Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wxow

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az Oasisnek vége, Liam Gallagher új zenekarát, a Beady Eye-t is hasonlóképp promótálja, tehát leginkább azzal, hogy másik zenekarokról beszél. Ezúttal a Q magazinnak adott nyilatkozatában közölte, hogy soha életében nem hallotta a Radiohead 1997-es alaplemezét, az OK…..
A 20. születésnapját ünneplő Pearl Jam megtesz mindent, hogy ez az ősz róluk szóljon. A múlt hétvégi kétnapos fesztiváljuk után most itt egy új dal, amiről egyelőre nem tudunk semmi mást, csak a címét (Olé), és hogy ingyen letölthető például innen. A zenekar punkos…..
Úgy tűnik, az Arcade Fire Grammyje után PJ Harvey is kénytelen a Mercury-díjával a kezében azzal szembesülni, hogy páran soha nem hallottak róla. Ezúttal nem többségében tizenéves lányok vallották be műveletlenségüket, hanem a Price Tag és Do It A Little Dude dalaival hallatlan…..
Bár hivatalosan csak szeptember 11-én jelenik meg, már kikerült a szétesett Oasis egyik felének, Noel Gallaghernek a második dala is. Az AKA...What a Life! valamivel táncolhatóbb, mint Gallagher első szólópróbálkozása, bár ezt sem lehet a túlzott vadulással vádolni. A Noel…..
Subba Dopey ideges 2011.08.17 18:04:00
Fluor Tomika stricije, a Gold Record nem engedi egy napon föllépni velünk a kis ringyóját, ezért mi átkerültünk szombatra. Nem baj, aki ott lesz, különleges élményben részesül mert élőben lehet részese a MiVanMiVanMiVan c. dal premierének, amit ehhez a sok mostani…..
Liam Gallagher már tavaly megjelentette a Beady Eye névre hallgató zenekara első lemezét, most pedig Noel tért vissza hivatalosan is a zeneiparba. A Noel Gallagher's High Flying Birds első klipje alapján úgy tűnik, nem Noel képviselte a rockos irányvonalat a testvérpárból. ..
Subba Ha Internet van, minden van 2011.07.31 12:59:00
Sose legyen vége ennek a beteg édes Internetnek. Elvisznek nyaralni, ráülsz Dónátra, és pár év múlva az Internet így dönt. Epic. ..
A TMZ értesülései szerint, holtan találták ma délután Amy Winehouse-t londoni lakásában. Amy Winehouse 27 éves volt, R.I.P Amy!..
Wxow 2011.07.23 20:13:19
@K0vasz: én is erre gondoltam. a hozzá hasonló embereket általában mindenki csak kihasználja, nem hiszem, hogy sokan segítettek volna neki talpra állni, hát itt a vége.
Subba Rep történelem 2011.07.20 15:03:48
Sápadt rep...
Wxow 2011.07.20 18:02:27
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:
Mára már határozottan Nagy Ratyi lett.
Kösz G..
Wxow 2011.06.23 19:46:38
@Lescol: kabbeafaszomat
Subba Vége a drogháborúnak? 2011.06.03 01:16:00
Bizonyos kábítószerek legalizálását, továbbá.a drogfogyasztók büntethetőségének megszüntetését sürgeti egy ismert politikusokat és más közéleti személyiségeket tömörítő bizottság - írja a HVG.A többek között Kofi Annan volt ENSZ-főtitkárt (továbá Brazília,…..
A Mizu kivesézése után Ónódi úr nemrég a Csicskalángos c. ópusz műelemzésével örvendeztetett meg minket."Ezúttal a művész ál-önirónikus művét tesszük nagyító alá. A költő felsorolja a személye elleni közutálat legismertebb okait, ám egyikre sem reagál…..
Wxow 2011.06.02 16:28:31
@tuzvigyazo: nem. épp az a baj, hogy még így is hosszú. (és szar)
Subba A világ legjobb blogja 2011.05.31 23:48:00
Ellopták egy fickó laptopját, mire ő riasztotta a rendőrséget, de azok nem intézkedtek egyelőre. Így ő beindított egy alkalmazást a macbook-ján, amivel követheti, hogy éppen mit csinál a tolvaj a gépével. This guy has my laptop, EPIC!Itt éppen elvarázsolva bámulja: Inkább…..