más népekkel (lásd: türk törzsszövetség, ujgur törzsszövetség, magyar-kabar törzsszövetség). Ez ami most folyik, valami "modern" elfajzás! Magyar ember tettek és becsület alapján ítéli meg a másikat, és nem bőrszín vagy vallás alapján! Erre számtalan történelmi tény szolgáltat bizonyítékot. Ezeknek az embereknek egyetlen magyar történelmi zászlót sem szabadna a kezébe adni!

Aztán itt vannak azok, akik a kezükbe nem vennék, mert azt halották, hogy ez egy nyilas jelkép. Sőt, ha megtehetnék betiltanák. Kérdezem én tőlük: "Ha mostantól a Szent Koronát cipelnék magukkal ezek az emberek, akkor azt eldugnák egy pince mélyére? Ha tömegesen lengetnék a kivágott trikolórt, akkor azt is betiltanák? Aztán mi maradna? Szégyen, ahogy elfordulunk örökségünktől, és hagyjuk, hogy mindenünkből kifosszanak nemzetünk szégyenei a náciivadékok!

Végül itt a harmadik fél, aki nem lobogtatja a zászlót, de próbál mellette szólni. Talán még ez a legjobb ötlet, csakhát akkor megint marad a kisajátítás! Perzse, hogy nehéz egy zászlóról lemosni a szennnyet, de ha már meg sem próbáljuk...az nagyon kétségbeejtő. Mossuk le és tegyük el tisztelettel és becsülettel!!!

Emlékezzetek, amikor egy időszakban minden időben és mindenhol kezdték használni a kokárdát! A vége az lett, hogy az ország másik fele már ki sem rakta! Hát nem veszitek észre, hogy mindegyikőtöket csak hülyítenek?! Az ún "vezetőinknek" mindegy melyik oldal, nem érdeke a közös, egységes nemzet. Nekik az a jó, hogyha egymás torkának esünk, mert akkor megtarthatják a hatalmat, hisz egy szétszakított országban nem lesz olyan párt rajtuk kivül, ami eléri az 5%-ot!. A benntlévőknek meg legfeljebb csak pár évet kell a hatalomra várniuk!!!
László Gyula írta: "Ősi szokásainkkal pusztul népünk életereje is..." Mennyire igaz, csak nézzetek körbe, kedves megosztott jobb- és baloldaliak, fővárosiak és vidékiek, Dunántúliak és a keleti határokon élők!